![]() |
#521 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja mam pytanko... Macie schludnych Simów? Czy po kliknięciu na podłogę i wybraniu "sprzątaj dom" (dostępne tylko, jeśli w domu jest coś do sprzątania), sim robi pranie czy nie? Przed instalacją Po Zmroku Sim zaczynał od prania, co mnie denerwowało, ale po PZ Sim w ogóle nie robi prania po wybraniu opcji "Sprzątaj dom". Mi dodatkowo ta opcja nie za bardzo działa, bo czasami nie ma nic w domu do sprzątania, a Sim ma tą opcję, a czasami jest, a Simowi się ta akcja po wybraniu anuluje. Sim też często po tym znika i pojawia się gdzieś indziej.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#522 |
Guest
|
![]()
Witam!
Jestem nowy na tym forum. Mam problem z grą. Mój sim próbuje poderwać jakąś dziewczynę. We wcześniejszych wersjach nie było tego problemu, po prostu gadałem i samo wychodziło, a teraz gdy klikam umów się, to ledwie co zdążę się przywitać, a już gra wywala że straszne nudy,i żebym się zapisał na kurs imprezowania! Tak więc bardzo mnie to denerwuje! Mógłby mi ktoś dać jakąś wskazówkę jak w tej grze podrywać?? Z góry THX za odpowiedź. |
![]() |
![]() |
#523 |
Guest
|
![]()
Nie wiem czy było, ale jakby co nie mogę znaleźć więc pytam:
gdzie mogę kupić skrzynkę na listy do apartamentu? szukałam w buydebug ale znalazłam tylko zsyp na śmieci? |
![]() |
![]() |
#524 |
Guest
|
![]()
Są jakieś działające mody do The Sims 3: Po Zmroku? Chodzi mi dokładnie o szybszą naukę umiejętności, szybsze poznawanie znajomych i szybsze awansowanie.
|
![]() |
![]() |
#525 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#526 |
Guest
|
![]()
hej
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
|
![]()
Obawiam się, że nie ma takiej możliwości. A właśnie, czy łata coś z tym zrobiła? Bo nie chodzę za bardzo na impry ostatnio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#528 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#529 |
|
![]()
lukasz91112 - nie umawiaj się. Po prostu zaproś ją/jego do domu, albo sam do niej/niego zajdź i dopiero wtedy 'podrywaj'.
![]() |
#530 |
|
![]()
U mnie tam działa umawianie się. A na moje pytanie ktoś by odpowiedział? To o schludnych Simach, parę postów wyżej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|