![]() |
#441 |
Guest
|
![]()
Nie wiem czy o to ci chodzi, ale jak chcesz stworzyć nową rodzinę lub np. wprowadzić inną już gotową w tym samym mieście musisz wejść w edycję miasta i po lewej jest ikonka 'zmień aktywną rodzinę'.
![]() Nie wiem czy to o to Ci chodziło bo nie bardzo rozumiem Twojego posta ![]() |
![]() |
|
![]() |
#442 |
Reputacja: 10
|
![]()
Miyoki, dokladnie o to mi chodzilo.
aha! no, nie znalazlam takiego przycisku. :{ ok, teraz juz wszystko jasne, dzieki wam bardzo : D |
![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Guest
|
![]()
Dlaczego Sims 3 są takie nudne?
|
![]() |
![]() |
#444 |
|
![]()
bo jak klikasz dwa razy na ikonke to musisz jeszcze potem przycisnac cos, co wyglada jak 'play'. wtedy nawet uruchamia sie gra!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
|
![]()
Mam taki problem:
Zbudowałam domek, ale coś mi nie pasowało i chciałam podnieść teren za pomocą kodu. Wcisnęłam CTRL + SHIFT + C i nic! Pole do wpisywania kodów nie pojawia się!!! Jakby co, mam gram na laptopie (gdyby to było ważne, ale ja się nie znam ![]() Czy ktoś wie, co na to zaradzić? Z góry dziękuję za odpowiedzi
![]() |
#446 |
Reputacja: 11
|
![]()
Właśnie sobie pograłam i otóż kiedy karzę mojej Simce iść na jakaś parcelę publiczną to ona jedzie autem. Klikam już na parcelę i wybieram opcję idź, ale ona zawsze jedzie. Jak mam zrobić, że jak karze jej iść to nie pojedzie autem ? Drugie pytanie gdzie szukać i jak tych owadów kamieni nasion itd ? czy jest jakiś panel, który informuje nas o tuszy sima ? Czy simy w ogóle tyją, a jeżeli tak to jak to sprawdzić, aha no i zauważyłam, że albumu w grze nie ma, a może przegapiłam ? Nie mam także opcji, aby Sim poszedł pobiegać, jak na niego kliknę jest tylko idź na plażę, do parku i chyba na basen.
![]() Poratujcie trochę.
Nie oceniaj mnie ani dobrze ani źle. Ostatnio edytowane przez agnieszka130187 : 06.06.2009 - 23:40 |
![]() |
![]() |
![]() |
#447 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
Szczerze mówiąc, to jakbym ja (a jestem leniwa) miała iść na piechotę do miasta, to także bym wolała jechać xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Reputacja: 11
|
![]()
Nie, nie posiada takiej cechy.
![]() ![]()
![]() |
#449 |
|
![]()
Owady najczęściej występują w parkach i terenach zielonych. Ostatnio w parku centralnym zauważyłam parę motyli. Po kliknięciu na nich pojawiła się opcja "kolekcjonuj", czy coś w tym stylu. Kamienie (meteoryty) znalazłam na cmentarzu, nasion jeszcze nie widziałam (dostałam jedynie parę po przeczytaniu książki o ogrodnictwie).
Zauważyłam, że simka porusza się pieszo, gdy wyznaczona trasa nie jest długa (przykładowo - pomiędzy sąsiednimi parcelami). W przypadku dłuższej trasy wybiera rower, taksówkę, bądź też czarny autobus z gwiazdą na masce (samochodu zapomniałam kupić).
S.J.Lec Ostatnio edytowane przez lay : 06.06.2009 - 23:56 |
![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
|
![]()
A jak się przesuwa paski umiejętności?Mam wpisany kod,ale jak próbuje przesunąć to się nie da.
I jeszcze jedno pytanie.Skąd jest okolica Riverviev?Ja takiej nie mam. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|