![]() |
#451 |
Guest
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#452 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo proszę o pomoc. Moja rodzinka Dara postarała się o małą simkę, która jest niemowlakiem. Po kolejnym włączeniu gry jej zielony kwadracik jest bez wizerunku. Rodzice nie mają jej w kontaktach. Mała Franceska tylko leży w łóżeczku i nic nie robi (np. nie płacze). Rodzice nie mogą nic z nią zrobić (pokazuje się brak interakcji). Próbowałam już wielu sposobów jakie znalazłam na forum. Wczytywałam grę z poprzedniego zapisu, wczytywałam bez zawartości zmodyfikowanej, próbowałam kodem resetować simkę (wtedy wyskakuje błąd nieznana komenda). Ogólnie gra widzi Franceskę, gdy próbowałam przeprowadzić rodzinę była w simach do wyboru. Ale rodzice jej nie wzięli, tylko gra napisała, że opiekunka ją zawiezie. W nowym domu była opiekunka ale dziecka brak. Czy ktoś może mi pomóc?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Myślę, że z pomocą przyjdzie Ci Nraas Master Controller. Kiedy wgrasz tego moda uruchom grę, kliknij na ratuszu miasta, wybierz Nraas>Master Controller>Miasto>Reset. Powinno pomóc, ale nie gwarantuję.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
|
![]()
Niestety spowodowało to tylko, że zielone okienko simki zrobiło się żółte. Muszę stworzyć nową rodzinkę bo tą już bym nie maiła serca grać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Linda - okienko zrobiło się żółte ponieważ nastrój simki się pogorszył. Może użyj kodu testingcheatsenabled true kliknij z wciśniętym shiftem na simkę i wybierz opcję 'przenieś do następnej grupy życiowej'. Simka stanie się małym dzieckiem i może pozbędziesz się problemu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#456 | |
|
![]()
albo spróbuj z The Overwatch'em.
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
|
![]()
Gingers: Niestety simka mi się po prostu nie zaznacza. Kursor jej nie widzi.
Chatoyant: Czy przywróci mi sima którego zabrała opieka społeczna? W końcu mi dziecko zabrali. Udało mi się. Jeśli ktoś jest ciekawy to: po prostu zrobiłam kopię rodziny i wprowadziłam do innego domu w Dolinie Słonecznej. A tam dziecko jest ![]() Dziękuję wszystkim, którzy chcieli mi pomóc. Ostatnio edytowane przez Linda : 29.07.2011 - 13:24 |
![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Guest
|
![]()
Zawsze gdy klikam na aparat i wybieram zrób zdjęcie to gdy je zrobię , to wyłącza się tryb robienia zdjęć ale sim nic nie chce zrobić, ciągle ma w lewym górnym rogu ikonkę aparatu, której nie mogę zamknąć, i tak jest za każdym razem. I za każdym razem muszę używać reset sim, a wybrałem karierę fotografa. Zna może ktoś przyczynę zacinania się go?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#459 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Guest
|
![]()
Witam, wcześniej za radą pewnego użytkownika by naprawić grę kupiłem dodatek, a dokładniej akcesoria "Miejsce życie", ale niestety pojawił sie problem. Dokładniej, płyta jest uszkodzona, tzn. podczas instalacji wyskakuje komunikat, że taki i taki plik na dysku E (czyli na płycie) jest uszkodzony. Dodatku nie zwrócę, bo nie mam paragonu, więc będę musiał kupic po raz drugi to samo, ale zastanawia mnie, czy ktoś również miał podobny problem, czy może tylko moja płyta okazała się wadliwa? Bo jeśli tak, to chyba sobie daruję i kupię inny dodatek, bo na uszkodzony nie chcę znów trafić.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|