![]() |
#542 | |
Reputacja: 16
|
![]() Cytat:
i w jaki inny sposób mam niby udowodnić w końcu jak nie w taki?
![]() |
![]() |
#543 | |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#544 |
Reputacja: 25
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#545 | |
|
![]() Cytat:
Jeżeli chodzi o całe zamieszanie to wszystko dlatego, że lubię to forum, a Bjork napisała, że musimy to rozwiązać tutaj w tym temacie - tylko jak ja mam dać dowód niby?
![]() |
![]() |
#546 |
Reputacja: 23
|
![]()
Wiecie co jest kilka podejrzeń od osób trzecich, kilka spekulacji (post Diany), ale co z IP? Co z tym, że Lodzik jest chętna z wami na skype rozmawiać?
Lodzika lubię i wiem, że to dobra dziewczyna i nie mam pojęcia jak pomóc jej się wybronić z tych zarzutów, bo z tego co widzę to nie ma nawet szans żeby się bronić.. co do mojego wyjazdu - jechałam do Altka, nie do lodzika. Diano nie tylko ja mam na imię Agata, u mnie w mieście jest kilka Agat, a co dopiero w takim które liczy kilkaset osób. Wiem o jaką Agate chodziło Lodzikowi, nie byłam to ja i na tym skończę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#547 | |
Reputacja: 25
|
![]()
Nie do końca, bo czerwone mają władzę. I mogą w końcu powołać się na ten punkt regulaminu:
Cytat:
@down Serio? ... Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 26.02.2015 - 20:07 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Reputacja: 41
|
![]()
konformistyczny lodziku oszukała wszystkich uzytkowników, a ja zaufałem ci.
Dowodem na to, że kłamiesz (dziękuję Diano, za ten temat) jest ten temat. http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=67799 Widać w nim nazwę tematu Lodzik majsterkuje. Ok nic nie szkodzi. Natomiast na innym forum jest ten sam temat, o tej samej treści. Zdjecie w pierwszym poscie, było takie samo, ale Altek je usunął. Świadkiem, ze takie zdjecie widziałem jestem ja. Teraz juz widzę, że konformistyczny lodzi, a Altek to te same osoby. Link do tematu z simkami Altka na tym forum. http://centrum-simow.com/viewtopic.php?f=241&t=1767 Boli mnie to, że tak kłamiesz.. Mogę jeszcze wyjaśniać, jeżeli ktoś chce. Merci na tamtym forum to Altek, tylko zmienił nick. @Błagam Cię przestań. Naprawdę założę się o sto złotych, ale takie zdjęcie tam było. Nie pisałbym tu takich rzeczy. Nienawidzę oszustwa. Inni użytkownicy tez widzieli tę simkę i skojarzą ją na pewno z tą na tym forum. Sprytny jesteś, bo zdjęcie usunęłeś, a tu jakoś zdjęcie jest. Dziwne. @Jak ktoś umie oszczędzać, to ma. Ostatnio edytowane przez LepkiePaluszki23 : 26.02.2015 - 20:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
|
![]()
@up: skąd Ty weźmiesz tą stówkę? XD
WTF lepkie paluszki? XD No rozwaliłeś system ![]() ![]() ![]() Pinki, ja też mam z tego niezłą beke xD
![]() |
#550 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
ale kurde, dlaczego wy patrzycie na jedną osobę jako konfa. Chciałbym przypomnieć że rozmawiamy o rzekomym mk Alcia, a nie kurde całej konfy.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|