|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No to teraz ja
Rodzina Scavo wprowadziła się do pięknego domu w Twinbrook ![]() Uploaded with ImageShack.us Młoda Lynnet i Tom i ich mała córka Penny zaaklimatyzowali się w nowym sąsiedztwie. ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Tom zatrudnił się jako roznosiciel kawy (trzeba od czegoś zacząć) Lynette zatrudniła się jako stylistka Tom wprost uwielbiał swoją córeczkę bardzo ją rozpieszczał ![]() Uploaded with ImageShack.us Lynette była bardzo zmęczona zajmowaniem się domem i opieką nad dzieckiem owszem Tom jej pomagał, ale tylko ona umiała zrobić pranie i ugotować pyszny obiad, lecz Tom zawsze wynosił śmieci i starał się poświęcać Penny jak najwięcej czasu ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Lynette zaczęła mieć nudności ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Ciąg dalszy nastąpi! ![]() Nazwiska i imiona są z serialu Gotowe Na Wszystko ponieważ nie umiem wymyślać nazwisk |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Długo nie pisałam i dawno nie grałam, szkoła, ale mam zdjęć w sam raz na dwa albo trzy posty. To pierwszy!
Dla tych którzy nie pamiętają moja rodzinka nazywa się Rathev. A tu wcześniejsze posty!: - http://forum.thesims.pl/showpost.php...&postcount=433 - http://forum.thesims.pl/showpost.php...&postcount=441 To w takim razie ciąg dalszy: Po ciekawym wieczorze, czas na śniadanie!! ![]() Ranek i już coś się zepsuło Trevor naprawia: (nie ma to jak poranna powódź) ![]() Ale słodkości też się przydadzą!! ^^ ![]() A wieczorem, czas poszaleć!! Oboje wybrali się do klubu.. ![]() ![]() ![]() Oczywiście oboje zaszaleli, przecież po to są rozrywki!! ![]() ![]() ![]() ![]() Myślę że ktoś trochę przeholował z drinkami: ![]() ![]() Oczywiście Trevor patrzył na swoją niewiastę i był bardzo szczęśliwy, w końcu nie codziennie coś takiego można zobaczyć!: ![]() Kiedy w końcu Trevor zainterweniował oboje wrócili do domu: ![]() A takie szalone rzeczy się dzieją, kiedy ktoś przekroczył limit alkoholu na jedna noc: ![]() ![]() Ale nastaje znowu nowy dzień i trzeba się zająć domem i innymi rzeczami! Donau czyta gazetę oraz robi śniadanie: ![]() ![]() I jak mówiłam, moi sim-owie chyba nie przeżyją bez porannej powodzi. Trevor w pracy, a więc tym razem naprawą zajęła się Donau.: ![]() Jak na razie to wszystko... Wstawię fotki jak najszybciej, tylko ktoś musi przed mną! ![]() Ostatnio edytowane przez Ceasaries : 26.05.2011 - 16:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Pukami pamiętamy pamiętamy
![]() Anie masz bardzo orginalną służącą. W której agencji takie są? Może i ja sobie taką zatrudnię ![]() Ariel bardzo cieszyła się z odnalezienia siostru blizniaczki,jednak długo zwlekała z przedstawieniem jej rodzinie. Chciała umocnić więż jaka się między nimi zrodziła. Amelia jednak była w gorącej wodzie kąpana i sama postanowiła wybrac się do siostry. Nie zastała jej jednak w domu. Zamiast Ariel drzwi otworzył jej Charlie,który zdębiał na widok kobiety. ![]() Gdy Ariel wróciła do domu także byłą zaskoczona wizytą siostry. Z drógiej strony bardzo ucieszyła ją ta wizyta. Opowiedziała Charliemu jak poznała Amelię,obejżali stare albumi itp. Ameli bardzo spodobał się szwagier. Do tego stopnia,że na siłe próbowała się z nim spotkać. Niestety Charlie był zapracowany i żadko bywał na mieście. Dopiero po paru tygodniach gdy relacje między siostramy były na poziomie "najlepsza przyjaciółka na zawsze" a ze szwagrem " najlepszy przyjaciel" Ameli udało się wychaczyć Charliego pod sklepem. Czułe przewitanie,wymiana uprzejmości. Amelia szukałą pretekstu by zaciągnąć szwagra do domu. Wymysliłą więc historyjkę z cieknącym kranem...No cóż,Charlie mimo,że nie miał bladego pojęcia o majsterkowaniu chciał udawać złotą rączkę i uwieżył w bajeczkę. Gdy byli na miejscu nie było odwrotu. Amelia tak go oczarowała,że wszystko skończyło się szybkim numerkiem w windzie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiście Charlie miał wyrzuty sumienia,że zdradził Ariel i to z jej własną siostrą. Postanowił się przyznać. Któregoś wieczoru gdy tylko Ariel wróciła z pracy zaczął trochę niepewnie opowiadać całą historię,aż wreszcie przyznał co zaszło między nim a szwagierką. Ariel była na niego wściekła,ale najpierw pojechała do siostry i wszystko jej wygarneła. ![]() ![]() Amelia próbowała najpierw zaprzeczać,ale potem przyznała się do winy i zaczeła gorąco przepraszać siostre. Ariel nie chciała jej słuchac.Zakręciłą się na pięcie i wyszła trzaskając drzwiami.... Między czasie Serafin i Scarlett stali się nastolatkami: ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Służąca to kosmitka, przyleciała z planety Niebieskie pokraki....
