![]() |
#432 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie wiem czy to dobry temat... ale czy ktoś z was wie czy ten skin z peggyzone dla kobiet i mężczyzn ładnie leży? wiecie o co chodzi, czy mięśnie widać jak się powiększa i biust, i wgl czy ładnie wygląda bo nie wiem czy jest sens wrzucać...
![]() |
#433 | |
|
![]() Cytat:
i pytam sie tak ogólnie, cytat przytoczyłem tylko tak... ;d
![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Guest
|
![]()
z każdym dodatkiem doszło nowe kino i nie tylko kino,tym razem połączyli kilka budynków razem,ale nie kino np. księgarnię ze SPA
|
![]() |
![]() |
#435 |
|
![]()
No i czasem trudno się połapać gdzie co jest. Wolałam chyba oddzielne budynki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
|
![]()
To pewnie nie jest wpadka, tylko bliźniak... W dwójce zawsze mnie denerwowały i kombinowałam jak się ich pozbyć. O bliźniętach w Simsach zwykle mówię "nieszczęścia chodzą parami"...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
|
![]()
Zgodnie z pomysłem bodajże Chryzentama (ki
![]() ![]()
![]() |
#439 |
|
![]()
Mi też się kiedyś taka szkaradna dziewczyna urodziła... Nie zabijałam, ale wyrzuciłam z domu, za brzydotę!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
|
![]()
Już o to pytałam, ale nie mogę znaleźć mojego pytania a i wtedy odpowiedź była niepełna.
Co zrobić, aby założyć zespół który DZIAŁA? Kiedy przychodze do klubu czekam tak długo na resztę zespołu aż skończy pić/jeść/inne, że zamykają klub. Dodatkowo, jak ich zaproszę do grania, to grają kilka sekund i odchodzą. No i nie dostaję propozycji żadnych aby zagrać w jakimś klubie, które podobno miały spływać. Wykupiłam cechę sprwiającą, że zespół automatycznie będzie hitem, ale cóś nie umiem korzystać ![]() Problem inny: jak wychodzę z kimś do klubu, to spotykam go przed klubem. Kiedy mój sim wchodzi do klubu automatycznie ta osoba się odłącza z komentarzem, że wieczór był nieudany. Witam się z tą osobą, chwilę rozmawiam... ale nie mogę wejść do żadnego budynku =_=
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|