![]() |
#41 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak mi się strasznie podoba kolorystyka tych nowych zdjęć, jest taka letnia
![]() ![]() ![]()
|
![]() |
#42 |
|
![]()
Na razie wygląda jakby Wil miał bardzo sielankowe życie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
|
![]()
Witam po dość długiej przerwie i zapraszam na ciąg dalszy.
Dziękuję za komentarze, bardzo mi miło ![]() Will przeprowadził się do nowego domu: ![]() I od razu wypróbował bieżnię do ćwiczeń: ![]() ![]() Wraz z nowym domem zakupił też auto, myślę że idealnie pasuje do jego osobowości: ![]() Odwiedził nowo otwartą restaurację w mieście: ![]() Widoczek podczas popijania kawy: ![]() W restauracji spotkał April, która mu się od razu spodobała, więc zaprosił ją na kolację, ale chyba nici z kolacji: ![]() ![]() William chciał porozmawiać trochę z dżinem, a raczej dżinką: ![]() Poprosił ją o wieczne szczęście : ![]() ![]() "No i jak podoba się?...." : ![]() Nazajutrz chłopak wybrał się z April do parku na romantyczną randkę: ![]() ![]() Słodcy są ![]() ![]() Po udanej randce poszedł do biblioteki trochę podszkolić logikę i poczytać książki: ![]() ![]() Wieczorem przyszła do niego, do domu jego dziewczyna, zapomniałam wspomnieć ma na imię Kate, Will od razu przeszedł do rzeczy: ![]() ![]() CDN Dziękuję!!! ![]() Ostatnio edytowane przez FairySoul : 17.05.2014 - 13:28 |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
|
![]()
Jezu, jaki z niego lovelas
![]() ![]() ![]()
![]() |
#45 |
|
![]()
Ohohoh dwie na raz?
![]() Zdjęcia są po prostu ślicze! Dom i auto oraz ubranie Willa bardzo mi się podoba.
![]() |
#46 |
|
![]()
Mnie również dom i auto Willa spodobały się. Natomiast nie spodobało mi się jego zachowanie. Długo na takim wózku nie pojedzie, jak będzie chciał dwie sroki za ogon złapać.
Ostatnio edytowane przez Searle : 23.06.2014 - 16:57 |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
|
![]()
Śliczny dom. Dwie dziewczyny? Ło, porobiło się
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
|
![]()
To prawda, że długo nie będzie mógł ukryć romansu, jak to w simsach wszystko się wyda i zniszczy mu reputację
![]() ![]() A co to domku, to się cieszę, że się podoba, jednak to raczej ukłony w stronę twórców gry, gdyż domek jest z dodatku Rajska Wyspa. Tak więc dziś zapraszam na ciąg dalszy historii Williama i dziękuję za komentarze!!! ![]() Po upojnej nocy ze swoją "ukochaną", Will spędził dzień w parku, gdzie spotkał swoją byłą dziewczynę Emilie: ![]() Dziewczyna wyznału mu, że ma męża i córeczkę: ![]() Spodziewa się także drugiego dziecka: ![]() ![]() Willa ucieszyła ta wiadomość, ale z drugiej strony wszyscy jego dawni znajomi już się ustatkowali, a on ciągle przebierał w dziewczynach i łamał serca kolejnym simką. Postanowił zrobić coś ze swoim życiem, począwszy od wybrania się na studia, na kierunek Technologia! ![]() Chłopak bardzo się starał, ciężko się uczył wieczorami: ![]() Biegał na zajęcia: ![]() ![]() Proszę poznajcie współlokatora Martina, marudnego wróżka ![]() ![]() Jakoś śmiesznie wygląda to połączenie szlafroka i skrzydełek: ![]() Przyszła pora na zajęcia "w terenie". Burza mózgów: ![]() A po zajęciach trzeba się zabawić np. grając na automatach ![]() ![]() A z tyłu jakaś parka, biedny Will: ![]() Jutro zajęcia z rana, a ten się wybrał na przejażdżkę o północy: ![]() Przy okazji porobił trochę zdjęć Simowego Uniwersytetu nocą, niestety pogoda nie dopisywała fotografowaniu okolicy, ale co tam, zawsze jakaś pamiętka, na pierwszym planie oczywiście jego akademik: ![]() Teraz dopiero zauważyłam, że w tle otoczenia widać jakieś bloki, ale super to wygląda: ![]() Na drugi dzień, przed zajęciami jeszcze wybrał się na kręgle: Mina w stylu : "Boże dopomóż " ![]() "Ciekawe czy coś zbiję?" : ![]() Wszystkie 10, " I kto tu jest mistrzem?" ![]() Dziękuję to już wszystko ![]() CDN Ostatnio edytowane przez FairySoul : 20.05.2014 - 12:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
|
![]()
Witam po długiej przerwie, ponieważ ostatnio nie gram w simsy, a temat stoi w miejscu, postanowiłam dodać zdjęcia mojej starej rodzinki, tak na umilenie, rodzinka nadal jest w zapisie, więc jak się spodoba to będę dodawać zdjęcia też tej rodziny!
Więc zaczynamy!: Przedstawiam Holly i Adama Porter(bardzo orginalnie) ![]() ![]() Mieszkają w Aurora Skies ![]() ![]() Zakochani są już po ślubie, a o to on: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie ma to jak leżeć na łóżku w kurtce i rękawiczkach, jeszcze w noc poślubną ![]() ![]() Po ślubie przenieśli się do Hidden Springs Zabawy w parku: ![]() ![]() Zimowa kraina gorących źródeł: ![]() A tutaj mieszkają, sama budowałam domek, więc nie jest najlepszy, ale przynajmniej basen jest! hehe ![]() ![]() Wspomnienie z wieczoru kawalerskiego: ![]() ![]() ![]() KONIEC ![]() Zdjęcia są trochę od czapy, gdyż jak grałam tą rodzinką za bardzo nie skupiałam się na robieniu zdjęć a pstrykałam tak dla uwiecznienia ![]() Będzie ciąg dalszy, zarówno tej rodzinki, jak i poprzedniej, a na dodatek powrócą Shin i Asuna! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
|
![]()
Bardzo fajnie ogląda się twoje zdjęcia, tak przyjemnie. Fajne widoczki. Najbardziej polubiłam Willa, nie zapomnij o nim przy wstawianiu zdjęć.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|