|
![]() |
#1 |
Reputacja: 11
|
![]()
Właśnie sobie pograłam i otóż kiedy karzę mojej Simce iść na jakaś parcelę publiczną to ona jedzie autem. Klikam już na parcelę i wybieram opcję idź, ale ona zawsze jedzie. Jak mam zrobić, że jak karze jej iść to nie pojedzie autem ? Drugie pytanie gdzie szukać i jak tych owadów kamieni nasion itd ? czy jest jakiś panel, który informuje nas o tuszy sima ? Czy simy w ogóle tyją, a jeżeli tak to jak to sprawdzić, aha no i zauważyłam, że albumu w grze nie ma, a może przegapiłam ? Nie mam także opcji, aby Sim poszedł pobiegać, jak na niego kliknę jest tylko idź na plażę, do parku i chyba na basen.
![]() Poratujcie trochę.
Nie oceniaj mnie ani dobrze ani źle. Ostatnio edytowane przez agnieszka130187 : 06.06.2009 - 23:40 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
Szczerze mówiąc, to jakbym ja (a jestem leniwa) miała iść na piechotę do miasta, to także bym wolała jechać xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
![]() Żeby sim gdzieś biegł musi mieć przynajmniej jeden punkt umiejętności 'Sport' (przynajmniej u mnie) szukasz jakiejś parceli (nie w widoku mapy), klikasz na pusty teren (nie mogą to być takie budynki do których nie można wejść tylko trawa, chodnik itp.) i wybierasz opcje 'Przybiegnij truchtem' czy coś takiego. Ja mam z kolei inne pytanie, czy da się ćwiczyć tak, żeby zdobywać punkty a nie nabierać mięśni? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Jedyny znany mi sposób na to, aby sim szedł, to taki, żeby nie wyznaczać od razu całej trasy. Trzeba wybierać krótsze odcinki drogi do pokonania i gdy sim będzie zbliżał się do wyznaczonego punktu, wyznaczyć kolejny. I tak, sukcesywnie, aż do celu podróży ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
|
|