![]() |
#421 |
Reputacja: 11
|
![]()
Mam takie pytanie - czy zdjęcia i filmy zrobione podczas gry można przenieść do innego folderu ( np. znajdującego się na pulpicie ) ? Nie wpłynie to w żaden sposób na działanie gry ?
|
![]() |
#422 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kenny, Lilijka nie o to pytała. ^^
Ja w każdym razie wyciągałam zdjęcia i nic się nie stało, ale lepiej poczekaj na kogoś mądrzejszego. ![]()
![]() |
#423 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Kenny, płacą Ci za to robienie za adwokata?
HardaBrzoza - usuń go, ale tylko sposobem "gra+SimPe" (znajdziesz go w dziale z poradnikami). Gra wygeneruje sobie nowego, a Ty będziesz miała święty spokój ![]() Lilijka - jeśli skopiujesz (nie wytniesz), to absolutnie nic się nie stanie ![]() Jeśli zaś będziesz czuła wielką potrzebę zrobienia dosłownie "wytnij+wklej", to radzę trzymać się z dala od przycisku od albumu ze zdjęciami. Ostatnio edytowane przez Liv : 05.04.2012 - 19:17 |
![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
|
![]()
Dobra, zabiłam tego szarlatana i chyba mam już spokój. A jeżeli nagrobek wsadziłam do wyposażenia jakiegoś miastowego, to nic się nie stanie? Bo właśnie ostatnio czytałam tu na forum, że ich usuwanie jest złe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
|
![]()
Najlepiej ustaw sobie w otoczeniu jakąś niedużą parcelę, stwórz cmentarz i przenoś tam wszelkie nagrobki zmarłych simów. Tak jest najbezpieczniej.
![]() |
#426 |
|
![]()
a ja mam takie pytanie, czemu nagrobki znikają po reinstalacji gry? Kiedyś myślałam, ze to czasem po dłuższym czasie od śmierci po prostu robi sie taki błąd, ale ostatnio zauważyłam, że nagrobki znikają mi zawsze po reinstalce ;/ Najczęściej kopjuje cały folder Ea Games, więc nie ma możliwości, że coś się niewysłało
simowie nadal są w drzewach genealogicznych, ale nie mogę ich wspominać i muszę kompinowac z wskrzeszaniem ;/ no i nie mam pojęcia jak zrobić zombie, bo niewszyscy simowie są na liście telefonu do Kosiarza, więc pozostają mi tylko czary
![]() |
#427 | |
|
![]() Cytat:
Co do tych nagrobków, to nie zauważyłam u siebie takiej zależności... Ale przy następnej reinstalacji dwójki (oby było to jak najpóźniej ![]() http://thesims2.ea.com/update/
![]() |
![]() |
#428 |
|
![]()
sprobuje z paczami
o wskrzeszaniu to chodziło mi o to, że czasem nie wszyscy simowie są na liście, szczególnie jeśli umarli już dawno (ale jeszcze sprawdze, tylko w jednym domu mam ten telefon) ale pomijając już to, psują mi się też parcele publiczne cmentarze - czasem specjalnie zabijam npców, żeby nie były puste, a po reinstalce nic nie ma mam nawet jedną parcelę z mrocznym sklepiekiem wiedzmy-wampirzycy i specjalnie zrobiłam tam upiorny cmentarz małych, ślicznych jasnowłosych dziewczynek (niby dziewic ![]()
![]() |
#429 |
Reputacja: 16
|
![]()
Ostatnio ściągałem kilka ubrań z bodajże peggy. Pomieszały mi się meshe i teraz w każdej grupie wiekowej mam przynajmniej kilka takich samych strojów, które wyglądają jak jeden sweter wierzchni. Czy jest jakiś sprytny sposób na pousuwanie tych recolorków?
Nie mam żadnej historii przeglądania, ani ściągania plików. x.x |
![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Program do wykrywania duplikatów i jedziesz
![]() Wygooglujesz sobie co trzeba. |
![]() |