![]() |
#401 |
Reputacja: 10
|
![]()
No właśnie, jeśli chodzi o tego Hood Checkera... Mam możliwość przeskanowania otoczeń ale nie mam możliwości usunięcia błędów, próbowałam już na różne sposoby i one ciągle tam są...
![]() Pojęcia zielonego nie mam jak usunąć je za pomocą SimPe... Może mnie ktoś oświecić w tej kwestii? E: już wiem jak.
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 28.03.2012 - 16:48 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#402 |
|
![]()
Ja takie mam tylko pytanie... Dlaczego lustrzana podłoga zrobiła mi się czarna? Chodzi mi o tą: http://www.mediafire.com/?ixd2hcdcmq9195q
Jak ją stawiam nie jest taka przeźroczysta, tylko zupełnie czarna (tak samo ze ścianami). Do niedawna wszystko działało poprawnie. Może to wina innych dodatków z internetu? Przy okazji chciałabym się dowiedzieć, czy jest taki program, który wykrywa ''gryzące się'' pliki? I takie np. recolory bez mesha albo meshe bez recolorów? W moim folderze Downloads jest straszny bałagan i chcę zrobić porządek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ustaw w opcjach odbijanie się światła (?) na włączone.
![]()
![]() |
#404 |
|
![]()
Jeśli chodzi o program, do porządkowania folderu Downloads to polecam CloneSpy, więcej o nim, możesz poczytać TUTAJ, jest nawet link do pobrania, osobiście jestem z niego zadowolona :3
A co do czarnej podłogi, to prawdopodobnie nie masz mesha lub, tak jak napisałaś, dodatki gryza się ze sobą.
![]() |
![]() |
#405 |
|
![]()
O, dziękuję
![]() Co do tej czarnej podłogi - mam mesha, skoro to kiedyś działało. Ale coś się stało ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Reputacja: 12
|
![]()
Gdybyś nie miała mesha to by Ci na nie biesko świeciło
![]() Ustaw tak: ![]()
![]() |
#407 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Hm... Dawno temu usunęłam Maxisowe otoczenia, by grać tylko na własnym. Teraz jednak chcę je przywrócić ale nie wiem jak. Znaczy, wiem, ze mogłabym zrobić reinstalkę, ale w tym problem, bo nie chcę stracić swojego otoczenia. A na tych wszystkich SimPe, Insimenatorach się niestety nie znam i boję się kombinować, żeby nie rozwalić sobie gry xD
Więc moje pytanie: czy istnieje sposób na przywrócenie Maxisowych otoczeń bez reinstalki i grzebania w programach?
![]() |
#408 |
|
![]()
Jasne, że istnieje :3
Wytnij cały folder "the sims" z dysku C gdzieś na pulpit, po czym odpal grę, utworzy sobie ona nowy folder "the sims". Jak wyłączysz simsy, wejdź w miejsce utworzenia folderu i wytnij z niego folder "Neighborhoods", a resztę wywal. Następnie scal swój stary folder z otoczeniami, z tym nowym i wrzuć z powrotem swój folder "trze sims" do miejsca gdzie był poprzednio. Jak odpalisz znowu grę, powinnaś mieć wszystkie maxisowe otoczenia :3 @Kenny, niekoniecznie będzie migać na niebiesko. Ja raz nie miałam pokrycia terenu ściągniętego do domku i wyświetlała mi sie ciemnogranatowa podłoga.
![]() |
![]() |
#409 |
Reputacja: 11
|
![]() To raczej średnio pasujące miejsce na tego typu pytania, ale niestety nie ma tu żadnego shout boxa, by się z tym tam udać, więc zaryzykuję tutaj.
Mam problem z wyszukiwarką na MTS. Nie wiem, jak filtruje się tam wyniki wyszukiwania. Niby jest tam okienko z filtrami: ![]() ale po zaznaczeniu dodatków, które posiadam, zawsze wyskakuje brak wyników. ZAWSZE. No przecież to jest niemożliwe. Na pewno coś robię nie tak, tylko nie mogę dojść, co takiego. Czy ktoś może mi wyjaśnić, na jakiej zasadzie działa ta wyszukiwarka i co zrobić, żeby w końcu zaczęła wyszukiwać przedmioty pasujące tylko do tych dodatków, które ja posiadam, a nie do wszystkich? Ręce mi opadają, jak widzę 900 stron do przejrzenia, z czego pewnie tylko ze 20 odpowiadających mojej grze... ;/ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
|
![]()
Kenny, ty jednak jesteś wspaniały
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |