Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 26.08.2004, 08:41   #411
Lillian
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by karolinaaa@Aug 25 2004, 07:30 PM
Ja dopiero od dzisiaj mam Abre i mam kilka pytań. Skąd mam brać składniki, bo kupiłam miód, cukier, proszek do pieczenia, winogrona, ale w tej "maszynie" pisze że jest ich więcej? Skąd mam brać te magiczne pieniądze? I wogóle proszę o krótką instrukcje albo link do takiej
A masz oryginał?Bo w nim jest instrukja i w niej wszystko pisze.No dobra.
Magimony dostajesz za magiczne występy.Czyli na arenie pojedynków(nieopłacalne),na takiej scenie gdzie pracujesz z asystentką Wandą oraz na scenie w stylu szalonego doktorka.Potem magiczne składniki kupujesz u sprzedawców z wózkami (jest ich trzech) za magimony.Możesz też się wymieniać i wykonywać zadania przez interakcję porozmawiaj ze sprzedawcą,dostaniesz wtedy rzadsze składniki.Ty kupiłaś składniki do ciasta.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 26.08.2004, 14:50   #412
sushina
Guest

Domyślnie

Az mi głupio, ze non stop sie o cos pytam ale jak wy robicie sobie w avatarze te migające napisy? Anulka, ale ja tez tam wklejalam i nie bylo

stare 26.08.2004, 15:45   #413
Lillian
Guest

Domyślnie

To ja już nie wiem.Mi czasem z którymś uruchomieniem gry pojawiają się nowe.Ostatnio znalazłam bardzo ładną szafkę.

stare 26.08.2004, 15:55   #414
Elún
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by sushina@Aug 26 2004, 03:50 PM
Az mi głupio, ze non stop sie o cos pytam ale jak wy robicie sobie w avatarze te migające napisy? Anulka, ale ja tez tam wklejalam i nie bylo
Zapytaj się w TYM temacie

stare 28.08.2004, 19:07   #415
sushina
Guest

Domyślnie

Juz sie dowiedzialam jak sie robi ten napis. Niestety trzeba miec do niego jakis program animation shop. No trudno... Ale wrocmy do tematu.

stare 29.08.2004, 12:37   #416
Pinia
Guest

Domyślnie

Moim zdaniem jest jeszcze kilka rzeczy których nie odkryliśmy ^_^ Abrakadabra to w końcu czary i cały czas nas czymś zaskakuje!

stare 31.08.2004, 14:33   #417
*apple*
Guest

Domyślnie

Hej jakie są składniki na doskonały ogród i orzywienie??
piszcie na forum albo prywatne jeszcze dziś ok

stare 31.08.2004, 14:42   #418
Akselandra
Guest

Domyślnie

Doskonały ogród (w wiecznym cudotwórcy): Złota Nić + Magoczna Fasola + Czterolistna Koniczyna.

Ożywienie (w ładowarce różdżek): Masło + Muchomory + Pył Chochloków (magiczny)

Te przepisy są przecież w księdze zaklęć

stare 02.09.2004, 18:48   #419
Ira
Guest

Domyślnie

Ja nic z tych magicznych rzeczy nie sciągnęłam to by mi całą frajde zepsóło teraz juz 108 dni czekam i jeszcze pelergonie mi nie zakwitły(tak żeby dawały pył) są otwarte i wielkie, ale nic na cóz cierpliwość moja jest na wyczerpaniu, Lecz wytrzymam i nie dam sie!!!

stare 03.09.2004, 18:02   #420
Lillian
Guest

Domyślnie

Ja psychicznie spasowałam.Nie mogłam już nerwowo.Wkurzyły mnie pelargonie.Patrzeć nie mogę na nie.Bleeeee

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania