|  27.04.2014, 11:54 | #1 | 
| Zarejestrowany: 25.04.2014 Skąd: Kraków Płeć: KobietaPostów: 55 Reputacja: 10 |  Opowieści ze Starlight Shores Aktualna rodzina:http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=66731&page=6 [IMG]http://i62.************/34ys67t.jpg[/IMG] Przedstawiam wam moją rodzinkę : Shin'a i Asunę. Są parą i razem postanowili studiować na kierunku : Wychowanie fizyczne. Marzeniem Shin'a jest zostać gwiazdą sportu, natomiast Asuna woli mieć ogromną rodzinę! Pierwszy widok akademika:  Nauka nauką, ale na zabawę też trzeba znależć czas       [img]http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/842/b75z.jpg[/imgl] Zachcianka na karaoke:    Trzeba zarobić punkty w grupie Ważniaków :         Impreza z sokiem :      Wykłady, sądząc po minach ciężko przędzie :     No i Shin przyspał   Zajęcia praktyczne:    "Znowu zaspałem" ;(  "Najpierw masa potem rzeźba" :          No i do łóżeczka :  Kolejny dzień spędzony przy kręglach z dziewczyną          I znowu bilard :     Gotowanie dla całego akademika :   Shin rozwijał nową umiejętność:    "No i znowu się zgubiłam:  Shin już leci na pomoc Asunie :  Shin i jego "zabawka" :     Geniusz:       Plażowanie w sobotę : [img]http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/843/6sh07.jpg[/imgl]      Koniec studiów :         @Kędziorek: Zdecydowanie za duże zdjęcia! Ostatnio edytowane przez FairySoul : 26.08.2014 - 01:54 | 
|   |   | 
|  | 
|  27.04.2014, 11:57 | #2 | 
| Zarejestrowany: 27.12.2011 Skąd: Łódź Wiek: 29 Płeć: KobietaPostów: 1,304 Reputacja: 23 |  Odp: Opowieści ze Starlight Shores 

zmniejsz zdjęcia i wstaw je przez [img], bo w formie linków strasznie ciężko się ogląda. Przejrzałam tylko kilka zdjęć, masz  ładną simkę.    | 
|   |   | 
|  27.04.2014, 13:14 | #3 | 
| Zarejestrowany: 10.03.2014 Płeć: KobietaPostów: 207 Reputacja: 10 |  Odp: Opowieści ze Starlight Shores 

Hej  Simy są bardzo ładne, szczególnie Shin mi się podoba. niektóre zdjęcia są śliczne, fajne ujęcia  Szkoda że już po studiach ale ciekawa jestem co dalej   | 
|   |   | 
|  27.04.2014, 13:39 | #4 | 
| Zarejestrowany: 25.04.2014 Skąd: Kraków Płeć: KobietaPostów: 55 Reputacja: 10 |  Odp: Opowieści ze Starlight Shores 

Powrót do domu. Rodzinka od razu przystąpiła do zwiedzania miasta   Shin kontra mechaniczny byk :      Festiwal lata :                            A tu niespodziewanie.....Shin się oświadczył Asunie i to w pełnie        Ślub :                Jak to po ślubie bywa, Asuna była w ciąży:       Festiwal jesieni:           Dzikie pląsy w klubie:       Tatuś i mamusia         CDN Ostatnio edytowane przez FairySoul : 27.04.2014 - 14:14 | 
|   |   | 
|  27.04.2014, 13:44 | #5 | 
| Zarejestrowany: 10.03.2014 Płeć: KobietaPostów: 207 Reputacja: 10 |  Odp: Opowieści ze Starlight Shores 

Ufffff ale szybko lecisz  Jak dla mnie troszke za mało tekstu, ale za to zdjęcia bardzo ładne. Śliczny  ślub i sukienka panny młodej  Podobają mi sie też zdjęcia na byku  Napewno dzieciątko będzie śliczne. | 
|   |   | 
|  27.04.2014, 15:34 | #6 | 
| Zarejestrowany: 02.03.2014 Płeć: KobietaPostów: 125 Reputacja: 10 |  Odp: Opowieści ze Starlight Shores 

Ładnych masz simów, zaciekawiła mnie ich historia. Czekam na next    | 
|   |   | 
|  29.04.2014, 08:59 | #7 | 
| Zarejestrowany: 25.07.2013 Płeć: KobietaPostów: 128 Reputacja: 11 |  Odp: Opowieści ze Starlight Shores 

Jak dla mnie to przede wszystkim 10 pkt za stylizacje/stroje Simów! ubiory w stylu Lady Sims    Suknia ślubna - śliczna! Stroje na karaoke - mega, zarówno damski jak i męski (polo z różowym kołnierzykiem) Szybko się to wszystko dzieje  zapewne w nastepnej czesci bedzie bobo - czekam zatem - na pewno bedzie słodziak   | 
|   |   | 
|  29.04.2014, 09:45 | #8 | 
| Zarejestrowany: 25.04.2014 Skąd: Kraków Płeć: KobietaPostów: 55 Reputacja: 10 |  Odp: Opowieści ze Starlight Shores 

Dziękuję wszystkim za komentarze. Tym razem będzie mniej zdjęć, ale za to lepiej opisane. Pozdrawiam!   Jak się pewnie wszyscy spodziewali zacznę od zdjęć małego Takeshiego :  Halloween i wycinanie dyń:      W drodze na festiwal z mamusią  :   Postanowiłam im kupić większy dom:  Asuna bardzo chciała mieć psa, więc przedstawiam wam Bakku:   Pan przyszedł zmęczony po pracy, ale co tam trzeba poprosić o chwilę uwagi   Bakku vs. gryzak :   Nadeszła zima:  Takeshi już podrósł! Tylko nie wiem po kim ten kolor włosów         Zapracowani Asuna i Shin- w końcu trzeba nauczyć dziecko korzystać z toalety i chodzić uff       Oczywiście Bakku złapał pchły :    Po uciążliwej kąpieli psa, rodzinka wybrała się do parku :  Snowbording:      No i gleba w wykonaniu Asuny   Poczuć się jak dziecko:    Budowanie igla, nawet Bakku przyniósł gazetę do nowego "domku" :   Piruety. Shin mistrz drugiego planu, jeździ z inną kobietą, biedna Asuna       Jazda na łyżwach ciąg dalszy... :      Zabawy z tatuśkiem :    Bakku bał się pełni, więc Asuna postanowiła umilić mu czas:   Takeshi u taty na rękach, Shin cały uśmiechnięty :   Asuna znowu zaszła w ciąże, niestety nie mam zdjęcia, ale... Oto mały Natsu :  CDN Bonus* Asuna z dziećmi w domu, a Shin...   Ostatnio edytowane przez FairySoul : 29.04.2014 - 09:47 | 
|   |   | 
|  29.04.2014, 11:35 | #9 | 
| Zarejestrowany: 16.02.2014 Płeć: KobietaPostów: 165 Reputacja: 10 |  Odp: Opowieści ze Starlight Shores 

Jaka z nich piękna para   Oboje są mega śliczni i jak ktoś wcześniej wspomniał - świetnie ubranii  Widzę, że z synka im niezły przystojniak się szykuje  Bardzo fajne zdjęcia, miło się przegląda   
				__________________ | 
|   |   | 
|  29.04.2014, 19:26 | #10 | 

Zgodzę sie ze Sheil, odnośnie ładnych zdjęć   Faktycznie miło śledzi się ich losy. | 
|   |   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| 
 | 
 |