|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 11
|
Takie pytanko odnośnie ciąży... Czy Sim-Duch i mumia mogą mieć dziecko?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
@up:
Thx No to drugie pytanie. Nie mogłam nigdzie znaleźć jakiegoś poradnika. Jak wrzucić jakąś muzykę do radia w simsach? Prosiłabym krok po kroku, dokładnie :]100 post!
|
|
|
#4 |
|
|
@up: Otwierasz kolejno foldery: Dokumenty (jeżeli masz Windows XP to Moje Dokumenty) -> Electronic Arts -> The Sims 3 -> Custom Music
Wstawiasz tam własną muzykę (w formacie mp3). Z tego co wiem, muzyka powinna się pojawić jako oddzielna stacja w radiu. Tego ostatniego zdania nie jestem pewna, bo nigdy nie wgrywałam muzyki do TS3 ;D |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Ponawiam moje pytanie
![]() Czy sim-mumia i sim-duch mogą mieć dzieci? Czy mumia wogóle może mieć dzieci, nawet z normalnym simem? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Podejrzewam, że sim-mumia może mieć dzieci, pod warunkiem że jest płci męskiej, wszak występuje w grze jako emeryt, przynajmniej u mnie.
A czy z duchem to pewnie też (skoro zwykły sim może) ale muszą być zachowane również zasady płci i wieku. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Mógłby mi ktoś napisać jakie są wszystkie kolekcje reliktów w każdym państwie
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Zabrałam moją simkę do Francji i znalazłam szczątki uwięzionego kostucha które mam pochować na cmentarzu ale nie wiem w którym miejscu i jak, bo jak przeciągam je na ziemie to sie nie da ich upuścić
|
|
|
|
#9 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Na tym cmentarzu jest kilka małych "domków", szczątki należy włożyć do skrzyni wewnątrz jednego z nich - przeciągnąć z wyposazenia, właściwa skrzynia będzie oznaczona refleksami (bodajże trzecia od lewej o ile mnie zawodna pamięć nie myli)...
ed: otóż to, Searle... Ostatnio edytowane przez Chloé : 28.04.2010 - 18:37 |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|