![]() |
#41 |
Reputacja: 10
|
![]()
hmm, czeka na was szalone 50 zdjęć!
i tym razem zacznie się coś dziać ![]() Ever postanowiła znaleźć sobie hobby. Jako że po matce jest artystką, a po ojcu geniuszem chciała wybrać coś pomiędzy. Zdecydowała się na pisanie. ![]() Czas leci nieubłaganie i przyszła pora na urodziny dziewczyn ![]() ![]() ![]() Muszę przyznać, że obie są śliczne... Przynajmniej jak dla mnie ![]() ![]() ![]() Ev wyrosła no dość zbuntowaną osobę. Nie lubiła siebie jako wampira, czuła się gorzej niż inni, jako że w szkole większość osób było ''normalnych''. W sekrecie przed rodzicami postanowiła wybrać się do szpitala, by tam poddać się eksperymentalnej kuracji, o której ktoś jej powiedział. Leczenie miało sprawić, że Ever stanie się ''zwykłym'' simem. ![]() Terapia udała się i po kilku dniach Ev mogła cieszyć się słońcem i generalnie wszystkim, co ludzkie. Hanna nie była zachwycona tym co zrobiła jej córka. Ba, była wściekła. ![]() Ever też była zła. Sądziła, że kto jak kto, ale jej własna matka okaże wyrozumiałość i nie będzie bardzo zła. Cóż, jej buntownicza natura odezwała się i nie obyło się bez drobnego psikusa. Oczywiście to Hannę zdenerwowało jeszcze bardziej, ale Evi poczuła odrobinę satysfakcji. ![]() Za to Blake była przeciwieństwem starszej siostry - spokojna, grzeczna i ambitna. ![]() Pokochała Effie i zajmowała się nią kiedy tylko miała wolną chwilę ![]() ![]() Chociaż Ever miała wielu znajomych, a także (zgodnie z przepowiednią wielu czytelniczek/ów) kręciło się koło niej wielu chłopaków to dziewczyna coraz częściej uciekała się do internetowych znajomości. Jako że pokochała pisanie odnalazła stronę, na której pisarze amatorzy mogli zamieszczać swoje wiersze, opowiadania i inne dzieła oraz rozmawiać z innymi. Dziewczyna była bardzo zadowolona że pewien ''młody pisarz z Sunset Valley'' jest (jak sama nazwa wskazuje) z Sunset Valley! Ev postanowiła zaryzykować i umówiła się z nieznajomym w parku. ![]() Jakież było zdziwienie Ever gdy okazało się, że mężczyzna jest kilka lat starszy! (nie żeby coś - ja nic nie mam do mudżinków, wręcz przeciwnie ja ich totalnie kocham ![]() ![]() Mimo wszystko polubili się od razu. Spędzili całe popołudnie na rozmowie, aż nawet zaleciało między nimi jakąś chemią... ![]() Ever świetnie bawiła się z nowo poznanym Tylerem. Chyba nawet się zakochała... ![]() ![]() Od tamtego spotkania widywali się regularnie. Ever była zachwycona chłopakiem i chyba z wzajemnością... Oczywiście rodzice nie byli zachwyceni nowym chłopakiem córki, szczególnie Damon nie mógł go zaakceptować. ![]() Żeby dolać oliwy do ognia, później okazało się, że Tyler niedawno ukończył studia i wkrótce ma podjąć pracę w szkole, do której chodziły dzieci Hudsonów... Mimo jawnego sprzeciwu i protestów rodziców, Ever nie przestała spotykać się z nauczycielem. Gdy tylko rodzice wyjechali na weekend, Ev wysłała Blake do koleżanki, a sama zajęła się swoją miłością... ![]() ![]() ![]() Czy Ever popełniła swój największy błąd życia czy uda jej się z tego wyjść? Co powiedzą Hanna i Damon? A co z Blake? Dowiecie się już w kolejnym odcinku, więc czekajcie cierpliwie ![]() Dobra, miało być więcej, ale zdecydowałam się to jednak podzielić, bo sama nie ogarnę później co się dzieje, a co dopiero wy ; )
|
![]() |
#42 |
|
![]()
Ok. Mam małe zaległości, ale szybko nadrabiam
![]() Ever! Haha! Piękne imię ![]() ![]() Uuaa... To się porobiło. Ciemnoskóry jest niczego sobie. To chyba wgl pierwszy taki w dziale ![]() No nic, zobaczymy co będzie dalej ![]()
![]() |
#43 |
|
![]()
ciąża? oja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
|
![]()
jeeee tez masz mudzina, ja tez mialam w rodzince z trzech/czterech lacznie xD uhuhuuuuu, to sie bedzie dziac, ciekawe co z tego wyniknie i czy Tayler bedzie "spoko"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
|
![]()
Kolejna głupia nastolatka, oby nie zaciążyła!
