![]() |
#421 |
Reputacja: 10
|
![]()
Też mam tak, że czytając jeden news myślę "co za szmira, nie kupię", a po chwili inny "ale czadowe, muszę to mieć". Każdemu nie dogodzą, ale niektóre super ultra rzeczy to są po prostu głupie. I każdy 'nowy' news opowiada o tym samym.
|
![]() |
#422 | ||||||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No cóż, albo nie ma tak spaczonego gustu przez bajki, o co podejrzewam mojego kuzyna ;< EDIT: Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 23.08.2013 - 17:52 |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
|
![]()
Sterowanie duchami mi też wydaje się bezsensowne, niech sobie żyją własnym życiem (o ile można tak rzec o niematerialnej pozostałości umarłego
![]() edit: I tak samo mam mieszane uczucia co do TS4, bo zamiast mieć to, co było wcześniej dobre, plus jeszcze coś, to dostajemy nowości kosztem tego, co już się zdążyło polubić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#424 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
do interfejsu mam mieszane uczucia. Z jednej strony niby fajnie, ze go "trochę" zmienili, paski zajmowały sporo miejsca, ale z drugiej strony mam taki sentyment i trochę ciężko będzie się przestawić, zwłaszcza, ze większość rzeczy robię już automatycznie :/ a duchy niech tylko straszą! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Guest
|
![]() Osiągnięcia o których mowa była w newsie o interfejsie zostały potwierdzone. Ponadto w The Sims 4 uświadczymy zadania do wykonania oraz „znajdźki” i osiągnięcia do zdobycia, za które odblokujemy nowe meble, elementy garderoby i inne elementy. Wróci też możliwość dzielenia się swoją twórczością (Simami i domami) ze społecznością skupioną wokół gry. Zdjęcie z trybu budowania, jakby ktoś jeszcze nie widział ![]() Źródło: Gry online, Gamescom Wygląda na to że nowa seria będzie bardziej nastawiona na ekrany dotykowe oraz klikanie myszką w elementy świata niż wchodzenie w tryby, suwaki, opcje, kategorie. Oczekuję od Maxis żeby chociaż dali nam demo CAS'a przed premierą. |
![]() |
![]() |
#426 |
Reputacja: 11
|
![]()
Gif z trybu budowania (trochę za duży, by go wrzucić w całości): http://i.imgur.com/fbU1gUo.gif
Źródło - polecam filmik, fajnie widać budowanie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() Źródło: Niewysoki z Centrum Simów Zarys okładki, początkowe wersje, pewnie się jeszcze zmieni. http://i.imgur.com/3***69pl.jpg ( Za duży rozmiar ) CDAction także wybrało się na gamescom. Na łamach swojego serwisu twierdzi "The Sims 4 - Gra działa lepiej na słabszym sprzęcie niż "trójka"" Nie oszukujmy się – większość fanów (czy raczej – fanek) Simsów nie posiada potwora z mocarnym procesorem i dwoma kartami graficznymi. Wiedzą o tym dobrze developerzy z Maxis, którzy tworząc The Sims 4 chcą upewnić się, że gra działać będzie dobrze na słabszym sprzęcie. I ponoć im się to udało. W rozmowie z serwisem Digital Spy Ryan Vaughn, producent The Sims 4, twierdzi, że gra działać będzie na słabszych komputerach lepiej niż poprzednia część. Jak tłumaczy: Wiemy, że nasi gracze mają sprzęt o różnej specyfikacji. Chcemy mieć pewność, że ktoś grający na słabszym komputerze będzie miał tak samo dobre wrażenia, jak osoba korzystająca z mocnego peceta. Na razie robimy wiele, by zoptymalizować grę, skracamy czasy ładowania i dbamy o to, by produkcja wyglądała pięknie. Tak więc w nowe Simsy bez problemu wy oraz wasze siostry, żony lub kochanki pogracie na kilkuletnim komputerze. To zdjęcie ze Skoku w przyszłość to miasto o nazwie Riviera gdzie domy będą ustawione bardzo blisko siebie. Bardzo podoba mi się budowa dachów przedstawiona na filmie który polecił Malin, w końcu koniec z modami i kodami *.* Ostatnio edytowane przez Damian : 23.08.2013 - 18:49 |
![]() |
![]() |
#428 |
|
![]()
Simy są najśliczniejsze porównując do dwójki czy trójki. Problemem są przyklejone włosy wyglądające jak hełm ale mogę to przecierpieć, bo to pewnie przez to, że gra ma mieć mniejsze wymagania sprzętowe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
|
![]()
Cieszę się, że zadbali o osoby ze słabszym sprzętem. Może i mój laptop do gorszych nie należy, ale przy kilku dodatkach i rzeczach z neta strasznie Simsy muliły.
Co do budowania to zostało bardzo uproszczone co w moim przypadku jest na plus. Nigdy budowanie domów nie sprawiało mi przyjemności zawsze wolałam już grać rodziną niż męczyć się z tym wszystkim. I bardzo spodobało mi się to, że od teraz będzie można swobodnie przenosić pokoje oraz ustalić wysokość ścian i okien. |
![]() |
![]() |
![]() |
#430 | |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]() Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez Caesum : 23.08.2013 - 19:09 |
|
![]() |
![]() |