|
![]() |
#2 |
Reputacja: 13
|
![]()
i ja mam, głupi błąd.
tak samo jak u mnie simka chce się rozdziewiczyć z kimś to pisze wszystko po angielsku... a dlaczego jak chciałam wprowadzić sima z psem do mieszkania to pies nie może do niego wejść? pupilka utrzymuję boolpropem bo tak to by dawno zmarł ![]()
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Może masz zamek na drzwiach 'zakaz wstępu dla zwierząt'?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 13
|
![]()
aaa! rzeczywiście, pewnie przez mojego psa który chodzi po klawiaturze i myszce :< <złaaa>
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo dziwne u mnie od razu pojawia się taka opcja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Hej !
Co mam zrobić jak zbudowałam osiedle i wpisałam kod, a on nie działa ??? Z góry dzięki, pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Może źle wpisałaś kod, albo źle wybudowałaś osiedle?
Poszukaj w dziale poradniki i przejrzyj temat o budowaniu osiedla, który już istnieje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie co do Simpe. Zainstalowałam sobie najnowszą wersję i wszystko się pięknie ładuje aż do momentu kiedy próbuje wczytać jakieś otoczenie, wtedy wyskakuje mi komunikat "Please wait" i nic nie chce dalej ruszyć, a jak próbuje coś dalej kliknąć to się zawiesza cholerstwo. Mieliście podobny problem? Od razu mówię, że wcześniejsze wersje simpe chodziły mi bez problemów i mam zainstalowane net f... (coś tam) i service pack 3. Macie jakieś rozwiązanie ?
|
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Fobika - miałem tak samo. Przeinstalowałem Windowsa i chodzi trochę lepiej, ale wcześniej czekałem aż się wczyta. Często jest tak, że simpe już się wczyta a ekran się nie zmienia. Dobrze jest jak wtedy włączy się wygaszacz i się 'odnowi' ekran.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Na formata kompa to się raczej nie zdecyduje :/ Może brakuje mi jakiś plików systemowych?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 61 (0 użytkownik(ów) i 61 gości) | |
|
|