|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Mi WyrosŁy Dwie Magiczne Fasole I Dwa Korzenie Problemu. Potem Fasola WyrosŁa I Jest Teraz Na PoŁowe Ekranu Jak, Oddale Na Full'a. Naciskam Na NiĄ Tak Jak Np Naciska Sie W Umyj RĘce Czy CoŚ Takiego
I Jest Opcja """wspinaj SiĘ"""" No To Ja Sie Wspinam I Tam Jak Jestem Na GÓrze To Sie Pokazuje Czy ZapisaĆ Gre I Jestem Na Chmurce! A Tam Lerzy Wieeelki Will Wriht (twÓrca Gry) I Tak Samo Wielka Puszka Magicznych Fasolek Naciskam I Pisze """"ukradnij Magiczne Fasolki"""" Naciskam I Do Magazynku WskakujĄ 3 Magiczne Fasolki Moge Tak ZrobiĆ Ile Razy Chce. A ChciaŁem Sie WŁaŚnie ZapytaĆ Czy Z Korzenia Problemu TeŻ CoŚ Sie Robi?? Albo Z Pelargonii Z Mojego OgrÓdka?? Pozdrawiam
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Po tym jak przeczytałem wasze posty i tematy doszłem do wniosku że macie problemy z niektórymi składnikami.Otóż to że wiem jak zdobyć najtrudniejsze.Gdy chcemy zdobyć Konfetti klauna,podchodzimy do apterkarza Toda i dajemy opcje ,,porozmawiaj".Jeśli dopisze wam szczęście gościu powie że jeśli wypełnicie jakieś zadanie on wam da ,,rzadki składnik".Pył diamentowy to również rzadki składnik ,ale można go kupić u wróżki Mary za 199 magimonów.Czosnek zdobywamy wtedy gdy podejdziemy do wampirzycy Wiki i damy opcje ,,Wymieniaj sie".Możemy sie z nią wymienić za czosnek ,wtedy gdy mamy pszczeli wosk.Gumowy kurczak dostępny jest gdy wymieniamy sie z aptekarzem todem za buteleczke jagód czarnego bzu(do zrobienia jej potrzebne są 3 jagody bzu czarnego i wydeptamy ją w tej beczce)Mysle że chociaż w małym stopniu pomogłem wam co do składników.W razie problemów kontaktować sie przez gg 1788582.POWODZENIA SIMOWIE!!!!
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Dowiedziałem się od kogoś że jest taka żecz w necie lecz nie wiem gdzie!
Proszę napiszcie gdzie to jest!(na jakiej jeszcze działającej str.) |
|
|
#5 |
|
Guest
|
Jest, np taki grzybek, co od razu daje wszystkie skladniki i duzo Magimonów naraz, ale nie pamietam tej stronki z kąd sie go ściąga...
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Ja też już nie pamiętam, skąd ten grzyb, ale powiem tyle: już chyba z miesiąc w prawie wszystkich tematach w tym dziale, Suzka umieszcza odnośniki do świetnego przedmiotu (ze strony www.livin-it-up.net . Ostatni przedmiot w downloads [str. 2]) Pisała tam, że w tym przedmiocie jest DOSŁOWNIE wszystko, a ja sprawdziłam i całkowicie się zgadzam. Naprawdę warto wejść.
PS. Pozdrowienia dla Ciebie, Suzka. |
|
|
#7 |
|
Guest
|
Już mam! Tego grzybka można ściągnąć z http://sims.kelsha.net
Można tu też ściągnąc te kryształki co dają umiejętności i wiele innych rzeczy
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
ja mam siedem kryształów,chyba wszystkie
-gorąca stopa -elektryczna dłoń -duch -sztuczka magiczna -ugaszenie ognia -lewitacja -teleportacja 5 fasol (na żadną sie jeszcze nie wspiełam) 8 pelargoni 6 albo 7 korzeni problemu 2 nowe czary ciasteczko i nektar :smirk: :smirk: :smirk: :smirk: pozdro!!! |
|
|
#9 |
|
Guest
|
mam 5 kryształów:
żółty biały czerwony niebieski fioletowy 8 magicznych fasol pełno pelargoni pełno korzeni problemu wszystkie czary w księdze odkryte!!! |
|
|
#10 | |
|
Administrator
Reputacja: 102
|
Cytat:
![]() Dla małych i dórzych
Ostatnio edytowane przez Caesum : 02.07.2005 - 11:37 |
|
|