![]() |
#401 |
Reputacja: 10
|
![]()
Melduję się i ja, już teraz na bieżąco
![]() Przebrnęłam przez całą dotychczasową historię Miasteczka i jestem po prostu o c z a r o w a n a ![]() I cieszyłam się, jak dziecko, gdy podczas czytania natykałam się na takie "smaczki" jak zdjęcia Nieznanowa, wnętrz oraz domków :3 Super sprawa! Mój komentarz będzie skromny, gdyż świąteczne lenistwo nadal mnie nie opuściło ![]() http://s20.postimg.org/sahl4d4ot/sna...b_6339696f.jpg Czarek ma tutaj minę, jakby się właśnie przymierzał do naprawdę potężnego...bąka ![]() http://s20.postimg.org/artw4z6d9/sna...b_02ecbb4e.jpg Aww, Przedwiośnie! http://s20.postimg.org/t8k61fdvh/sna...e_636f7a47.jpg Stary w tej piżamce prawie jak Hugh Hefner ![]() http://s20.postimg.org/5ugs38lbx/sna...e_6382e359.jpg "I'm a model you know what I mean" ![]() Iwan to wyjątkowo obleśny staruszek. Na miejscu Kory roztrzaskałabym mu tacę z papryką na tej łysiejącej głowie ![]() Swoją drogą, bardzo mi się podoba fakt, że za oknami simowych domków, nieruchome Nieznanowo wydaje się tak naprawdę tętnić życiem. Ja nie potrafię tak dekorować otoczenia, u mnie Simy mają za oknami łyse, zielone stożki i lasy po ostrym karczowaniu ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#402 |
Reputacja: 21
|
![]()
Ale fajna, szczęśliwa rodzinka z tych Domańskich
![]() ![]() ![]() Łucja jest śliczna ![]() ![]() Przez moment liczyłem na to, że Kostek jakoś wyjdzie na prostą, ale niestety nie sprawdziły się moje przypuszczenia ![]() W ogóle nie podoba mi się ten pomysł z przeprowadzką do Iwana, z tego będą tylko jakieś grube problemy... Ten stary piernik podnosi mi ciśnienie ![]() ![]() ![]() ![]() CO ZA - nie mogę użyć takiego słowa - Z TEGO DZIADA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No nie, kolejna rodzina rozbita przez więzienie... ![]() ![]() Ehhhh, trochę smutno ostatnio w tym Twoim Nieznanowie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Odpowiedzi na komentarze pojawią się do 24 godzin.
Tej niedzieli jedziemy dalej z burmistrzami i Jagódkami. Burmistrzowie
poprzedni odcinek Spoiler: pokaż Jagódkowie poprzedni odcinek Spoiler: pokaż ... Na koniec zaś obiecane podsumowanie 15. rundy. Czas trwania rundy: 29.09 - 31.12.2015. W tym czasie: - urodziło się 16 simów, - zmarło 33 simów, - w związek małżeński wstąpiło 17 par, - rozwiodły się 2 pary, - wprowadziły się 3 nowe rodziny (nazwiska: Bandera, Grestkowski, Zorkowscy), - studia wyższe ukończyło 12 simów. Ostatni update Indeksu to właśnie końcówka 15. rundy ![]() Zdjęcie Nieznanowa (i Wyspy?) postaram się wrzucić jutro. A teraz dobranoc ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 02.09.2016 - 10:02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#404 | |
Reputacja: 41
|
![]()
Kolejny odcinek
![]() Czarek opuszcza godziny lekcyjne? To się będzie działo ![]() ![]() Oj Czarek Czarek... No co jak co, ale do tej szkoły to wypada już chodzić. Cytat:
![]() Zmiana Czarka? Średnio w nią wierzę ![]() ![]() ![]() W końcu szczęście u Kory i Iwa. Brawo! ![]() Eryka ![]() ![]() ![]() Olimpia! ![]() ![]() Nie chce mieć dzieci? Czyżby nie kochała Eryki? ![]() ![]() Nie! Kris nie może się zabić! ![]() Och! chętnie bym obejrzał zdjęcia Nieznanowa i Wyspy ![]() Kurczę. Takie komentowanie czytając odcinek jest o wiele lepsze ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#405 | |
Reputacja: 12
|
![]()
Tyle lat a oni wciąż mają te wielkie telefony.
