![]() |
#421 |
Reputacja: 16
|
![]()
Jak narazie Sue i Jacek są po pierwszym pocałunku.
![]() Po zaproponowaniu przez Jacka stałego związku obydwoje automatycznie dostali po dwie gwiazdki osobistości. Byłem trochę zły bo gdy Jacek się wprowadził nie dodał do rodziny ani jednego simoleona. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#422 |
Guest
|
![]()
Jakie romantyczne! xD
Teraz dzieci! ;D Natix, niestety nie ma takiego przedmiotu w grze... |
![]() |
![]() |
#423 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kontynuując opowieść o losach moich simów..
Stella - córka Roksany i Devina Ashtona - zajęła się pisaniem powieści ![]() Roksana zaczęła spędzać więcej czasu ze swoją pierworodną córką - Julią poprzez grę na gitarze. Na razie idzie jej dość.. kiepsko. ![]() W tym samym czasie Devin rozpoczął swój romans z pokojówką, zostali nakryci przez paparazzi. Roksana także wkrótce się dowiedziała. (Zaskakujące jest to, że pokojówka poszła w stroju roboczym do klubu..) ![]() Roksana zestarzała się, po miłości do Devina pozostały jej tylko pyszne drinki ![]() Teraz czekam aż Julia dorośnie, żeby zmienić ją wampira i przetestować wreszcie ten 'gatunek' ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Guest
|
![]()
Ładnych/e simów/ki robicie
![]() Ja też coś wrzucę jak jutro kupię dodatek (postaram się, bo pewnie będę zajęty graniem ![]() Ostatnio edytowane przez Wielebny : 28.12.2010 - 16:09 Powód: ppp |
![]() |
![]() |
#426 |
|
![]() Ostatnio edytowane przez kalafjor : 28.12.2010 - 17:50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
|
![]()
A ja bym chciała mieć dom pod taką kopułką, da się?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
|
![]()
No to teraz moja historia
![]() Nowo stworzona simka - Kathrine Jones wprowadziła się do Bridgeport, nie wiedząc, że już jedna osoba w mieście ma tak na nazwisko ![]() ![]() ![]() Zaczęła grać na perkusji, aż zdobyła 10 punkt umiejętoności ![]() ![]() Tak poznawała po kolei osobistości, aż w końcu ostrzymała 5 gwiazdek. Wkrótce w którymś z klubów poznała swojego przyszłego męża - Barry Tenderlove. Zaprzyjaźniła się, potem go w sobie rozkochała aż w końcu zamieszkali razem. Zmieniła mu 'trochę' wizerunek. ![]() Wzięli ślub w Wodniku ^^ ![]() ![]() ![]() Katrine zmieniła nazwisko z Jones - na Laurie. Barry zaczął pasjonować się mixologią. Póki co jest na 7 poziomie. A tutaj jego wyczyny: ![]() Razem: ![]() Tutaj, Katrine widać jest w ciąży i grzebie po internecie. Barry czyta jak być dobrym ojcem ![]() ![]() Parka, uznała że wielkie miasto to nie dla nich i tak przeprowadzili się do Barnacle Bay. Tam urodziła swojego pierwszego syna - Vincenta, który był podejrzewany jako nieślubne dziecko. Ahh ci paparazzi... ![]() Tata i trochę starszy Vinc: ![]() Drugi syn Dante, uczący się chodzić: ![]() Bracia integrują się ![]() ![]() Dante dopiero co po urodzinach, te dzieci tak mają że jak dorastają to mają zeza >.< ![]() Urodziny Vincenta: ![]() Vinc sprzedaje muffinki, a za nim paparazzi: ![]() Po wieeelu godzinach ciężkiej pracy pierwszy i jedyny klient ![]() ![]() Paprazzi chowa się w krzakach ![]() ![]() I taki bonusik - wszyscy razem [dzieci ewidentnie odziedziczyły urodę po ojcu]: ![]() Podoba się? ![]() Nie wiem czy zdjęcia trochę nie za duże ![]() A i jeszcze co do MaTi14191 - nie wymądrzaj się bo jesteś na forum dopiero 4 miesiące, a Chryz 4 l;ata... i nie rób tutaj nam offtopa.
![]() |
#429 | |
Guest
|
![]()
Kamis, fajne fotki. Jak tak patrzę na Twoich Simów, to oni wydają mi się tacy dziwni, bo jestem przyzwyczajony do skina moonlight czy jakoś tak. Dziwni, nie znaczy brzydcy
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#430 |
|
![]()
Dzięki. Ja wiem, wiem, ale nie jestem pewna czy skin z peggy zone będzie działał do po zmroku a nie chce mi się sprawdzać xd
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|