![]() |
#542 |
Guest
|
![]()
Rudzielcu on by wyszedł na sadystę jakby mu to blond chucherko nie przeszkodziło
![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Guest
|
![]()
Odcinek jak zawsze super. Podziwiam Alię za dotrzymywanie tej trudnej obietnicy. Jak dobrze, że tego głupiego Gabriela już nie ma. Czekam na następny odc i życzę szybkiego powrotu do zdrowia (znam to, bo sama też jestem chora).
![]() Ostatnio edytowane przez ania1127 : 24.09.2010 - 17:20 |
![]() |
![]() |
#544 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ajć, jednak szkoda, e nie posiekał go na małe kawałeczki
![]() Dante teraz nie będzie mógł ganiać za Marco z tą nogą ^^ Coś mi śmierdzi ta Emanuelle... Pewnie będzie chciała go uwieść ^^ No ale cóż... mam nadzieję że zdrowie dopisuję i jak najszybciej będzie nowy odcinek ^^
![]() |
#545 |
Guest
|
![]()
Ten odcinek jest świetny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#546 | ||
|
![]()
No i miałam rację, że Gabriel zginie z rąk innych, niż Takedy
![]() No to teraz Mei pójdzie w odstawkę, bo na pewno Marco zabierze się za Emanuelle ![]() Teraz sobie tak pomyślałam, że skoro Li straciła dziecko, to dla równowagi Alia powinna zajść w ciążę i w sumie jestem skłonna na ustępstwo: niech w końcu blondyna i Collin to zrobią, bo mam już dość tego: tak, nie tak, nie. ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
|
![]()
Violet no wiem, że wszyscy czekali na masakrę, ale mój mózg chciał pisać tylko o mizianiu
![]() yaoi fan nieee ![]() Kinkarus no właśnie! już to nawet wcześniej napisałam, dziękuję za poparcie ![]() ania1127 ja tez podziwiam Alię ![]() ![]() Kamis no Dante teraz będzie mieć dylemat ![]() ![]() OlkaBetl he he Alia pokazuje różki :> też bym chciała, żeby tacy istnieli no ale w życiu nie ma tak dobrze ![]() Searle już teraz powiem Ci, że Mei nie pójdzie w odstawkę... ![]() i nareszcie zmieniłas zdanie ![]() ![]() Vipera Searle pewnie chodziło o to, że Alia jest "równie spragniona jak śliczna", ale fakt, tam miał być przecinek i już go dopisuję ![]() Co do nowego odcinka to mam już półtora strony myślę, że w poniedziałek, najpóźniej we wtorek będzie ![]() Dzięki za komentarze! ![]()
![]() |
![]() |
#549 |
Guest
|
![]()
Jak zawsze fajny odcinek.
![]() ![]() Biedna Li mam nadzieje że jakoś się po tym otrząśnie ![]() Ostatnio edytowane przez _natalia_ : 25.09.2010 - 13:38 |
![]() |
![]() |
#550 |
Reputacja: 26
|
![]()
Co do tej mojej historii - problem w tym, że w odróżnieniu od bohaterki mojego opowiadania, Li Mei:
1 - była w ciąży 2 - miała do czynienia z uzbrojonym szaleńcem 3 - nie miała pod ręką czegoś, czym mogłaby się obronić. Więc, z jednej strony, szkoda, że stało się tak, a nie inaczej. Ale z drugiej, rozumiem. Także to, że chciałaś, rudzielcu, przedłużyć. Nie mam pretensji. No i jestem pewna, że Li obroniłaby się, gdyby mogła. Poza tym, to w końcu "tylko" FS... |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|