![]() |
#411 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Magimony dostajesz za magiczne występy.Czyli na arenie pojedynków(nieopłacalne),na takiej scenie gdzie pracujesz z asystentką Wandą oraz na scenie w stylu szalonego doktorka.Potem magiczne składniki kupujesz u sprzedawców z wózkami (jest ich trzech) za magimony.Możesz też się wymieniać i wykonywać zadania przez interakcję porozmawiaj ze sprzedawcą,dostaniesz wtedy rzadsze składniki.Ty kupiłaś składniki do ciasta. |
|
|
![]() |
#412 |
Guest
|
![]()
Az mi głupio, ze non stop sie o cos pytam
![]() |
![]() |
#413 |
Guest
|
![]()
To ja już nie wiem.Mi czasem z którymś uruchomieniem gry pojawiają się nowe.Ostatnio znalazłam bardzo ładną szafkę.
|
![]() |
#415 |
Guest
|
![]()
Juz sie dowiedzialam jak sie robi ten napis.
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Guest
|
![]()
Moim zdaniem jest jeszcze kilka rzeczy których nie odkryliśmy ^_^ Abrakadabra to w końcu czary i cały czas nas czymś zaskakuje!
![]() |
![]() |
#417 |
Guest
|
![]()
Hej jakie są składniki na doskonały ogród i orzywienie??
piszcie na forum albo prywatne jeszcze dziś ok |
![]() |
#418 |
Guest
|
![]()
Doskonały ogród (w wiecznym cudotwórcy): Złota Nić + Magoczna Fasola + Czterolistna Koniczyna.
Ożywienie (w ładowarce różdżek): Masło + Muchomory + Pył Chochloków (magiczny) Te przepisy są przecież w księdze zaklęć |
![]() |
#419 |
Guest
|
![]()
Ja nic z tych magicznych rzeczy nie sciągnęłam to by mi całą frajde zepsóło teraz juz 108 dni czekam i jeszcze pelergonie mi nie zakwitły(tak żeby dawały pył) są otwarte i wielkie, ale nic na cóz cierpliwość moja jest na wyczerpaniu, Lecz wytrzymam i nie dam sie!!!
![]() |
![]() |
#420 |
Guest
|
![]()
Ja psychicznie spasowałam.Nie mogłam już nerwowo.Wkurzyły mnie pelargonie.Patrzeć nie mogę na nie.Bleeeee
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|