![]() EDIT: Kolejne foty. Zmieniłam na moment rodzinę... Do tej pory grałam Danny'm i Jeanette, teraz pokażę zdjęcia siostry Danny'ego, Julii i jej męża Garetta. Mają oni dwoje dzieci, Brand'a i Delię. Delia jest jeszcze nastolatką, ale Brand jest już młodym dorosłym. Stworzyłam mu kobietę. Właściwie to wzięłam jedną z miastowych, ale tak ją w edycji w CAS zmieniłam, że w ogóle siebie nie przypomina. Zostało jej tylko imię z poprzedniego życia, Belinda... Tutaj zaręczyny Branda i Belindy. ![]() ![]() Pozostali członkowie familii, od lewej Julia, Delia i Garett. ![]() Brand i Belinda. ![]() No i powrót do Danny'ego, Jeanette i ich syna z synową... Tutaj Patty w zaawansowanej ciąży ze swoim drugim dzieckiem. Mają już syna, Erick'a. Teraz powinna być córka. ![]() Słuchanie brzucha... ![]() Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 27.05.2011 - 11:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Rodzina Scavo cz2
Lynette zaszła z Tomem w ciąże i bardzo dobrze ją przechodzi dużo gotuje, bo jej apetyt się zwiększył ![]() i głowa rodziny pnie się w karierze biznesu ![]() Uploaded with ImageShack.us Penny jest już dzieckiem! Tu odrabia lekcje ze swoim kochanym Tatą ![]() Uploaded with ImageShack.us Po niedługim czasie Lynette urodziła kolejną córeczkę o imieniu Stephanie ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Lynette była już matką dwójki dzieci i zmieniła swóją garderobę ![]() Uploaded with ImageShack.us Między Tomem i Lynette nadal kwitło płomienne uczucie ![]() Uploaded with ImageShack.us C.D.N |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Dalszy ciąg mojej rodziny... tak jak mówiłam jest zdjęć na trzy posty, więc powitajcie drugi:
Ponieważ Donau ma samozatrudnienie musi hodować roślinki: ![]() Jej narzeczony jej pomaga, tylko chyba nie w taki sposób, aby było jej lżej!(a może): ![]() No i oczywiście codzienne czynności: gotowanie i czytanie: ![]() ![]() Któregoś dnia Donau wybrała się do klubu "czerwone spotkanie" czy coś. Poznała tam nową koleżankę, aktualnie przyjaciółkę, której imienia nie pamiętam. Słucha jej brzucha: ![]() A że w dwoje jest trochę nudno, Donau zaopiekowała się rybką złowioną przez Trevora. Odezwał się instynkt macierzyński!! : ![]() Kilka dni i koleżanka Donau urodziła córeczkę której imienia nie pamiętam: ![]() Doanu się zbuntowała i postanowiła zaszaleć, jednak dla Trevora się to nie spodobała, zatrzymali się przy całowaniu i przytulaniu...: ![]() A drugi dzień już normalny, jedzenie i praca, praca i jeszcze raz praca!!: ![]() ![]() Na razie to koniec, następne foty jak dojdą inne posty! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Fajnie 3 siostry i każda inna
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Track96 śliczna ta Lynette
![]() eyvee fajnie, że trojaczki różnią się na swój sposób ![]() ja dzisiaj dodam nowe foty ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Rodzina Scavo cz.3
Penny była wielkim śpiochem, Było jej ciężko wstawać codziennie o 7 ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Lynette polubiła swoją koleżankę z pracy, która była również stylistką, często rozmawiały o modzie ![]() Uploaded with ImageShack.us Tom był przykładnym pracownikiem czytał wiele książek o prowadzeniu firmy ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Wracając do Penny: poznała nową kolezankę i nawet odwiedziła ją w jej baraku w ,którym mieszka ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Musiała wracać od niej rowerem wieczorem ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Malutka Stephanie stała się dzieckiem pełzającym! ![]() Uploaded with ImageShack.us Lynette znów zaokrąglił się brzuszek (oby wreszcie pojawił się chłopiec) ![]() Uploaded with ImageShack.us +bonus: któregoś dnia jakiś niedoszły, przestarzały rockman urządził koncert pod domkiem Scavów ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us C.D.N Ostatnio edytowane przez Spectrum : 27.05.2011 - 20:15 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|