![]() |
#451 |
Guest
|
![]()
jak klikniesz na mapie na parcele i wybierzesz idz tu czy jakos tak to zawsze podjedzie. ale jak klikniesz juz w przyblizeniu na chodnik obok parceli i wybierzesz idz tu [majac jeszcze przybiegnij tu truchtem], to sim przyjdzie na nogach. przynajmniej taka zaleznosc zauwazylam u moich
|
![]() |
|
![]() |
#452 | |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
![]() Żeby sim gdzieś biegł musi mieć przynajmniej jeden punkt umiejętności 'Sport' (przynajmniej u mnie) szukasz jakiejś parceli (nie w widoku mapy), klikasz na pusty teren (nie mogą to być takie budynki do których nie można wejść tylko trawa, chodnik itp.) i wybierasz opcje 'Przybiegnij truchtem' czy coś takiego. Ja mam z kolei inne pytanie, czy da się ćwiczyć tak, żeby zdobywać punkty a nie nabierać mięśni? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#453 | ||
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Jedyny znany mi sposób na to, aby sim szedł, to taki, żeby nie wyznaczać od razu całej trasy. Trzeba wybierać krótsze odcinki drogi do pokonania i gdy sim będzie zbliżał się do wyznaczonego punktu, wyznaczyć kolejny. I tak, sukcesywnie, aż do celu podróży ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#455 |
Guest
|
![]()
bez Pixel Shader gra nie będzie działać ?
bo tak to nie wiem czy kupić, mam zamiar jechać dzisiaj do media i nie wiem czy kupić. |
![]() |
![]() |
#456 |
Guest
|
![]()
Gdzie można znaleźć książkę "Dar życia"?
|
![]() |
![]() |
#457 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Reputacja: 10
|
![]()
A czy młody dorosły może wziąść ślub? A czy może mieć brata nastolatka czy dziecko?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Guest
|
![]()
Ale teraz pytanie z innej beczki: Sprawdziłem na "Can You Run It", czy uruchomią mi się Simsy 3 (jeszcze ich nie mam) i wszystko mam OK, tylko jest coś źle ze speedem procesora. Zaraz wkleję tekst.
A moje pytanie: Czy gra będzie działać w ogóle, czy tylko na niskich detalach, czy nie będzie działać? Edit: Dobra, nie chce mi się wklejać tego, napiszę tylko, że mam speed procesora 1.6gHz na Viście : [ Edit2: Książka "Dar życia" jest związana z medycyną. Gdzie mogę ją znaleźć? Ostatnio edytowane przez darkizze : 07.06.2009 - 10:14 |
![]() |
![]() |
#460 |
Guest
|
![]()
Wybrałem karierę Stróż Prawa, i muszę pisać raporty, lecz żeby je napisać trzeba kogokolwiek przepytać. Jak mogę to zrobić? Nie mam żadnej dodatkowej opcji dialogowej (gadalem z kilkoma kolesiami w miescie) zwiazanej z przepytaniem.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|