![]() |
#501 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dobra to kolej przedstawic wam moja nowa simke - Kamile Koper.
Po smierci ojca jako nastolatka zostala ze swoja wstretna macocha. Ta z kolei jak tylko Kamila dorosla kazala jej sie wynosic z domu. Tym sposobem mloda Kamila musiala stac sie bardzo odpowiedzialna kobieta i przeprowadzila sie do Bridgeport wprowadzajac sie do taniego wynajmowanego mieszkania. ![]() Niestety pech ja nie odstepowal na krok od przyjazdu do nowego miasta...zaciela sie w windzie i tym sposobem spoznila sie do swojej pierwszej pracy - gdzie od razu jej podziekowali. ![]() Chcac przekonac do siebie nowych mieszkancow cwiczyla przed lustrem. ![]() Na sasiedzkim maratonie grillowania poznała swoja sasiadke - Camilie. Ma nawet podobne imie. ![]() Tutaj Kamila widzi na wlasne oczy slawna simke z miasta. Co za zaszczyt... ![]() Chcac jej zaimponowac, weszla do jaccuzi gdzie sie kapala. Niestety wchodzac wpadla do wanny i opluskala simke....co za wstyd... ![]() Kamili bylo glupio strasznie przez ten upadek...ale osobistosc miala poczucie humoru i swietnie sie bawila w towarzystwie Kamili. ![]() Nawet wlascicielka domu - inna slawna osoba, przygotowala kolacje i poczestowala gosci. Kamila byla byla szczesliwa z tego dnia mimo niepowodzen. ![]() Pierwsza noc minela szybko i pora wstac - lozko troche niewygodne i skrzypi, ale mozna sie przyzwyczaic. Wazne, ze ma dach nad glowa. ![]() Z usmiechem na twarzy i z nowa propozycja pracy Kamila robi gofry na sniadanie. ![]() Heh....nawet spalone na wegiel gofry nie zepsuly humoru Kamili ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez eyvee : 29.05.2011 - 19:14 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#502 |
|
![]()
Ja na razie nie mam zdjęć Bardów. Dopóki nie wyjdą wznowienia modów, nie będę nimi grała. Powód jest oczywisty, gra generuje wampiry każdej nocy, a ja mam za dużą rodzinę, żeby wszystkich móc przypilnować. No i z modami łatwiej jest ich "ogarnąć". Nie chcę jednak wyłączać postępu historii. Nawet nie wiem, czy to by coś dało w kwestii wampów.
Na razie mam obiecane drzewo genealogiczne. Obrazek jest koszmarnie wielki, dlatego podaję go w linku, bo gdybym go dała jako obrazek, to rozwaliłoby to forum. Sorry, jeśli drzewo jest nieczytelne, ale przy tylu ludziach to nie takie hop-siup zrobić czytelne drzewko. Ta rodzina jest duża i wielopokoleniowa, więc mogą się hajtać między sobą. Mam takie dwie parki, Johnny i Patty Bling, oraz Sebastian i Lena Bard. Opisuję ich dzieci tylko tam, gdzie jest rodzina facetów, a tam gdzie jest rodzina kobiet jest tylko nadmienione, za kogo wyszły. W razie pytań, walcie śmiało. I jeszcze taki drobiazg, to nie jest tak, że ja gram nimi wszystkimi. Ja sobie wybieram jeden dom i w nim gram, a do innych ludzi wpadam czasami w nocy, gdy moi ludzie śpią. Dzięki modom mogę w ciągu jednej simo-nocy kazać komuś poznać partnera, sprowadzić go do domu, hajtnąć ich i kazać lasce zajść w ciążę... http://img26.imageshack.us/img26/5023/drzewobardow.jpg <--- To jest to drzewo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
|
![]()
O kurcze anie, to twoje simy cale miasto zamieszkuja
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
|
![]()
O matko, Anie nie dziwie ci się dlaczego robiłaś drzewo bez zdjęć..! Mniej więcej się połapałam... ale zgubiłam się na samym dole.. ile tam dzieci!?! Z tego połowy nie znam...