Robi się ciekawie, czekam na więcej ![]()
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
Aj tam, mała wpadka nigdy nie zaszkodzi xD
Czekam na więcej. A ja mam dziwne wrażenie, że chłopak Ever to jakiś... oszust? ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
Jeeejuuu, skąd masz tą świnkę na 11 obrazku w tle? *.*
|
![]() |
![]() |
#49 |
|
![]()
no cóż... Kicaj właśnie też mi ta zielonkawość nie pasowała, a nie wiedziałam jak to zmienić xD
dziękuję wszystkim za miłe komentarze, to tak... motywuje do pracy ![]() generalnie chciałam jeszcze powiedzieć, że moja historia zainspirowana jest moim ulubionym serialem, oraz pewnym FF z youtube. Choć ostatnio Hanna i Ever nie mogły się dogadać, Hanna była bardzo dumna z młodszej córki. To naprawdę dużo znaczy, jeśli córka malarki wykazuje nieprzeciętne zdolności malarskie. ![]() A Ever dalej rozwijała pisanie. Planowała nawet w niedalekiej przyszłości napisać swoją 1 książkę ![]() Podczas nieobecności rodziców, nie można powiedzieć żeby dziewczynki odżywiały się jakoś specjalnie zdrowo. Dlatego też Ever od jakiegoś czasu męczyły wymioty. ![]() ![]() Buntowniczość dziewczyny ostatnio sięgała szczytu. Zamiast iść do szkoły wolała posiedzieć w parku... ![]() ... gdzie dowiedziała się, co tak naprawdę jej dolega. ![]() Przerażona Ever wróciła do domu. Musiała powiedzieć rodzicom o wszystkim, jednak strasznie się tego bała. Wiedziała że będą wściekli. - Ever, dzwonili ze szkoły, że znowu byłaś na wagarach! Ostrzegam cię po raz ostatni młoda damo... Czekaj, czemu płaczesz? Stało się coś? - M-m-mamo, tak... Bo ja... Ja... Ja jestem w ciąży... - O nie! Teraz to już przesadziłaś! Idź to powiedzieć ojcu. ![]() - Tato... Jestem w ciąży... - Ty sobie chyba żartujesz! Pewnie jeszcze z NIM!? Co ty sobie wyobrażasz? Że teraz jeszcze będę cię utrzymywał razem z tym bękartem?! - Tato, ja na prawdę nie... - Nie przerywaj mi. Masz pół godziny, żeby opuścić mój dom. I nie chcę cię tu więcej widzieć. Hańbisz dobre imię tej rodziny. A skoro tak kochasz tego swojego Tylera, to z nim zamieszkaj, niech on płaci za to co zrobiliście. ![]() Ever stała jak wryta. Owszem, wiedziała że rodzice się wkurzą, jednak nie przypuszczała, że ojciec wyrzuci ją z domu... Była jeszcze bardziej przerażona. Nie chcąc jednak bardziej denerwować ojca, spakowała swoje rzeczy i pojechała do mieszkania Tylera. Ten nie był zachwycony obrotem spraw, ale obiecał się zająć dziewczyną i ich dzieckiem. ![]() - Słuchaj, Ev. Jeśli mamy na poważnie być razem, musisz wiedzieć o mnie parę rzeczy. - Jasne... - Zanim cię spotkałem nie miałem wielu partnerek. A jeśli już to dość długo, jakoś nigdy nie fascynowały mnie przelotne romanse. Po skończeniu studiów związałem się z Holly Alto. Byliśmy razem kilka lat i mamy córkę - Felice. Rok temu wzięliśmy rozwód, ale nie ukrywam, że pozostaliśmy w przyjacielskich stosunkach ze względu na małą. Mówię Ci to, bo ludzie lubią gadać... - Oczywiście. Ufam ci, Tyler. ![]() Mężczyzna spędzał długie godziny w pracy, jednak starał się zajmować swoją partnerką oraz nienarodzonym jeszcze dzieckiem. ![]() ![]() ![]() Odkąd Ever wprowadziła się do Tylera, nie utrzymywała kontaktów z rodziną. Ojciec nie chciał jej widzieć, matka zawsze się z nim zgadzała. Jedynie czasem rozmawiała z Blake, która chodziła do tej samej szkoły. Ever opowiadała siostrze co u niej, a ta co dzieje się w domu. ![]() Ev zaczęła rodzić w szkole (co za kretynizm swoją drogą. chociaż zaczęło się o 10 musiała czekać do 14 żeby wyjść ze szkoły >.<) ![]() i jak myślicie, co się urodzi? (nie ingeruję w płeć) słodka mała dziewczynka, czy może dla odmiany chłopak? ![]()
![]() |
#50 |
Guest
|
![]()
Wolałbym chłopczyka, dziewczynek było sporo
![]() A ojciec to jakiś kretyn. Wywalić za drzwi własną córkę?! Na miejscu Ever zerwałbym kontakt z nim ![]() A ostatnio coś dużo "hańbienia dobrego imienia rodziny" ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|