![]() |
#381 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czy ktoś ma może spakowaną i nie graną rodzinę Knot i byłby gotów mi ją udostępnić? To ta kobieta z kotami, która doszła w Zwierzakach. Byłabym wdzięczna za odpowiedź i pomoc
![]()
|
![]() |
#382 |
Reputacja: 12
|
![]()
Dobra kolej na mła
![]() Wchodzę TU, pobieram to zamienne dla UFO'ludkóf ![]() I wybieram GEN/TOWN, czy DEFAULT? I czy oczy sa załączone? ![]() *** Potem pobieram manekina ![]() I mam wybrać GET/TOWN żeby mogła mieć bobasy, a jak wybiorę DEFAULT to nie będzie mogła mieć bobasów? Tak? Dobrzę czaję? ![]() a)dopiero dzieci się przebarwią, obecni simowie są jacy byli b)Obecni simowie zmieniają kolor? ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Kenny McCormick : 24.03.2012 - 19:07 |
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Gen/Town zmienia wszystkim miastowym i pojawia się jako dodatkowy skin. Natomiast default to, no, default xD Czyli zamiennik maxisowego skinu.
Dzieci się zmieniają przy defaulcie, obecni simowie... zależy czy aktualni simowie mają na sobie ściągnięty skin jako dodatkowy, czy jako zamiennik. Zamienniki się zmienią, dodatkowe nie.
![]() |
#384 |
|
![]()
Czyli od gen/towna WSZYSCY miastowi będą mieli ten skin?
![]() I słyszałem, że jeśli nie pobiore gen twona, tylko difikolda manekina, to gdy simka będzie w ciąży i zacznie rodzić wyskoczy "aplikacja zamknięta..." ![]() To jak z tym jest? ![]()
![]() |
#385 |
Reputacja: 11
|
![]()
Nie wiem, gdzie się o to spytać - jakby co, przepraszam
![]() Jak usunąć chmurki nad głowami Simów? Kod ShowHeadlines off/on [czy coś takiego] nie działa. ![]()
![]() |
#386 | ||
Archeolog Renesansu
|
![]() Cytat:
![]() Szczerze? Nie wiem czy to prawda, ale wydaje mi się, ze taki błąd nie powinien występować. Ponadto przeczytałam cały temat z tymi skinami i nikt nie napisał, że występują jakiekolwiek błędy, więc myślę, że powinno być w porządku ![]() Cytat:
Znalazłam jeszcze informację, że u niektórych działa "showheadlines true" "showheadlines false" ale niewiele osób tego używa. Ponadto radzę jeszcze spróbować napisać kod małymi literami, to też ma wpływ z tego co się orientuję ![]()
![]() |
![]() |
#387 |
|
![]()
Czyli które mam pobrać?
![]() które dla ufo, a które dla manekina? ![]()
![]() |
#388 |
Archeolog Renesansu
|
![]()
To zależy od ciebie xD
Chcesz żeby wszyscy simowie z maxisowym skinem mieli pobrane - pobierz defaulty. Chcesz, żeby mieli tylko miastowi i nowi simowie, którym wybrałeś skin podczas tworzenia - wybierz gen/town ![]() A jeśli chcesz, żeby skin pojawiał się jako dodatkowy i mieli go tylko simowie, którym wybrałeś ten skin podczas tworzenia - custom ![]() I przy okazji, to się tyczy wszystkich skinów z internetu, nie tylko tych konkretnych.
![]() |
#389 |
|
![]()
Acha to dzięks
![]() czyli difikold to gen/town + Ci obecni? ![]()
![]() |
#390 |
Archeolog Renesansu
|
![]()
Ci obecni tak, jeśli mają maxisowy skin
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|