Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 11.12.2003, 18:33   #1
andonezja

Reputacja: 10
Domyślnie

kaczusiu na twoje pytanie nie odpowiem bo nie mialam ksiecia.

ostatnio mialam ze dwa razy plage ropuch, ale ksiecia nie bylo. no a zaby calowalam non stop, a potow ropuchy przybylo mi zaledwie kilka... hmm :/

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 11.12.2003, 18:57   #2
Filen
Guest

Domyślnie

Mi też się kasiązę nie pojawił... całowałam, całowałam... I mu siem tylko pojawiły ( nad tą ropuchą ) takie serduszko.. i nic więcej... a ksiecia nie miałąm!! :unsure:

stare 11.12.2003, 19:04   #3
Konwalia
Guest

Domyślnie

Ja nie mam screena, ale postaram się opowedzieć. Całowałam żabę i jej pojawiło się w chmurce serduszko. Później pojawiło się takie okno jak przy narodzinach dziecka i pisało "... żaba zamieniła się w księcia" czy jakoś tak dkoładnie nie pamiętam. Ten sim jest w panelu rodziny tak jaby się wyszło za niego za mąż no i jest całkiem normalny. Po prostu zwykły sim.

stare 12.12.2003, 14:41   #4
Nyah
Guest

Domyślnie

Ja też miałam księcia ale go odrazu spaliłam był wręcz ODRAŻAJĄCY!!!!!!! Przepraszam że nie wkleiłam screena!

stare 12.12.2003, 14:54   #5
Czarodziejka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by kaczusia@Dec 11 2003, 07:18 PM
A ten książe może być tylko jeśli się ma gwiazdę? Czy może on być gdy się ma The Sims i The Sims Abrakadabra?
Książe może być jeśli masz tylko abrakadabrę... nie musisz mieć gwiazdy...

też miałam księcia... ale zdjęcia nie wkleiłam, bo wtedy jeszcze nie było tego tematu

okropny był ten księciunio (specjalistycznie* tak napisałam)... ale wcale nie miał wieśniackich ciuchów, tak jak ktoś napisał... u mnie był ubrany jak normalny książę... ale ryja miał okropnego... nie zapisałam stanu gry... ale byłam na to przygotowana i zanim moja simka zaczęła całować żaby to zapisałam grę, na wypadek, gdyby książę był brzydalem... i dobrze zrobiłam zapisując grę wcześniej, bo był brzydalem (książę)

* specjalistycznie - specjalnie dla CKM-ów (CKM - Ciężko Kapująca Mózgownica )

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania