|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
kaczusiu na twoje pytanie nie odpowiem bo nie mialam ksiecia.
ostatnio mialam ze dwa razy plage ropuch, ale ksiecia nie bylo. no a zaby calowalam non stop, a potow ropuchy przybylo mi zaledwie kilka... hmm :/
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Mi też się kasiązę nie pojawił... całowałam, całowałam... I mu siem tylko pojawiły ( nad tą ropuchą ) takie serduszko.. i nic więcej... a ksiecia nie miałąm!! :unsure:
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ja nie mam screena, ale postaram się opowedzieć. Całowałam żabę i jej pojawiło się w chmurce serduszko. Później pojawiło się takie okno jak przy narodzinach dziecka i pisało "... żaba zamieniła się w księcia" czy jakoś tak dkoładnie nie pamiętam. Ten sim jest w panelu rodziny tak jaby się wyszło za niego za mąż no i jest całkiem normalny. Po prostu zwykły sim.
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja też miałam księcia ale go odrazu spaliłam był wręcz ODRAŻAJĄCY!!!!!!! Przepraszam że nie wkleiłam screena!
|
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
też miałam księcia... ale zdjęcia nie wkleiłam, bo wtedy jeszcze nie było tego tematu ![]() okropny był ten księciunio (specjalistycznie* tak napisałam)... ale wcale nie miał wieśniackich ciuchów, tak jak ktoś napisał... u mnie był ubrany jak normalny książę... ale ryja miał okropnego... nie zapisałam stanu gry... ale byłam na to przygotowana i zanim moja simka zaczęła całować żaby to zapisałam grę, na wypadek, gdyby książę był brzydalem... i dobrze zrobiłam zapisując grę wcześniej, bo był brzydalem (książę) * specjalistycznie - specjalnie ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|