![]() |
#501 |
Guest
|
![]()
wpisalam kod buydebug on i znalazlam-jedyne co z tym moglam zrobic,to ogladac albo zdetonowac,wiec na pewno sa potrzebne jakies umiejetniosci,a moja simka ma dopiero 7poziom wynalazczsc,od 9 mozna budowac whikul czasu,narazie mam kopacza
|
![]() |
|
![]() |
#502 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Mi chodzi o te właśnie mody/haki/kody na kase, zmienianie twarzy dziecku, jeżeli będzie brzydkie, a nie na cenzure itp. [a to, że powiedziałam "żal mi tych co grają z modami' to było żartobliwe...]
![]() |
![]() |
#503 |
Guest
|
![]()
Pogoda! Proszę, powiedzcie, że to prawda, że będzie zmienna pogoda ;D
I jeszcze ciekawi mnie taki jeden przedmiot - jakby małe drewniane figurki w dwóch rzędach naprzeciwko siebie, pośrodku jeszcze jedna. Co to? |
![]() |
![]() |
#504 |
|
![]()
Bawiłam się tym dzisiaj, jak kumpela przyniosła laptopa z Karierą. To jest taka dziwna zabawa, trzeba rzucać takim jakby patykiem i przewracać te małe figurki. Nie pamiętam jak to się nazywa. Szybko mi się znudziło, wolę trampolinę
![]() P.S: Co do ciągłych dyskusji o modach i kodach, to moim zdaniem są one żenujące. Każdy gra tak jak lubi. Dogadywaniem sobie nawzajem nie zmienimy niczyjego zdania, a tylko psujemy atmosferę. Mi gra sprawia większą przyjemność gdy gram z modami i kodami, jak ktoś woli wyzwania to gra bez tego i też jest dobrze. Czepianie się kogoś przez taką głupotę, jest naprawdę żenujące. |
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Reputacja: 15
|
![]()
Sądzę, że ta zmiana pogody jest tylko i wyłącznie na horyzoncie, jak gram, to żadnego deszczu i piorunów nie miałam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
|
![]()
Moja gra nie widzi plików z folderu Package. Próbowałam wrzucić je do Kariery, nie działały, więc dałam je do podstawy i nadal nie działają. Oczywiście mam w tych folderach plik Resource. Coś pominęłam, zapomniałam?
W katalogu podstawy mam już jeden folder Package, a w nim pliki Dbc, i one działają. |
![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Guest
|
![]()
a ten plik d3dx9_31.dll w katalogu z dodatkiem Game/bin masz?
|
![]() |
![]() |
#508 |
|
![]()
Mam... I w podstawie, i w Karierze. Wcześniej miałam dodatki i mody w katalogu Apartamentów.
Mało tego, właśnie weszłam do gry i zobaczyłam, że zniknęła mojemu Simowi cecha "ekologiczny", nie mogłam jej dodać nawet kodem. Na razie wyrzuciłam wszystkie mody. |
![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Reputacja: 16
|
![]()
Na zdjęciach z Twinbrook jest coś w stylu teatru? Taka parcela z kolumnami różnej wysokości i leży tam chyba ta gra z patyczkami. Co to jest za parcela? I jeszcze czytałem gdzieś, że są dwa rodzaje pralek i suszarek gdzie jeden jest ekologiczny i sim dostaje plusowy nastrójnik. To prawda?
Edit: Jaki jest tytuł muzyki z traileru kariery? Ostatnio edytowane przez kalafjor : 03.06.2010 - 17:50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
|
![]()
Tak, zapowiadano, że będzie otwarta opera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|