![]() |
#532 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Administrator
Reputacja: 100
|
![]()
Dużo się zmieniło przez te lata. W sumie prawie wszystko, włącznie z moim nickiem. Wciąż najbardziej boli mnie kompletna śmierć mojego loffcianego działu o The Sims, no ale to było do przewidzenia. : ( Anyway, wprawdzie to zupełnie nie to samo co w 2005 roku(wtedy to się działo, johoho, ewentualnie miałem inne podejście), ale mimo wszystko forum jest sympatyczne i nawet lubię na nim siedzieć. ; p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Modzi też mogą, hm?
Porównując z wcześniejszymi latami, teraz forum jest mega spokojne - a przynajmniej te działy, które ja odwiedzam z własnej chęci (reszta to "obowiązki służbowe"). Trochę z tęsknotą wspominam czasy, kiedy dział z domkami do TS2 pękał w szwach i w ciągu jednego dnia można było zebrać z 10 komentarzy! (dzisiaj jak dojdzie do 10 to jest CUD, a przynajmniej ja odnoszę takie wrażenie) Miałam ogromne szczęście, że większość moich prac wstawiałam właśnie wtedy ; D No i trochę tęsknię za tamtymi świetnymi pracami i ich autorami ;( Zastanawiające jest także, że nowe FS, często od początkujących pisarzy amatorów (i najczęściej słabe) na dzień dobry dostają 10 komentarzy. I wszystkie o tym samym ![]() Przykra jest też niemożliwość dokonania jakichś większych zmian na forum - najprawdopodobniej nigdy nie doczekamy się nowych skórek i zegar już zawsze będzie opóźniony ![]() Aczkolwiek forum nie upadło pod względem userów (ci są nawet grzeczniejsi teraz - nie pamiętam, kiedy ostatnio zbanowałam kogoś za mk ![]() ![]() Chciałam jeszcze wspomnieć, że forumowa gazetka po napływie nowej krwi będzie TAKA fajna ![]() ![]() Czuję, że rymuję! xD Ostatnio edytowane przez Liv : 20.11.2011 - 18:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
#535 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Chodzi mi o to, że często pojawiają się nowi użytkownicy, którzy w ogóle się nie udzielali, a których pierwszym postem jest właśnie wstawienie jakiegoś chłamu (czyt. 5 zdań) jako FS. A potem znika, bo spotkał się z falą krytyki i zaśmieca nam tylko forum. Niech najpierw user się udziela, a po jakimś czasie będzie mógł wstawić swoją pracę na forum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Wystarczyłoby w sumie wprowadzić moderację tematów tam i podać użytkownikom do wiadomości, że jest coś takiego. Przeglądnięciem takiego FS mógłby się zająć w sumie każdy moderator
![]() Imo pomysł jest trafiony, przedyskutujemy to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
|
![]()
Właśnie, ciekawe czy jest taka opcja, żeby do jakiegoś działu można by było wejść dopiero po napisaniu np. 15 postów
![]()
![]() |
#538 |
Administrator Emeryt
Δ=b²-4ac Zarejestrowany: 24.06.2009
|
![]()
spodziewajcie się wtedy fali spamu na forum
![]() |
![]() |
#539 |
|
![]()
forum ladne, tylko teraz ostatnio mam z nim problemy <opera> bo nie wyswietla mi od dluzszego czasu polskich znakow. Wiecie jak to naprawic? sory, ale nie wiedzialam, gdzie to napisac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Reputacja: 12
|
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|