![]() |
#392 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#393 |
Reputacja: 16
|
![]()
Mam problem z grafiką. :<
Trawa w otoczeniu jest dziwnie nie realistyczna i po włączeniu nocy wygląda jakby dalej był dzień, drogi czasami stają się czarne, woda nie przylega ładnie do terenu tylko jest kanciasta jakby zrobiona z prostokątów. Edit: Jak ściągnąć z neta otoczenie, które będzie miało wszystkie drzewa i ozdoby ustawione? Zawsze jak jakieś ściągam to nic nie ma. Edit2: Co oznacza napis "No CC" przy dodatkach z Internetu? Ostatnio edytowane przez kalafjor : 25.03.2012 - 14:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Dałbyś screeny, co?
+ jak wygląda grafika w innych grach? Też są jakieś problemy? 2. Musisz ściągnąć gotowe ("umeblowane") otoczenie, NIE samą mapę (sam teren+drogi). 3. No CC, czyli po prostu "clean". Sam Eaxis, bez dodatków z neta, no ;] Ostatnio edytowane przez Liv : 25.03.2012 - 14:59 |
![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
|
![]()
1. http://imageshack.us/gal.php?id=qpyk...p5-fr5ij09nalQ
Dwa zdjęcia. Jedno podczas dnia, a drugie w nocy. 2. http://www.modthesims.info/download.php?t=440974 Jak tu ściągnąć umeblowane? 3. Dzięki, rozumiem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Moderatorka Emerytka
|
![]()
Po pierwsze, przeinstaluj grę.
Trzeba wpierw wykluczyć, że to błędy tekstur. Ah, i pytanie - masz jakieś modyfikacje oświetlenia gry? Po drugie, jeśli masz tylko plik *.SC4 (a taki tam jest), to NIE DA się. Musisz mieć cały folder otoczenia, żeby było umeblowane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
|
![]()
Nie mam żadnych oświetleń.
Mam przeinstalowywać wszystkie dodatki? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Moderatorka Emerytka
|
![]()
Jeśli tak się dzieje tylko w simsach (mówię tu o źle wyświetlanej grafice), to tak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja mam problem z Maxisowymi otoczeniami. :/ Ładują mi się bez końca, a jak się (jakimś cudem) załaduje Jaskinia Pokrzyku to nic tam nie ma. Tylko te ścieżki co są między blokami ale żadnych budynków nie ma. Nie wiem co znowu zrobiłem nie tak...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Reputacja: 26
|
![]()
@kalafjor - ja miałam podobnie przed zmianą karty graficznej. Może tez jest to sprawa sterowników
![]() @Kamil - póki co... odsyłam do poradnika Liv, którzy mnie już zdążył pomóc... Chyba warto byłoby przeskanować okolice HoodCheckerem (link do ściągnięcia też jest podany w tym poradniku, pod sam koniec). To mogłoby pomóc w wyłapaniu pewnych błędów. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|