|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
sposób z owocami działa,bo by w gazecie o simach nie pisali,zresztą sama wypróbowałam,a tu znalazłam hak,żeby owoce nie decydowały o płci dziecka
http://www.modthesims.info/download.php?t=349502 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Zapomniałam o arbuzach i po pierwszej upragnionej dziewczynce...trafił się Konrad.Ta gra ma jakieś skrzywienie na punkcie płci!
Powinni częściej "mieszać",a nie...ech,no cóż.Ale mam nadzieję,że arbuzy mnie nie zawiodą przy następnej ciąży...
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Potwierdzam arbuzy działają
Mam dziewczynkę !
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 10
|
Zauwazylam (zbieg okolicznosci!) ze u wiekszosci z was rodzi sie dziecko przeciwne od plci gracza xD
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 10
|
Ha, owoce działają! Wątpiłam w ich funkcjonalność aż do chwili, gdy sama spróbowałam... i zadziałało!
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Gdzieś czytałem, że jest jakiś sposób na płeć dziecka, jak ojciec/matka jest lekarzem, wtedy będzie opcja wyboru płci dziecka, ale to chyba bzdury, bo u mnie nic takiego nie ma...
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Moja simka jest lekarzem i nie mogła sprawdzić sobie płci dziecka, ale można sprawdzać innym simkom, które są w ciąży.
|
|
|
|
#8 | |
|
Reputacja: 11
|
Cytat:
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
jest opcja ustal płeć dziecka i twój sim rozmawia wtedy z ciężarną.
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
A ja znam 100% i niezawodny sposób na determinację płci dziecka-sima. Otóż płeć dziecka sima zależy od tego kto się o nie stara. Jeżeli chcesz mieć chłopca-o dziecko musi postarać się mężczyzna (czyli aktywnym simem-mężem trzeba kliknąć na simkę-żonę), jeżeli ma być dziewczynka to simka-żona musi aktywnie postarać się o dziecko
. W TS2 działało w 100%-wypróbowane na wielu przypadkach. W TH3 też wydaje się skutkować, tyle że testy przeprowadzone dopiero na jednej rodzinie.Powodzenia!
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|