![]() |
#41 |
Guest
|
![]()
wiesz mila jestes jak by nie patrzec...ja prosze o tak nie wiele a tyle jest tutaj problemu z tym, jestesm wq bo tutaj organizacja jest do dupy, bo zeby cos dostac to trzeba sie prosic nie wiem ile razy, wiesz dostalas opis? wiec powiedz mi ktroej czesci nie zrozumialas? a i nie wypowiadaj sie ze 'wszystkich' powiedz lepiej odrazu ze Ty nie widzialas a nie ze wszystcy...oki? mowisz ze ja jestem nie powazna? a tym czasem Ty wszystko przekrecasz tak zeby Tobie pasowalo? no powaga...
ale moze juz z tym skonczymy, bo mamy byc powazni a to co sie wlasnie dzieje jest bez sensu.... chodzi poprostu a to ze ja pomysl wytoczylam tylko nie nie wiem jak chcieli by sie bawic inni (?) ja widze to tak ze kazdy by zglosil po jednym simie wprowadzil by go do wlasnorecznie wykonanego domu i wyslal save'a osobie ktora ma ochote robic screeny (zaznaczam ze bedzie taka tylko jedna) pozniej kazdy by pisal co ma robic jego sim i gdyby takich opisow uzbieralo sie troche to zamykamy odcinek robimy screeny i je wrzucamy, taki byl pomysl, ale widzisz jak nie wiesz czy wszystkim sie to podoba, moze reszta ma ochote bawic sie na inny zasadach, ja licze sie ze zdaniem innych dlatego caly czas czekam na opinie i pomysly, nie widze powodu dla ktore miala bym o wszyskim ja decydowac i pozniej wysluchiwac ze komus sie cos nie podoba... |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
Wiesz co, tak się składa, że mówiłam to w imieniu grupy, bo rozmawialiśmy o tym w naszym dziale. Wybacz, ale sprawa nie jest tak ważna, żeby wypowiadali się tu wszyscy modzi i admini. Skarżyłaś się, że nikt Ci nie odpowiada, więc odpisałam jakie jest nasze stanowisko. Bardzo fajnie, że za to na mnie wsiadłaś, ale może już zejdź, bo zaczyna mnie to troszkę męczyć.
|
![]() |
![]() |
#43 |
Reputacja: 10
|
![]()
KiTiKeT
Organizacja forum jest w porządku, tylko organizator imprezy chyba nie dorósł do tej roli. Po pierwsze, usuń hotlinkowanego avatara, Whiskas będzie ci bardzo wdzięczny. Po drugie, nie obrażaj innych użytkowników tylko dlatego że nie zgadzają się z twoim zdaniem. Twoje wypowiedzi są bardzo prostackie i świadczą o słabym obyciu na internetowych forach. Jeśli jesteś moderatorem, to przede wszystkim ciebie powinna obowiązywać Nietykieta. ........... Zdecydujcie się na jakąś konkretną formę tej imprezy, podajcie listę uczestników, wtedy pogadamy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Olewaja admini? Do mnie nikt nie pisal w tej sprawie wiec nie moglam niczego olac. A po przedstawieniu tej zabawy w naszym dziale, nie moge zbyt wiele powiedziec. Mam nadzieje, ze wkoncu sie to wyjasni na tyle abysmy mogli podjac dalsze kroki, jezeli wogole macie jeszcze na to ochote.Na koniec dodam... prosze z wulgaryzmami i obrazaniem zejsc na bok bo to nie jest tolerowane - oczywiscie jako moderator powaznego forum doskonale o tym powinnas wiedziec. Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
wiec po 1 avatara dawno zmienialam, bo wrzucalam adres ze swojego serwera, jesli zmiany nie nastapily to przukro mi nie moja wina...acz zmienie to o ile mi sie uda...
