![]() |
#431 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tak sobie myśle, a pro po tych ikonek potrzeb, może gdy się na nie najedzie rozwinie się pasek? Tak by mi nawet odpowiadało, mniej zajętego miejsca
![]()
Ostatnio edytowane przez Kamis : 23.08.2013 - 19:41 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#432 |
|
![]()
Przyznam się szczerze, że nie nadążam czytać tego tematu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#433 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Maxis bardzo dobrze robi 85 % posiadaczy The Sims ma słabsze komputery. Właśnie z tego względu zaprzestałem na zakupie dodatków do trójki na Nie z Tego Świata. |
|
![]() |
![]() |
#434 |
|
![]()
Czyli wymiana części kompa pod czwórkę jest niepotrzebna ? No to super, ale i tak wymienię XD(jak będzie mnie stać). Według mnie optymalizacja na TS 3 jest nawet OK. Mój komputer dosłownie ledwie się mieści w minimalnych wymaganiach, ale gra żadko się ścina. Jednak dobrze byb było jakby ją poprawili. Przy sporej ilości dodatków gra zaczyna być nieznośna, ale jak się włączy renderowanie zaawansowane i do tego śnieg to tylko wywalić kompa przez okno XD.
Fajny pomysł z tymi ikonkami, w komórkowej wersji TS3 było coś takiego i trzeba przyznać, że sprawdzało się. Jednak ta wersja to tylko namiastka, gdzie mamy jedno danie zwące się "przekąską". A w wersji PC mamy zróżnicowaną ilość kalorii i muszę przyznać, że Liv ma rację. Ale pomysł z rozwijaniem pasków kest bardzo fajny - jednak skoro gra ma być zrobiona pod dotykowce to lepiej, żeby rozwijały się po kliknięciu/dotknięciu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Reputacja: 14
|
![]()
mój poprzedni komp nie spełniał nawet połowy wymagań trójki i chodziła prawie tak samo jak na obecnym (tam niestety musiałem grać na najsłabszych detalach i nadal trochę się cięło, tutaj spokojnie gram na umiarkowanie dobrych).
Ciekawi mnie ten "tryb kupowania". Szczerze mówiąc, nie wiem o co chodzi z tym porównaniem do Ikei ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#436 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Miasto po polsku nazywa się Riwiera Jest to potwierdzone zdjęcie miasta z The Sims 4 Po kliknięciu na cyfrowy obraz wyświetlają się opcje: plaża, miasto, las, góry, wulkan i The Sims 4 Riviera ![]() ![]() ![]() Źródło: http://thesimstimes.cba.pl/ Zaokrąglone łuki ! ![]() Źródło: Sims Domination ![]() Wyżej pokazane zdjęcie ukazuje wybór koloru ubrania Źródło: FB The Sim Supply Czy to prawda że chcą usunąć młodego dorosłego !? |
|
![]() |
![]() |
#437 |
|
![]()
Riwiera... Po ciul zmieniono to "v" na "w"?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
|
![]()
Może z tym katalogiem chodzi o to, że klikamy na ten znaczek do trybu kupowania i wtedy pokazuje nam się taka gazetka i tam mamy pokazane jakieś wystroje i klikamy na mebelki które chcemy ?
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#439 | |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
@Agor-ia: może dlatego.
Kurczę, brakuje mi jakichś nowych niusów ;<To wszystko już wiemy... Cytat:
![]() Aczkolwiek z tymi "gotowymi" stylizacjami to pomysł całkiem niezły ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 23.08.2013 - 20:59 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#440 | |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]() Cytat:
Oczywiście nie, żebym widział w tej grze same minusy czy jakieś czyste zło, akurat wiele rzeczy i mi się podoba. Po prostu w pewnych aspektach widzę nie postęp, a regres w porównaniu do TS3. Ja mimo wszystko mam nadzieję, że oni coś jeszcze z tym zrobią, skoro to tytuł AAA a nie jakaś amatorska produkcja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|