![]() |
#422 |
Guest
|
![]()
Mam pytanko a mianowicie chodzi o magiczny napój i ciasto. Czy ktoś z was pamięta przepis na którąś z wymienionych żeczy? Jeżeli tak proszę powiedzcie !
|
![]() |
#423 | |
Reputacja: 9
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#424 |
Guest
|
![]()
Na magiczny nektar i biszkopt,przepis podała Liwa trzy posty wyżej.Czyli winogrona,winogrona,pot ropuchy i proszek do pieczenia,masło,pył chochlików.
|
![]() |
#425 |
Guest
|
![]()
Ja też nie moge patrzeć już na te pelargonie mam ich w ogródku tyle że aż no wiecie chce mi sie ... :wacko:
|
![]() |
#426 |
Guest
|
![]()
A mi się pelargonie bardzo podobają. Włączyłam move_objects i poustawiałam je dookoła całej działki. Bardzo ładnie wygląda
![]() |
![]() |
#427 |
Guest
|
![]()
jak zrobilam czary na gwiazde i deszcz bogactw to na poczatku czarowalam kilka razy moja simke zeby miala 4,5 gwiazdki i wyczarowalam tez bogactwa ale teraz te kryształy juz mi nie dzialaja , nie moge nimi czarowac
![]() |
![]() |
#428 |
Guest
|
![]()
cukierniczka!Witaj na forum.Tak,deszcz bogactw to jednorazówka.Każdy krysztalik ma określoną liczbę ładunków.Liczba ładunków w zaklęciu zależy od umiejętności technicznych.
|
![]() |
#429 |
Guest
|
![]()
dzieki za odpowiedz anulka, sama juz teraz to odkrylam ze wszystkie sie wyczerpuja
![]() |
![]() |
#430 |
Guest
|
![]()
Nie wiem czy juz pisaliscie o tym, bo nie mam sily przeczytac wszystkich wypowiedzi ale zdarzylo mi sie ze mialam opcje: "Wspinaj sie" oczywiscie na magiczna fasole i potem moglam ukrasc magiczne fasolki z zupy fasolowej olbrzyma :lol: :lol: :lol:
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|