Aż się wzruszyłam przy historii burmistrzów! Nie każ czekać znowu rok na kolejną część! Cytat:
Kochanek Olimpii na fryzurę tak trochę na czasie ![]() Ile trwa jedna runda? To znaczy jaki to jest rozdział simowego życia? Ile dni? Nie wiem czy mnie zrozumiesz ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
A co mi tam, niezobowiązująco napiszę se nowego posta ; D
Na początku dziękuję Wam za wszystkie komentarze, jakie otrzymałam do tej pory ![]() Już się boję, jak będzie mi przykro, gdy pewnego dnia frekwencja znowu spadnie : ( No ale! Odpowiedzi do odcinka z 5.01: Spoiler: pokaż Odpowiedzi do odcinka z 10.01: Naprawdę wstawiłam ciągu 2 tygodni 3 odcinki?! Spoiler: pokaż A teraz... Idziemy na jednego! :> Nieznanowo http://s20.postimg.org/p6h11t0jh/Sim...1_00_32_27.jpg http://s20.postimg.org/8y0ssbrp9/Sim...1_01_47_61.jpg http://s20.postimg.org/clgjydzwc/Sim...1_20_37_13.jpg Nigdzie Cała Wyspa nie nadaje się jeszcze do pokazania :< http://s20.postimg.org/gs1edpzi5/Sim...1_13_34_20.jpg EDIT: Jeszcze jedna nowość. Próbuję wprowadzić nowe zasady - od teraz runda ma trwać 5 dni, co w przeliczeniu da 5 simowych lat. Od rana siedzę po uszy w Kronice Nieznanowa i Excelu próbując ustalić, ile kto w miasteczku ma tak naprawdę lat. Robota jest mozolna (ogarnij WSZYSTKICH simów urodzonych w latach 2012-2015...), mam bajzel w chronologii (Staś Nikoniecki dopiero co stał się dzieckiem szkolnym, a tak naprawdę powinien mieć w tym momencie... 16 lat!) i ogółem nie polecam nikomu, ale mojej grze potrzeba tej zmiany. Trzymajcie kciuki. Ostatnio edytowane przez Liv : 12.01.2016 - 13:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Reputacja: 41
|
![]()
Nieznanowo jest jak zwykle śliczne
![]() W mnie w Dawidowie muszę trochę lasu wykarczować ![]() Widzę parcela z kapliczką i cmentarze nowa wybudowana na większej działce, aby na więcej lat było ![]() Co to będzie jak ci miejsca w Nieznanowie zabraknie ![]() Ogólnie całość prezentuje się bajecznie ![]() Czekam na może jakieś domki twojego autorstwa ![]() Trzymam kciuki! ![]() (To u mnie jedna runda trwa 4 dni i ja dopiero myślę, że to dużo ![]() Powodzenia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Reputacja: 21
|
![]()
Widzę, że Czarek nie daje za wygraną
![]() ![]() Ale jednego jestem akurat pewien - Czarkowi lepiej było lepiej w krótkich włosach ![]() Fajny zespół Ci wyszedł! ![]() ![]() Nikola jest całkiem ładna chociaż nadal jestem fanem Łucji ![]() Czyżby pojednanie w rodzinie? Ciekawe tylko jak będzie to wyglądało z Błażejem... Jakoś nie mogę sobie wyobrazić Czarka i Nikoli razem, ale pożyjemy zobaczymy. W blondzie wygląda suuuper ![]() Czy Ty zamierzasz tutaj kogoś zaciążyć i potem jeszcze zabić? ![]() ![]() ![]() ![]() Ehhhh, jak nie Koryna to Iwo nie widzi co się dzieje ![]() ![]() ![]() Ale Eryka wyrosła! I wygląda pięknie! ![]() ![]() O matko, jeszcze Aki, jak Ty to robisz, że masz takie ładne simy? ![]() Szkoda, że Olimpia nie wierzy w niewinność Krisa, ale z drugiej strony rodzina mogłaby jej dać spokój. Siłą jej do niczego nie zmuszą a tak są tylko jakieś niepotrzebne spięcia (no i Olimpia mogłaby się spotykać z mężczyznami poza domem jeśli już to robi ![]() ![]() Bohdan w ogóle mi do Olimpii nie pasuje... No i nie powinienem oceniać go po wyglądzie, ale jest jakiś taki podejrzany, z tego będą jakieś kłopoty. Szkoda Krisa ![]() Zawsze byłem pod wrażeniem Nieznanowa i w ogóle Twojego sposobu grania. Ja bym tak nie umiał chyba, brakuje mi jakiegoś takiego samozaparcia i dyscypliny ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#409 | ||||||
Reputacja: 33
|
![]()
Odcinek przeczytałam wczoraj rano tuż przed wyjazdem na uczelnię, a potem zupełnie nie miałam sił komentować xD Mózg mi blazował, po intensywnej nauce przed kolosem (opłacało się, zdałam xd)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No, a teraz właściwa część komentarza do odcinka ![]() Co tam piętnaście godzin. Ja osobiście znam kilku rekordzistów co to u nich trzysta było normą ![]() ![]() Cytat:
![]() Ahaha, Ich Czworo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rozmowa Marleny i Czarka trochę łamie mi serce ![]() Jak zawsze Domańscy umieją wykorzystywać sytuacje przy huśtawkach ![]() Cytat:
![]() Wiedziałam, wiedziałam, wiedziałam! Wiedziałam, że Kora i Iwo będą w końcu razem! Znaczy dobra, wiem, że są, w końcu małżeństwo, mają dziecko itd. można by wymieniać jeszcze przez chwilę. Aczkolwiek nareszcie wszyscy wszystko zrozumieli i sobie wyjaśnili ![]() Ale Ercia ślicznie wyrasta! Abraś ma superowe imię i przypomina mi któregoś Twojego sima, ale jeszcze nie doszłam do tego którego ![]() ![]() O jaaaaa, Aki! Kochaniutki jest, no doprawdy! A Bohdan podpatrzył chyba fryzurę u detektywa Rutkowskiego... W sumie nie dziwię się, że Kora i Kira tak zareagowały na wieść o romansie żony ich brata/syna. Szkoda mi Eryki ![]() Cytat:
![]() Kryspin jest takim kochającym tatusiem, że aż łezka w oku się kręci. A teraz tyle kłopotów na niego spada. To więzienie, brak możliwości normalnego życia, zdradzająca go żona, o którą wciąż się martwił ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pooowoli nadrabiam historie w Miasteczku i pooowoli zaczynam kojarzyć już Twoich licznych simów. Jesteś niesamowita i zazdroszczę tego wspaniałego otoczenia. Pokazuj nam go więcej i częściej, bo Twoje historie są porywające. Marlena jest taką wspaniałą matką i ma trudne zadanie, ale wyszła z niego cudnie. Mimo smutków wie jak podejść syna i dotrzeć do niego. Oby zrozumiał! Chociaż patrząc co wyprawia z tą blondynką i Twój przypisek to wcale nie mam dobrych przeczuć.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|