![]() |
#451 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Kurczę, też bym sobie obejrzał ten filmik. Btw, pobrałem tamten plakat, i jest całkiem spory ![]() Ostatnio edytowane przez Kerbi : 24.08.2013 - 12:06 |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#452 |
Guest
|
![]()
Zdjęcia z filmu już w newsach, znalazłem jeszcze w zasobach.
Jeśli nikt jak na razie nie będzie pisał newsów to moje newsy będą pojawiać się z odstępem jednodniowym lub będą edytowane, warto śledzić temat ! Zauważcie że na jednym screenie jest tramwaj a dalej ciągnie się dalszy ciąg szyn ! |
![]() |
![]() |
#453 |
|
![]()
Z tego co mi się wydaje, to instalując grę jest pytanie czy zgadzamy się przekazywać do EA dane z rozgrywki czy coś w tym stylu. Podejrzewam, że maja tez dostęp do tego na jakim sprzęcie gra jest uruchamiana.
Włosy nie będą poruszały się na wietrze, ale w sumie to nie znaczy, że nie będą sie poruszały w rytm chodu czy ruchów sima. Podoba mi sie, że poziom umiejętności będzie można ustawić w CAS Najbardziej cieszy mnie to, ze będzie mozna tworzyć samemu obiekty, które nie będą od razu dostępne w trybie kupowania. Moi simowie strasznie lubią zbierać rożne pamiątki czy zdobywać nagrody, lubią tworzyć przedmioty w warsztacie wynalazcy. Jednak mimo wszystko brakuje mi tego co było w dwójce we własnym biznesie a opcja tego, która pojawiła się w trojce (kurorty, ta pseudo restauracja), to zbyt mało jak na moje potrzeby. Mam ogromną nadzieję, że trójka to był przerywnik. |
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Reputacja: 21
|
![]()
Jakoś mnie ten dom nie zachwycił. Taki klocek to można nawet w jedynce zbudować. I jeśli rośliny tak będą wyglądały w finalnej grze to będzie totalna masakra :/ Ale zaciekawiły mnie te wentylatory/whatever na dachu. Ciekawe czy to tylko dekoracja, czy może ma też jakieś inne funkcje. Pomysł z gotowymi pokojami w sumie też nie jest nowy bo już w trójce coś takiego wprowadzili. Ale ostatnia fotka z budowaniem tego dachu jest świetna! :3 Tyle nowych możliwości to otwiera ;>
Ale wydaje mi się, że już trochę przesadzają z tymi emocjami. Co ma kreator stylu do emocji simów? To nie im ma się podobać sofa z wybraną przez gracza teksturą tylko jemu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#455 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#456 |
|
![]()
Swoja drogą to oddziaływanie obiektów, to było już w MySims
|
![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Reputacja: 11
|
![]()
Kocham moje TS2, ale jak sobie pomyślę, że włączę nową, "czystą" czwórkę bez żadnych netowych dodatków i moje oczy nie zobaczą już więcej "aplikacji", to.... autentycznie mam banana i prawdziwą ulgę na twarzy xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
|
![]()
Muzyka ze zwiastuna do posłuchania tutaj
![]() Jeśli chodzi o EMPiK, to ja mam zamiar zamówić grę dopiero wtedy, gdy pojawi się tam edycja kolekcjonerska, i o ile nie będzie miała ona kosmicznej ceny... Myślę, że tak do 200 zł jestem w stanie wydać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#460 | |
Reputacja: 21
|
![]() Cytat:
Zobaczymy jak to się rozwinie :> |
|
![]() |
![]() |
![]() |