![]() |
#432 |
Reputacja: 10
|
![]()
No może że tak. Podobnie jest w WP jak gdzieś wyjedziesz to czasami sim zaczyna przeszukiwać mapę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Guest
|
![]()
nie wiem, gdzie się zapytać, a więc zapytam się tu.
Co lepsze? Kariera vs. Po Zmroku? Pewnie było mnóstwo takich tematów, ale jakoś nie widze postów o takiej tematyce. Tak więc oczekuję, na szybką odpowiedź, ponieważ zamierzam kupić jakiś dodatek i nie za bardzo mogę się zdecydować. ![]() |
![]() |
![]() |
#434 | |
|
![]() Cytat:
- Nowe miasto, Twinbrook - Dwie nowe umiejętności - Kilkanaście nowych karier - Specjalna postać: Simbot TS3: Po Zmroku: - Nowe miasto, Bridgeport - Nowa umiejętność - Nowa kariera - Kluby nocne - Apartamenty - Gwiazdy - Windy - Specjalna postać: Wampir |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Guest
|
![]()
Dzięki, tak więc już wiem co wybiorę.
Będzie to Po Zmroku. ;] Teraz wchodzi dodatek Zwierzaki, a ja dopiero za PZ się będę brała. Ale jestem zacofana. |
![]() |
![]() |
#436 |
|
![]()
Hej
![]() Ktoś się może orientuje, czy jest możliwość 'upchania' na jednej parceli kilku budynków z Kariery? Dokładnie chodzi mi o to, czy w celu oszczędności miejsca w mieście można np. budynek stylisty postawić na jednej parceli z pralnią (obok, albo na innym piętrze, nieważne, byleby były na jednej parceli), a Simy spokojnie mogłyby z nich korzystać? Bo parcelę tylko jedną 'cechą' można oznaczyć, ale z drugiej strony każdy z tych budynków z Kariery mają 'swoje' obiekty (komis - odpowiednia kasa, stylizacja - miejsca do stylizacji i fotel tatuażysty, pralnia - pralki i suszarki itd.). Próbował ktoś już tak 'zzipować' budynki z Kariery? Chyba łatwiej będzie łączyć królicze nory z budynkami kariery, nie? :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
|
![]()
Jeśli masz ''Po Zmroku,, możesz oznaczyć jeden budynek jako dwa lub trzy różne miejsca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
|
![]()
O... nie mam zainstalowanego Po Zmroku (naczytałam się o wampirach i się waham
![]() ![]() Dziękuję bardzo za oświecenie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
|
![]()
Nie musisz sie martwić wampirami, nie jest ich aż tak wiele. Ale za to trudno spotkać sima który nie ma ani jednej gwiazdki -_-'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
|
![]()
Ci paparazzi też brzmią dla mnie strasznie, wraz z ich fałszywymi oskarżeniami
![]() Jak już pisałam - nie mam Po Zmroku, nie wiem jak to dokładnie tam wygląda, nie wypowiadam się, bo jeszcze coś głupiego palnę ![]() A przy okazji, z tego co widzę, to zaczynamy offtop, więc jeszcze raz dziękuję za informację i zejdźmy z tego tematu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|