![]() Eyvee, jeżeli ci się nudzi granie jedną rodziną. To graj dwoma,, masz teraz dwie(albo i więcej), jak włączysz sims-y, idź do jednej i jak ci się znudzi. do drugiej... W taki sposób przynajmniej będziemy mieli dalsze losy twojej rodziny, a ty będziesz miała pokoleniową rodzinę.. Ale to twoja decyzja jak zrobisz!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
|
![]()
No tak tylko problem jest w tym, ze w Patersonach wymyslilam "pewna" historie...i teraz nie oplaca mi sie jej zaczynac, jesli nie bede przez jakis czas grac ta rodzina. A i tak moje rodzinki mieszkaja w innych miastach :/ Paterson w Sunset, zas Koper w Bridgeport. A musze jeszcze wykombinowac jak powiekszyc miasto wieksza iloscia "dzialek" dla domkow jednorodzinnych, bo potem ciezko bedzie ich pomiescic w mieszkanku
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
|
![]()
Apartamenty można powiększyć kodami....
Moi ludzie mieszkają w sześciu lub siedmiu domach. Dzięki NRaas Story Progression mogłam tylko im powyłączać postęp historii, a reszcie miasta nie, żeby mi się nie przeprowadzali, nie rozmnażali itd. Opieka nad tyloma Simami jest super! Ja teraz gram u Danny'ego i Jeanette. Oboje są już starzy, mieszkają z nimi Johnny, Patty i ich dzieci, Erick i Betty. Ale trzymam rękę na pulsie i ciągle sprawdzam, czy dzieciaki innych ludzi z Klanu mogą się już hajtać i im kogoś szukam. Ale nie będę już więcej hajtać ich między sobą, bo to źle wygląda na drzewie.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Guest
|
![]()
Na drzewie jak na drzewie ale w kodzie DNA jak to musi wyglądac
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Guest
|
![]()
Ojaciępierdzielę, jakie drzewo!
Ja tutaj myślałem że mam bardzo rozbudowane drzewo i chciałem nawet wrzucić żeby się pochwalić, ale teraz to mi się nie chce ![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
|
![]()
Macie teraz szansę mnie "dogonić", bo nie gram Bardami. Mody nie za bardzo działają na nowym dodatku, no przynajmniej nie NRaas Story Progression. Wystarczyło, że go zabrakło, a gra znowu mi generuje wampiry i sławy... Doprawdy, sławny Sim, to też mutant... Nightfall, dawaj swoje drzewo!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Guest
|
![]()
To ja się pochwalę wtedy swoim dżefkiem. Co prawda nie jest ono okazałe jak u np. anie_1981, i idzie się w nim łatwo połapać (wyjątkiem jest jedna osoba, przejdę do tego zaraz), to jestem z niego dumny, bo to moje pierwsze rozbudowane drzewo. Miałem 9 pokoleń w jednej rodzinie, ale każdy potomek miał tylko jedno dziecko i tak w koło.
![]() Kliknij, aby powiększyć, to niestety fotosik ;/ Mam nadzieję że się połapiecie (a przynajmniej powinniście ![]() ![]() ![]() Aha i do większości Simów nie dodawałem nazwiska, dlatego że ci wszyscy mają to same nazwisko którego nie im zmieniam ![]() edit: możecie się nie połapać, bo ja pierdoła jestem i nie zrobiłem tego obrazka porządnie. Antonia i Emmett Carlsson mają syna Briana, on ma córkę Jacqueline, ona ma bliźnięta Roberta i Alice i kolejną córkę Helenę, Robert ma syna Petera, Alice ma córkę Juliette, Helena ma bliźniaczki Ashley i Phoebe. I Victor jest synem Antonii i Matthewa Hamminga. Sorry. Ostatnio edytowane przez hellraiser : 30.05.2011 - 18:08 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|