![]() |
#442 |
Guest
|
![]()
Chodzi tu raczej o pitny miód. Musisz go uwarzyć w beczce, a potem kliknąć "podaj napitek" i z listy wybrać interesującego Cię sima.
|
![]() |
![]() |
#443 |
Guest
|
![]()
czesc, mam misje z fontanna i jest zadanie: stworz sobie wroga na ofiare z krwi. O co chodzi? probowałem juz zabic w pojedynku i bic sie i sie strasznie poklucic i nie wiem co moge zrobic
![]() z góry dzieki ![]() |
![]() |
![]() |
#444 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#445 |
Reputacja: 10
|
![]()
da sie zmieniac ubranka dzieciom? niektore wysokopostawione maja brzydkie łachmany, a te z nizszego stanu wyszukane fatałaszki ;/
i jak wziac rozwód? Mam monarche lesbijke i zeby wykonac questa na potomka, musialam wziac slub z facetem, zabilam go, ale monarcha nadal ma w nastrojnikach "kula u nogi (malzonek)" co zrobic, zeby ponownie wziac slub?
![]() |
#446 |
Guest
|
![]()
Hej, ja jestem w misji wesele, i czy ktoś wie jak się przebrać w odzienie weselne???
|
![]() |
![]() |
#447 |
Guest
|
![]()
Jak zdobyć bonus ,, spojrzenie wszechwiedzącego'' w misji Nie czuje się zbyt dobrze . W ogóle nie mam pojęcia?
|
![]() |
![]() |
#448 |
|
![]()
erem - jeśli masz je w wyposażeniu, to kliknij na nie i powinna pojawić się opcja.
kasienkamala - na kapłanie będziesz miała opcję modlenia się, po jakimś czasie pojawi się ten bonus. |
![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Guest
|
![]()
Dzięki Searle
![]() Misja Pielęgniarka z klątwa. Nie mogę znaleźć anielskiego ziela szukałam kolo kuźni i klasztoru ale nic . Może mam za mały poziom 7 Ostatnio edytowane przez kasienkamala : 20.04.2011 - 08:48 Powód: zmiana |
![]() |
![]() |
#450 |
|
![]()
nie tam, nie trzeba wysokiego lvla
zrob sobie jednego dnia "dzień zielarza" (ja to tak nazywam) i przeczesz cała mapke w poszukiwaniu ziół i odkrywaj je pare krzaczków możesz też znależć chyba jakoś za targiem/karczmą i chyba za boiskiem do królanta, tuż przy murze
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|