![]() |
#402 |
Guest
|
![]()
Od razu mowie- jak ktos chce sie dowiedziec czegos na temat jekiegos zaklecia niech wejdzie na temat ,,zaklecia do Abry i inne rzeczy" (czy jakos ta ^_^ ). Tam jest wszystko czego potrzebujecie
![]() |
![]() |
#403 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#404 |
Guest
|
![]()
Aaaaaaaaaaa, to rzeczywiscie poplątalam
![]() |
![]() |
#405 | |
Guest
|
![]() Cytat:
-_- a tak wogule to jest przeciesz banalne odkrywac inne sekrety i te takie sprubuj sama -_- <_< |
|
![]() |
#406 |
Guest
|
![]()
Sory,ze ja ciągle o tym samym, ale znowu poplątalam. Sciągnelem te krysztalki. Potem wchodze na dysku C: na sims, potem Gamedata, a potem na UserObjects i tam wlasnie wklejam. Ale w grze ich nie ma! Blagam pomurzcie...
![]() |
![]() |
#407 |
Guest
|
![]()
Wystarczy wkleić do objects.Nie user objects.Ja tak wkleiłam i mi działa.
|
![]() |
#408 |
Guest
|
![]()
Anulka28, a co robisz, żeby ta fasola rosła Ci taka duża?? Ja mam sporo pelargonii i korzeni, ale i tak fasola rośnie do pewnego momentu i dalej nie rośnie. Poprostu stoi i nic. Help me please!!
|
![]() |
#409 |
Guest
|
![]()
Po prostu czaruję.I to dużo czaruję.Korzenie i Pelargonie,przynajmniej tak mi się wydaje nie mają na to wpływu.
|
![]() |
#410 |
Guest
|
![]()
Ja dopiero od dzisiaj mam Abre i mam kilka pytań. Skąd mam brać składniki, bo kupiłam miód, cukier, proszek do pieczenia, winogrona, ale w tej "maszynie" pisze że jest ich więcej? Skąd mam brać te magiczne pieniądze? I wogóle proszę o krótką instrukcje albo link do takiej
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|