![]() |
#42 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zaczynając kochałem Dziwnowo, grałem tam dość długo, dopóki mi się nie znudziło, w Weronie grałem góra tydzień, nigdy mi się nie podobało. Miłowo z tych gotowych lubię najbardziej, łącznie z tymi z dodatków. Jest tu miły klimat. Teraz planuję stworzyć jakieś własne, ciekawe miasto z jakąś chwytliwą nazwą
![]()
![]() |
#43 |
|
![]()
Werona
![]() ![]() Siostry Kaliente, ten cały Don Lotario i ta cholerna Bella już na samym początku zaczęli mi wychodzić bokami ![]() Dziwnowo wydało mi się mało interesujące, więc szybko opuściłam to miasteczko ![]() Teraz nie gram praktycznie w żadnych innych okolicach jak w swojej, stworzonej przez siebie (z małą pomocą MTS ![]() ![]() Jak muszę popstrykać foty do FS, to wchodzę do oddzielnej okolicy, gdzie mam wszystkie potrzebne domki i simy ![]() Mam jeszcze jedną okolicę, nazywa się Edenia i jest od podstaw zrobiona przeze mnie (stworzona w sim city, czy jak to się tam pisze xD), na razie w niej nie gram, gdyż staram się ją najpierw udekorować tak jak trzeba ![]()
![]() |
![]() |
#44 |
|
![]()
Ja gram w Jaskini Pokrzyku. Chyba dlatego, że od początku były tam mieszkania. Dziwnowo nigdy mi się nie podobało- pustynia, kosmici itp.. W Weronie natomiast nie potrafię tworzyć współczesnych simów. Kwitnące Wzgórza to miła wieś i czasem tam sobie pogram... czasami w Miłowie. A do Jaskini Pokrzyku dorobiłam własne przedmieście i to tam gram najczęściej. Nigdy nie gram w Dolinie Niezbędnej.
![]() |
#45 |
Reputacja: 11
|
![]()
Miłowo. Ładna okolica i tam najwięcej gram. Jestem przyzwyczajona. Najczęściej stawiam własne domy na dwóch ulicach. Potem Jaskinia Pokrzyku, bo jest zrobiona na takie miasto. Z Dziwnowem mam niemiłe wspomnienia, kiedyś, jak jeszcze nie potrafiłam tam grać, to dużo simów mi umarło. Kwitnące Wzgórza są takie wiejskie, ale jest jeden fajny dom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
|
![]()
FALLENCE
![]() ![]() W innych otoczeniach nie gram.
![]() |
#47 |
|
![]()
Zdecydowanie własne.. nie lubię tych gotowych otoczeń, gram na swoim ; ).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Reputacja: 16
|
![]()
moje Karolinowo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
|
![]()
Ja uwielbiam Zatokę Pokrzyku i Dolinę Niezbędną, mają taki fajny klimacik
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Reputacja: 17
|
![]()
Uwielbiam Miłowo, pozostałe otoczenia skasowałam. Jest najbardziej zwyczajne spośród wszystkich i lubię Simów maxisowych, które je zamieszkują (chociaż już dużo zmarło).
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|