![]() |
#41 |
Guest
|
![]()
Witam, ja też mam problem, co użytkownicy na poprzednich stronach. Mój sim zniknął, tzn. jego zdjęcie po lewej stronie. Jest zielone okienko. Pewnie wiecie o co chodzi, nie pomagają przeprowadzki, wyjazdy na wakacje (gdy wyjadę, sim jest, w okienku też i mogę nim grać). Czy te mody pomogły? Bo nie chce się w to bawić nie mając pewności, boję się, że coś uszkodze, itp. Rozumiecie ... Pomoże ktoś? : ) Swoją drogą, to strasznie dużo błędów wniósł nowy dodatek.
|
![]() |
|
![]() |
#42 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Niestety te mody czasami pomagają - czasami nie
![]() Z pewnością wyprowadzka rodziny do innego miasta naprawia problem opisany przez Ciebie, ale sam piszesz, że nie chce Ci się w to bawić... |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
stworzyłam se rodzinkę jedną i ciągle nią grałam aż do teraz gdy włączyłam gre a gra włącza się od początku i mam wybrać miasto ... a w folderze saves jest ten zapis gry co mam zrobić żeby rodzina się pokazała w simsach
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Reputacja: 10
|
![]()
Eeeghm.... Nie bardzo rozumiem pytania, skoro jest rodzina w zapisie, a zapis w głównym menu, to w czym problem? No bo chyba wiesz jak załadować zapis w grze, więc nie wiem o co konkretnie Ci chodzi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
dobrze jeszcze raz wytłumacze jest zapis ... w folderze ale gdy włączę grę jest puste menu po prostu ta rodzina się nie pokazuje ... co mam zrobić ;(.... przecież jak jest Save to chyba musi być ta rodzina w grze ...Poradzisz mi bardzo proszę
|
![]() |
![]() |
#46 |
|
![]()
Jeżeli to jest zapis z dodatkowego miasta (np. Riverwiev), to miasto mogło zostać nieopatrznie skasowane i dlatego nie widać zapisu w grze, chociaż o ile się orientuję, to zapis i tak powinien być widoczny, tylko byłby "przezroczysty". Zapis mógł się po prostu popsuć, musisz też sprawdzić nazwę folderu z zapisem. Powinna mieć taki format: Nazwa Zapisu.sims3.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
|
![]()
Moje simy od pewnego czasy codziennie budzą się ok. godzin 4 mimo, że nie są wyspane a czasem dopiero się kładą. Nie pomogła zmiana mieszkania ani łóżka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
Klara712 tutaj znalazłam opis Twojego problemu http://crinrict.blogspot.com/2011/06...rgen-um-4.html i niestety,ale pomaga jedynie ciągła zmiana miejsca zamieszkania,prawdopodobnie problemem są godziny otwarcia lokali
|
![]() |
![]() |
#49 |
|
![]()
Dziękuję ilona jednak zmiana miejsca zamieszkania tez nie pomogla, a przy poprzedniej rodzinie tego nie miałam. Pierwszy raz mi sie to zdarzylo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Reputacja: 11
|
![]()
U mnie notorycznie po pewnym czasie gry występują 3 błędy:
- dzieci i nastolatki przestają chodzić na zajęcia dodatkowe chociaż ich nie ukończyły jeszcze, próbuję ich wypisać i ponownie zapisać ale to niczego nie zmienia - simy nie mogą wrócić jako młodzi dorośli do domu ze szkół z internatem - na to znalazłam sposób, muszę np. jedną osobę z rodziny wyprowadzić na inną parcelę i grać nią przez np. dobę simową a potem z powrotem połączyć rodzinę. Niestety sim, który miał już być młodym dorosłym po szkole nadal zostaje nastolatkiem i muszę próbować znowu posyłać go szkoły z internatem - kolejny błąd to taki, że przestaje działać ten nowy przycisk do przełączania rodzin, daję przełącz na inną a gra mi ciągle wrzuca tę samą rodzinę co była Dodam, że te błędy się pojawiają zarówno na starych jak i na nowych zapisach, modów mam niewiele, wszystkie zaktualizowane. Macie może podobne błędy? Poradziliście sobie jakoś z nimi?
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|