Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 07.12.2004, 21:00   #1
Ghost-duch
Guest

Grin

Cytat:
Napisał Kitty
A jak można je znaleść , czy kupić ?
te kryształy wyrastają ci w ogródku jak dużo czarujesz

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 04.02.2005, 19:20   #2
Fi0let
Guest

Arrow CZY WIECIE ZE>>>

Mi WyrosŁy Dwie Magiczne Fasole I Dwa Korzenie Problemu. Potem Fasola WyrosŁa I Jest Teraz Na PoŁowe Ekranu Jak, Oddale Na Full'a. Naciskam Na NiĄ Tak Jak Np Naciska Sie W Umyj RĘce Czy CoŚ Takiego
I Jest Opcja """wspinaj SiĘ"""" No To Ja Sie Wspinam I Tam Jak Jestem Na GÓrze To Sie Pokazuje Czy ZapisaĆ Gre I Jestem Na Chmurce! A Tam Lerzy Wieeelki Will Wriht (twÓrca Gry) I Tak Samo Wielka Puszka Magicznych Fasolek Naciskam I Pisze """"ukradnij Magiczne Fasolki"""" Naciskam I Do Magazynku WskakujĄ 3 Magiczne Fasolki Moge Tak ZrobiĆ Ile Razy Chce.

A ChciaŁem Sie WŁaŚnie ZapytaĆ Czy Z Korzenia Problemu TeŻ CoŚ Sie Robi?? Albo Z Pelargonii Z Mojego OgrÓdka?? Pozdrawiam

stare 27.02.2005, 16:24   #3
Kamcio12
Guest

Smile Problemy ze składnikami?zajrzyjcie tu

Po tym jak przeczytałem wasze posty i tematy doszłem do wniosku że macie problemy z niektórymi składnikami.Otóż to że wiem jak zdobyć najtrudniejsze.Gdy chcemy zdobyć Konfetti klauna,podchodzimy do apterkarza Toda i dajemy opcje ,,porozmawiaj".Jeśli dopisze wam szczęście gościu powie że jeśli wypełnicie jakieś zadanie on wam da ,,rzadki składnik".Pył diamentowy to również rzadki składnik ,ale można go kupić u wróżki Mary za 199 magimonów.Czosnek zdobywamy wtedy gdy podejdziemy do wampirzycy Wiki i damy opcje ,,Wymieniaj sie".Możemy sie z nią wymienić za czosnek ,wtedy gdy mamy pszczeli wosk.Gumowy kurczak dostępny jest gdy wymieniamy sie z aptekarzem todem za buteleczke jagód czarnego bzu(do zrobienia jej potrzebne są 3 jagody bzu czarnego i wydeptamy ją w tej beczce)Mysle że chociaż w małym stopniu pomogłem wam co do składników.W razie problemów kontaktować sie przez gg 1788582.POWODZENIA SIMOWIE!!!!

stare 15.04.2005, 18:06   #4
ppp
Guest

Sad maszyna kyóra daje wsystkie składniki

Dowiedziałem się od kogoś że jest taka żecz w necie lecz nie wiem gdzie!
Proszę napiszcie gdzie to jest!(na jakiej jeszcze działającej str.)

stare 15.04.2005, 20:52   #5
.:WiLa:.
Guest

Domyślnie

Jest, np taki grzybek, co od razu daje wszystkie skladniki i duzo Magimonów naraz, ale nie pamietam tej stronki z kąd sie go ściąga...

stare 16.04.2005, 10:19   #6
§Saphira§
Guest

Grin

Ja też już nie pamiętam, skąd ten grzyb, ale powiem tyle: już chyba z miesiąc w prawie wszystkich tematach w tym dziale, Suzka umieszcza odnośniki do świetnego przedmiotu (ze strony www.livin-it-up.net . Ostatni przedmiot w downloads [str. 2]) Pisała tam, że w tym przedmiocie jest DOSŁOWNIE wszystko, a ja sprawdziłam i całkowicie się zgadzam. Naprawdę warto wejść.
PS. Pozdrowienia dla Ciebie, Suzka.

stare 19.04.2005, 14:54   #7
.:WiLa:.
Guest

Domyślnie

Już mam! Tego grzybka można ściągnąć z http://sims.kelsha.net Można tu też ściągnąc te kryształki co dają umiejętności i wiele innych rzeczy

stare 20.06.2005, 19:10   #8
_simfanka_
Guest

Domyślnie

ja mam siedem kryształów,chyba wszystkie

-gorąca stopa
-elektryczna dłoń
-duch
-sztuczka magiczna
-ugaszenie ognia
-lewitacja
-teleportacja

5 fasol (na żadną sie jeszcze nie wspiełam)
8 pelargoni
6 albo 7 korzeni problemu
2 nowe czary ciasteczko i nektar :smirk: :smirk: :smirk: :smirk:

pozdro!!!

stare 01.07.2005, 12:47   #9
marta_simfanka
Guest

Domyślnie

mam 5 kryształów:
żółty
biały
czerwony
niebieski
fioletowy

8 magicznych fasol
pełno pelargoni
pełno korzeni problemu
wszystkie czary w księdze odkryte!!!

stare 02.07.2005, 11:09   #10
Caesum
Administrator

Reputacja: 102
Domyślnie

Cytat:
Napisał umbri
Zauważyłem NADMIAR tematów typu składnik+zaklęcia+tajne przepisy. Dlatego powstał ten nowy temat, aby ułatwić wam orientację w Abrakadabrze. Proszę wiecej nie zakładać tematów tego typu.
Chciałbym wiedzieć jakie są wszystkie zaklęcia!
Dla małych i dórzych

Ostatnio edytowane przez Caesum : 02.07.2005 - 11:37
Caesum jest offline  
Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania