![]() |
#442 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Reputacja: 14
|
![]()
Mi się nie podobało to zachowanie nazewnictwa w trójce. O ile nazwy otoczeń jeszcze mogłem znieść, o tyle nieprzetłumaczone nazwiska to coś okropnego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Reputacja: 15
|
![]()
Nie rozumiem dlaczego wszyscy myślą, że słabsza grafika to wina przystosowania gry do wersji online
![]()
![]() |
#445 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czy to prawda, że nie będzie Młodych Dorosłych?! Ohohoho.. pojechali po bandzie - oczywiście jeśli to prawda, proszę oświećcie mnie ;s Im więcej nam pokazują tym bardziej jestem zmieszana.. fajne są możliwości zmiany wysokości ścian, okien itp. ale reszta dno. To jest wygładzona wersja dwójki z kilkoma bajerami, nie wiem co o tym myśleć. Cóż proszę, powiedźcie czy wiadomo coś z tymi młodymi dorosłymi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
LOL CZY TYLKO JA MAM PROBLEM Z FILMIKIEM OD MALIN? nie mogę go w ogóle odtworzyć. ;;
a podobno fajne bajery tam sa, budowanie i costam. ma moze ktos innego linka do trgo?
![]() |
#447 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Łapcie do waszych trójkowych domów plakacik ze store, oczywiście za darmo. ![]() http://pl.store.thesims3.com/product...tegoryId=11525 Zastanawia mnie kolor drogi na zdjęciach z gry, jakiś taki brązowy... Cieszy mnie też fakt: W tym momencie robimy wiele, by zoptymalizować działanie gry, zredukować ekrany ładowania, a przy tym pamiętać, by gra wyglądała wciąż tak samo pięknie, Simy były tak samo żywe, a rozgrywka dawała mnóstwo radości bez względu na wymagania systemowe. Jeśli ekrany ładowania nie będą się ładować pół godziny to widać że się starają, już wolałem te 50 ekranów ładowania podczas jednej gry w The Sims 2 . |
|
![]() |
![]() |
#448 |
Reputacja: 21
|
![]()
@Lubie - ja w ogóle żadnego filmiku nigdzie nie widzę
![]() Mam nadzieję, że to jakoś ogarną i będzie można grać bez czekania wiekami na załadowanie okolicy albo bez większych przycinek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#449 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#450 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
"Ten film wideo jest prywatny" xDD
Obejrzałam go jeszcze wczoraj i zrobiłam screena, które pewnie zainteresuje simowych budowniczych: http://s20.postimg.org/f3xrjmhtp/image.jpg Bo to nie jest The Sims 3 mam nadzieję? |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|