po 2 jak narazie jeszcze nikogo tutaj nie obrazilam... po 3 moje wypowiedzi sa calkiem wporzadku ja w nich nic zlego nie widze, a wydaje mi sie ze mialam prawo sie wkurzyc, bo widzisz na inych foruch nie spotykam az takich oporow po 4 jestem moderatorem, na forum na ktorym obowiazuja inne zasady, tam mozesz mowic jak ci sie podoba i co ci sie podoba i nikt nie ma do nikogo pretensji, nikt nikogo tam nie upomina i nie wyrzuca, a jak cos chcesz wystarczy poprosic (ale moze to jest kwestia tego ze wszystcy wszystkich dobrze znaja) po 5 ja na zorganizowanie sie caly czas czekam ale tak jak pisalam wyzej nie bede za nikogo podejmowac decyzji bo moze sie to komus nie spodobac po 6 moze qrde mac juz skonczycie z wjazdami na mnie...wlasnie jedna taka rzecz ktora mi sie baardzo na tym forum nie podoba to to ze jak ktos cos powie i innym sie to nie spodoba to zaczynaja z wjazdami i nie skoncza dopuki nie napisze tego kazdy jeden user, ja pierdziele to jest powaga? dokladnie to samo co zaczelo dziac sie tutaj dzialo sie wczesniej w temacie o historii jenny i johna...no coz chyba ze dzieciom ktore tutaj pisza sie to podoba w takim razie sorry... wiec jak dalej sobie wjezdzamy? czy moze skonczymy z tym i zaczniemy cos robic? a tak nawiasem co wam szkodzi jak zalozycie jeden dzial wiecej? qrde przeciez to mozna w kazdej chwili skasowac...ja was nie rozumiem ;/ |
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
Hmmm ... teraz bedzie spam jakich malo
![]() Wiem wiem ... mam za dlugich poematow nie pisac ... i nie powinienem sie wypowiadac bo niby dlaczego ani Adminem ani Modem nie jestem ale ... Skoro organizowalem (i nie tylko ja) cos na TYM Forum to moze powinienem ... Dla mnie jako osoby hmm ... juz nieco doroslej ... jest to torche dziwne ... tak nagle wyjechalas z czyms takim ... ni z gruszki ni z pietruszki ... (sory ale nie chce mi sie wierzyc ze pisalas do wszystkich o tym co chcesz zorganizowac ... ) Wierz mi ze zorganizowanie calego takiego pomyslu nie jest tylko tym zeby zalozyc osobny dzial ... (wiem to z wlasnego doswiadczenia) wiedz ze jezeli juz cos takiego ma miec miejsce to trzeba zorganizowac to od podstaw po sam koniec ... nawet sobie nie zdajesz sprawy ile to wysilku kosztuje ... zeby poskromic te duszyczki tutaj na Forum ![]() ![]() Najlepiej przemysl to dokladnie, zorganizuj sie i potem wystap z prosba o to zeby cos takiego zrobic (oczywiscie w pelni opisujac to co chcesz zrobic)... narazie to ja widze ze jest to w wielkich powijakach .... a szkoda bo pomysl jest SUPER ... mi przynajmniej sie bardzo podoba .. ale do tego trzeba czasu ![]() ![]() No to chyba na tyle ... znowu Poemat mi wyszedl ... Nie wiem moze sie myle moze jestem glupi ale ja wlasnie to tak widze ... Przemysl zanim cos bedziesz chciala zorganizowac ... ![]() ![]() Pozdrawiam zawsze zyczliwy : Kr0n ![]() P.s. A jezeli mi nie wierzysz ze to nie jest takie proste prosze przeczytaj caly ten temat od deski do deski : KONKURS I zastanow sie czy chcesz .. zobacz jakie tam odchodzili dziwne rzeczy .... ile bylo klotni i wogole ... A my (zn. Ja Justa Vega i Kr0nica) myslelismy ze wszystko bylo zapiete na ostatni guzik. Dlatego naprawde nie denerwuj sie na Adminow i Modow ze tak podchodza do nowych rzeczy na tym forum ... bo juz chyba sie troche sparzyli (zn Admini i Modzi) To tyle Pa ![]() Zreszta chyba ja to wszystko napisalem co moi poprzednicy ... Air Justa Vega ... RESPECT 4 U ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
Przepraszam ze sie wtrace, ale ja mowilam ze mozna by sie bylo spotkac na gg przez rozmowe grupowa i tam wszystko ustalic. Wtedy organizacje mielibysmy z glowy. I jak wszystko bedzie ustalone tom wtedy mozna by zbudowac nowy dzial ???
|
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
oki zgadzam sie z Toba (i kasia tez ma racje) ale widzisz ja chcialam tylko sprobowac, nie wiem czy to wypali dlatego powiedzialam ze ten dzial mozna bedzie skasowac pozniej z reszta uwazam ze powiedzialam juz wszystko co mialam do powiedzenia w poprzednich postach i szczerze mowiac po takim czym naprawde zaczyna mi sie wszystkiego odechciewac...
|
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
Nie no, to jest fajny pomysl. Ja proponuje zeby osoby zainsteresowane skladaly do KiTiKeT swoje numery ( najlepiej na PM ) a np. w sobote wieczorem by wziela te wszystkie numery w rozmowe grupowa i tyle. Moze byc ???
|
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]()
Dołączam się! Mój numer gg:5885826!
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |