![]() |
#401 | |
Reputacja: 16
|
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że ludzie popatrzą na to tak jak Ty, a nie okien nienawiści Administracji & Meryam.
![]() |
|
![]() |
#402 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Jeśli chodzi o prywatne rozmowy - tam są też moje dane, moje informacje, moje sprawy i żale, moje bóle dupy, nawet obelgi na administrację z mojej strony. Ja też dużo ryzykuję.
Ale publico pro bono czasami tego wymaga ![]()
![]() |
#403 |
Reputacja: 23
|
![]()
pewnie, ale nie są to tylko twoje rozmowy, a także nasze.
i w ogole co to ma byc, ze wyciaga sie rozmowy z gg zeby wlepiac permy na forum nie mam pytan. ale nie ma to jak pokazywać całemu forum tajemnice Rafała, Natalii x2, Ani, Kamila i bóg wie kogo jeszcze. ból dupy level setny. |
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
SWOJE, a nie cudze. to chyba jest roznica
![]() jak bede chcial powiedziec, ze mam problem z rodzina, to to napisze publicznie i nie życzę sobie aby robil to ktos za mnie... zreszta, pewnie nie tylko ja. ![]()
![]() |
#405 |
Reputacja: 12
|
![]()
okej, twoje są, ale to akurat najmniejszy problem. jesteś w stanie pokazać wszystkim swoje brudy związane z Hubertem i całe "Friends with benefits", okej, nic nam do tego. ale tam są NASZE sprawy i nie chcemy, zeby ktokolwiek o nich wiedział.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Reputacja: 19
|
![]()
Mozecie mi powiedziec o co sie tak bulwersujecie obecnie, skoro passy rzekomo juz nie dzialaja?
![]() Jakis czas temu pewna sprawa mnie zainteresowala i po wyplywie tych wszystkich brudow, mysle, ze warto zapytac; Ata, czy ty kiedykolwiek udostepnialas swoje konto osoba trzecim? Odpowiedz szczerze ![]() ![]()
![]() |
#407 | |
Reputacja: 17
|
![]() Cytat:
Myślałam droga Mery, że masz jakieś resztki jakiegoś logicznego, zdrowego myślenia czy jakkolwiek to nazwać no, ale widzę, że nie. Widze, że tak bardzo chcesz nas wszystkich udupić, że nasze życie prywatne jest dla Ciebie niczym. Nie wiem dlaczego powinnam mieć jeszcze do Ciebie jakikolwiek szacunek, no ale. Niedługo chyba jeszcze specjalnie coś zrobię, żeby mnie zbanować, bo mam dość tego wiecznego jej bólu dupy i nawet nie chce go na oczy widzieć. A jestem uważana za tą najspokojniejszą chyba... tsa... Pozdrawiam i całuje gorąco. Dobrych imprez na Malcie i więcej nowych 'przyjaciół'! EDIT: Don, może i nie działają, ale skoro podała raz, byłaby gotowa podać i drugi, ja sama nie sprawdzałam, no ale no bez ory.
![]() |
![]() |
#408 |
Reputacja: 23
|
![]()
Odpowiadam szczerze, że nie, choć wątpie by ktoś uwierzył. Nie udostępniałam bo nie było po co. Jak mialam im coś do pokazania to robiłam screeny. Podawałam hasło tylko do fejsa i do lola
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#409 | |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Skoro tak, to możecie napisać do adminów o to, że naruszam waszą prywatność.
Tyle tylko, że ja naruszam swoją, bo każdy wie co na konfie pisał, a pisał to z pełną odpowiedzialnością. Ja naruszam swoją prywatność, bo podaję hasło. Nie waszą. Bo wy naruszyliście swoją gdy pisaliście na konfie swoje brudy, ja też. Poza tym, osoba w której bierze udział więcej niż 2 osoby nie jest rozmową prywatną. Więc tak jak mówiłam, możecie napisać do adminów, żeby zdjęli posta albo zagwiazdkowali hasło ![]() Btw. 14 osób w temacie ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#410 |
Reputacja: 12
|
![]()
Genesis... o co się rzucamy? naprawdę się jeszcze pytasz? sam fakt, że była skłonna podać te pasy, to już szczyt chamstwa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|