Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 4 > The Sims 4: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.08.2013, 19:27   #491
Agor-ia

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:
Napisał Troya Zobacz post
A żeby to tylko Polacy
-
A do postaci nadnaturalnej wrócę. Myślę że EA się nie popisze, i będzie to albo duch, albo ufo. Na litość Boską, nie lepiej zrobić różową latającą lamę?
Duchów nie może nie być, to by była totalna beznadzieja, ale nie muszą być sterowalne. Mogą więc dać duchy plus postać, którą będzie można grać. Ale ufoki by mnie nie zadowoliły
Agor-ia jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.08.2013, 19:35   #492
Caesum
Administrator

Reputacja: 101

Cytat:
Napisał Agor-ia Zobacz post
A to nie wiesz, że Polacy uwielbiają narzekać? Taka cecha narodowa
Akurat ten temat to nic w porównaniu do tego, co się dzieje na angielskich forach.

Cytat:
Napisał Qwerty Zobacz post
@Caesum - tak, trójkowe rośliny były cudowne. Jak kiedyś wspominałem, jedna z niewielu rzeczy jaka się EA udała :3
Dlatego, bo te drzewa to były praktycznie gotowce. Tworzenie drzew w speedtree, z tego co widziałem, ogranicza się do wybrania tekstur i poklikania trochę tu i tam, program sam wszystko generuje.
Caesum jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 25.08.2013, 19:42   #493
Shiver

Reputacja: 21

@up - Czyli wychodzi na to, że EA chciało być ambitne
Niepotrzebnie niestety.

Wgl, zauważyłem sporo obiektów w różnych stylach. Tzn, na razie dopiero w jednym, kolonialnym/wiktoriańskim/whatever. Mam nadzieję że zrobią to samo z innymi stylami i będzie można zbudować spójny budynek. Bo po co mi ładne okno, skoro żadne drzwi do niego nie pasują? Wiadomo, pewnym czasie dodatki netowe zastąpią Maxisa, ale na początku trzeba sobie radzić ;>
stare 25.08.2013, 20:15   #494
Levkoni

W tym linku od Damiana zapodanym w temacie o newsach jest pokazana cała masa okien do wyboru! A jeszcze suwak w dół dużo miejsca ma się poruszyć, więc jeśli to będzie tak wyglądało, to chyba jeszcze w żadnej podstawce tyle nie było.
stare 25.08.2013, 20:26   #495
Damian
Guest

Ja rzadko kiedy używam jakichkolwiek modyfikacji do gry, bo co mi z pięknej naturalnej fryzury gdy twarz oraz otoczenie sima się zupełnie różni ? Wystarczy mi to co zapoda Maxis, po wielu namysłach zdecydowałem się zakupić grę w Empiku

@Absolem dzięki za informację które zapodałeś na forum CS
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.08.2013, 21:01   #496
Levkoni

Damian, teraz wybuchłem śmiechem bo napisałeś, że Ilona coś o plagiat miała pretensje, a ja własnie te info od niej zaczerpnąłem ;D

@Ilona-napisal w niusie,ze to Twoje tlumaczenie z Centrum Simow[dlatego te wiadomosci usunelam),a ja znalazlam tam posta,w ktorym wyjasniasz,ze masz te informacje z innego forum i dziekuje,ze tutaj to wyjasniles,a jezeli kozystasz z moich tlumaczen,to mozesz napisac od kogo i skad je masz

A co do modyfikacji to ja również nie używam - w TS3 używałem tylko nraasy bo poprawiały działanie postępu historii. W TS4 też zapewne nie będę używał, tym bardziej jak patrzę często na simy z neta, które wyglądają jak karykatury bo te dodatki często próbują udawać takie realistyczne i nie pasują po prostu do reszty oprawy w grze.

Ostatnio edytowane przez Ilona : 25.08.2013 - 21:24
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 25.08.2013, 21:45   #497
Damian
Guest

Cytat:
Napisał Absolem Zobacz post
Damian, teraz wybuchłem śmiechem bo napisałeś, że Ilona coś o plagiat miała pretensje, a ja własnie te info od niej zaczerpnąłem ;D

@Ilona-napisal w niusie,ze to Twoje tlumaczenie z Centrum Simow[dlatego te wiadomosci usunelam),a ja znalazlam tam posta,w ktorym wyjasniasz,ze masz te informacje z innego forum i dziekuje,ze tutaj to wyjasniles,a jezeli kozystasz z moich tlumaczen,to mozesz napisac od kogo i skad je masz

A co do modyfikacji to ja również nie używam - w TS3 używałem tylko nraasy bo poprawiały działanie postępu historii. W TS4 też zapewne nie będę używał, tym bardziej jak patrzę często na simy z neta, które wyglądają jak karykatury bo te dodatki często próbują udawać takie realistyczne i nie pasują po prostu do reszty oprawy w grze.
To teraz Absolem widocznie skopiował pracę Ilony i nie podał źródła a ja myślałem że to Absolema a nie Ilony, było jaśniej ._.

Trzy tygodnie do czatu wiiii

Ci co byli na simscamp "Nie mogą nic więcej mówić" - phi.
Tak wgl. po analizie różnych dat premiery które się pojawiają na różnych stronach wychodzi na to iż premiera nowej serii będzie miała miejsce między 25 lutym a 20 marca przyszłego roku.

Ostatnio edytowane przez Damian : 25.08.2013 - 21:48
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.08.2013, 21:49   #498
Katerina

A byłoby dobrze gdyby powiedzieli cos poza "Oł maj gasz simowie mają emocje, ale jest super, the sims 2 normalnie"
stare 25.08.2013, 21:59   #499
Damian
Guest

Cytat:
Napisał Alexandra Zobacz post
A byłoby dobrze gdyby powiedzieli cos poza "Oł maj gasz simowie mają emocje, ale jest super, the sims 2 normalnie"
"Media milczom"

Cosie znalezione na simscommunity.net

http://www.youtube.com/watch?v=KiWn_iPzG2E

Ostatnio edytowane przez Damian : 25.08.2013 - 22:10
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.08.2013, 23:09   #500
Levkoni

Oh Damianie ja nie skopiowałem jej pracy, wymieniłem tylko ważniejsze punkty nie przepisując ich oraz podałem dwa linki do stron, z których informacje pochodziły bezpośrednio

A obrazki które teraz wkleiłeś pochodzą z magazynu PowerPlay ;p

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości)

Zasady Postowania