|
|
|
|
#1 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
Ja, jak już pisałam, cieszę się z tego dodatku. Wiadomo, że zawsze ktoś pozostanie niezadowolony. Tylko mimo wszystko wolałabym najpierw 4 pory roku.
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Reputacja: 14
|
Cytat:
Pamiętam jak na początku łudziłam się, że w dodatkach będą pojawiały się najciekawsze rzeczy z dwójki: pory roku, własny biznes, studia i wakacje, na których sim naprawdę może się zrelaksować. Właściwie, jak dla mnie, mogliby powtarzać dodatki z dwójki jeden po drugim
|
|
|
|
#3 | ||
|
|
Cytat:
Tu To przeczytałam: http://www.simowie.info/News:Seasons...odniu_22.06.12 Czekajmy na PR Cytat:
Ja bym chciałam tylko wilkołaki,syreny(których nie ma niestety!),czarownice i tyle. Mogli by zrobić takie akcesorio-dotatki,że w każdym pakiecie jest dany stwór. W podsawówce dodatku było by miasto przedmioty itp(kosztowały by wtedy ok. 60zł). A każdy miałby takie stwory jakie chciał mieć. Na przykład: ktoś nie lubi Zombie to może kupić akcesoria z innymi stworami np: wróżką. Akcesoria kosztowałyby ok. 30zł. Było by fajnie. Ale moim zdaniem dodatek to niewypał. W simsach gram na podstawie ,,Jaka Chiałabym Być" a nie ,,Kim Nie Chcę Być" . Lubię te wszystkie eksluzywne możliwości których w życiu bym nie zaznała. Nigdy nie będę potworem ale np: wyjazd do egiptu w simsach to kwiesta niedużej sumy. Najlepiej wyszłedł dodatek Pokolenia taki bardzo rodzinny jak już pisałam mogę zrobić taką rodzinę jaką chce , bo przecież gramy tak jak chcemy. A jak ktoś nie chce otoczenia pełnego potworów ? Moim zdaniem TOTALNY NIEWYPAŁ a to,że będzie premiera we Wrześniu to JESCZE GORZEJ. Czekam na pory roku. Oj trochę się rospisałam. Ostatnio edytowane przez Vanitas : 23.06.2012 - 12:42 |
||
|
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 11
|
Jejku! Nie mogę się już doczekać. Marzy mi się prawdziwa magia, bo z jakiegoś powodu nie mogę pobrać tej ze store. Już sobie wyobraziłam moją przyszłą czarowniczkę
Te zombie są obleśne, łee. Najbardziej jednak cieszę się, że dojdzie Kościdla! <muchacha>
Ostatnio edytowane przez Aperlaxive : 16.06.2012 - 10:11 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
A tak btw... Jeśli się komuś coś nie podoba, to po prostu może tego nie kupować
Nie musi snuć wywodów na forach jaki to ona niezadowolony.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Forum jest od tego by dzielić się opiniami i odczuciami
Tak długo, dopóki nie obraża się innych i ich upodobań oczywiście. No i gdybym uznała, że każdy, kto ma inne zdanie niż ja, musi je koniecznie zmienić, też byłoby to głupie Ja osobiście dodatku nie kupię, bo mutantów nie cierpię. "Po Zmroku" kupiłam pomimo wampirów, ale tylko dlatego, że do głowy by mi nie przyszło, że gra będzie je masowo tworzyć. No przecież bez modów na wyłączenie wampirów, po paru simotygodniach gry, pół miasta to wampiry... Bardzo dobrze, że EA wprowadzi opcję włączania\wyłączania cudaków, inaczej to byłby niezły pogrom w mieście, i chyba nawet zwolennicy dodatku, nie chcieliby miasta z samymi tylko mutantami.A co do całej tej dyskusji, że w 1 i 2 też były cudaki. OK, były, ale gra nie zmuszała do grania nimi i posiadania ich w otoczeniu. Ja np. lubiłam chodzić do Dziwnowa by pograć kosmitami, niezbyt często oczywiście. Ale gdyby w innym mieście samoistnie pojawiali mi się kosmici, to bym się solidnie zdenerwowała, delikatnie mówiąc. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Skoro będzie można ustawić natężenie cudaków w otoczeniu, to może zmienię zdanie i się zdecyduję. Od czasu do czasu mogę sobie nimi pograć dla odmiany, odezwała się we mnie mała dziewczynka i zamarzyła mi się rodzinka wróżek gdzieś w lesie
Pewnie szybko mi się znudzą, wiem, jak było w dwójce, grałam tylko Simoroślami i raz miałam wampira, którego porzuciłam po jednej dobie, bo wkurzało mnie, że musi gnić w domu w ciągu dnia. No i długo kosmitami, ale oni byli normalni, nie licząc koloru skóry. Ważne, żebym nie spotykała tych nowych postaci w miastach, w których prowadzę Simami normalne życie, bo wystarczająco irytujące jest już klikanie na każdego napotkanego wampira Nraasem i zmienianie go w zwykłego człowieka.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 11
|
Ja bardzo ciesze się z tego dodatku i na pewno go kupię
. Już się nie mogę doczekać aż zagram udoskonalonymi wampirami .
|
|
|
#9 |
|
|
Katerina... Mój komentarz był skierowany do innego użytkownika, bodajże MilośniczkiZwierząt, która napisała, że nazwa miasta z nowego dodatku jest podobna do nazwy miasta z jakiegoś tam serialu... O nic więcej mi nie chodziło, albowiem chcę mieć ten dodatek.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Po kilku rozmowch dodatek mi się znudził, ja wolę grać normalsami i wampajerami. xD
te wilkołaki zbyt owłosione, zombie zbyt przerażające , czarownice zbyt nie w moim stylu , wróżki zbyt sweet. Nie wiedziałam że aż tak zmienię zdanie! xD A swoją drogą szkoda ze w PZ nie można wampów w casie tworzyć, czy za pomocą kodu 'Testing...'.
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|