Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06.05.2005, 14:09   #501
.:WiLa:.
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał ♪Suzka♪
Właśnie przeszukuję internet i widzę, ze kod na magimony to nie magicbud tylko magibud...muszę to wypróbować :shifty: wrócę i powiem wam, czy dziala...
Magibud? Dziwne, bo przeciez sama nazwa wskazuje, że ,,MAGICbud" albo ktoś kto to pisał po prostu sie pomylił i uciekła mu jedna literka, ale niewiem Sprawdz i powiedz nam czy działa

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 07.05.2005, 21:34   #502
Anexia
Guest

Domyślnie

Mi na zwykłej działce najpierw wyrosła fasola, potam korzeń problemu a nie mam jeszcze kryształów ;(

stare 08.05.2005, 16:44   #503
Guest

Domyślnie

Mi kryształek wyrósł za pierwszym razem, ale kiedy ściągnełam grzybka i zaczełam dużo czarować Aż sie zdziwiłam, bo nawet sie nie spodziewałam, że wyrosną ,,same", bo już wcześniej sobie wszystkie kryształki ściągnełam

stare 08.05.2005, 17:54   #504
♪Suzka♪
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał .:WiLa:.
Magibud? Dziwne, bo przeciez sama nazwa wskazuje, że ,,MAGICbud" albo ktoś kto to pisał po prostu sie pomylił i uciekła mu jedna literka, ale niewiem Sprawdz i powiedz nam czy działa
niestey, ale nie dziala...szlag :fist:

stare 08.05.2005, 18:35   #505
Guest

Domyślnie

Ważne, że chociaż są te grzybki Chociaż po ich magimonach nie można sie przeprowadzić do Abrakadabrowa A wogle kod byłby wygodniejszy

stare 25.05.2005, 09:48   #506
pulpecik
Guest

Post problem

Mam mały problem. I to chyba dobre miejsce. Otóż mam wszystkie części SImów no i grałam sobie normalnie. Czarowałąm ludzi i wsyztsko było ok. Ostatnio zauwazyłam ze nie moge żucić czarów na żadnego człowieka, żadnym simem. Dziecko tez nie może. Moge je jedynie odkrywać. ;(
HELP

stare 25.05.2005, 14:18   #507
Guest

Domyślnie

Hmmm... Wiem, że to głupie, ale mają w magazynku różdzki?? A może rzucałeś czary w miejscu publicznym i twoi simowie zostali ukarani? Albo skończył im sie zapas czarów? Albo to po prostu błedy w grze? Jakies rozwiazanie musi być... :wacko:

stare 25.05.2005, 17:40   #508
pulpecik
Guest

Domyślnie

Mam różdzke w magazynku. Nie nie zostali ukarani. Nie wwiem czy to błąd bo nic sie nie pojawiło i to się tak stało z dnia na dzień. I tak jest z każdym nowym simem. Nie ma polecenia rzucania czarów na innych simów. ALe na lodówke flamingi i te głupie małe gnomy moge, no i na siebie.

stare 26.05.2005, 11:58   #509
simka~guśka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Ukash
no pewnie

muchomory moga wyrosnac na dzialce jak usiadzie sie na tym krzeselku-grzybku
takim bialym ^_^ ale to jest zrobione zeby dzieci mogly miec ten skladnik
bo nie moga sobie kupic
Ja cały czas na tym grzybie siedzę i nic!!!! :1smutny:

stare 26.05.2005, 15:26   #510
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał pulpecik
Mam różdzke w magazynku. Nie nie zostali ukarani. Nie wwiem czy to błąd bo nic sie nie pojawiło i to się tak stało z dnia na dzień. I tak jest z każdym nowym simem. Nie ma polecenia rzucania czarów na innych simów. ALe na lodówke flamingi i te głupie małe gnomy moge, no i na siebie.
A ściągałaś ostatnio jakiś dodatek z neta? Bo np. ja jak ściągnełam se tego grzybka i miałam nawet ze 3000 magimonów to i tak nie mogłam kupić działki w Abrakadabrowie i pisało, że posiadam -2 magimony Może u ciebie jest podobnie. Albo przypomnij sobie co ostatnim razem robiłaś w tej grze przed tym jak przestało działać rzucanie czarów

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania