Wróć   TheSims.PL - Forum > Pozostałe gry > Pozostałe gry z serii The Sims
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 14.05.2011, 07:31   #561
martyna6991
Guest

Domyślnie Odp: Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi.

Cytat:
Napisał HalfmoonGirl Zobacz post
hmm, a gral juz ktos w misje "Wyprawa Jakubina 2: Katastrofalna Pielgrzymka"? wybralam opcje "Poswiecenie" i tym szlachetnym simem, ktory chce wziac wine na siebie, jest moj monarcha. problem polega na tym, ze kiedy dochodze do momentu, w ktorym ma on wyglosic mowe otwierajaca proces, krol nie moze tego zrobic. co prawda kazalnica jest aktywna (tzn. szara, bo jest jakas przeszkoda - wyskakuje komunikat, ze "aby wyglosic mowe musisz byc innego wyznania"). nawet sprobowalam wyrzec sie wiary jakubinskiej i przyjelam druga, pozniej probowalam jako agnostyk, ale w dwoch ostatnich przypadkach w ogole nie mam mozliwosci jakichkolwiek dzialan z kazalnica. moze mi ktos pomoc w tej kwestii?

co do bledu ze zbieraniem ziol - mialam to samo. po przeinstalowaniu wszystko sie rozwiazalo.

przypomnialo mi sie jeszcze cos odnosnie posiadania wiecej niz dwojki dzieci (watek sprzed kilku stron). zeby to zrobic wcale nie trzeba brac rozwodu - wystarczy wdac sie w romans z innym simem. no i jezeli komus zalezy, to, zeby nie popsuc relacji z aktualnym mezem, proponuje spotkania u kochanka. wtedy simka nie ma problemu z zajsciem w kolejna ciaze. dzieciaki "z nieprawego loza" i tak mieszkaja z matka (i najczesciej po niej dziedzicza profesje), a jej maz ma je w zakladce rodziny pod etykietka "pasierb" lub "pasierbica".
Ale jak spotkania u kochanka jak to nie jest bohater, przecież nigdzie indziej nie da się bara-bara tylko u siebie...
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 14.05.2011, 09:12   #562
HalfmoonGirl
Guest

w takim wypadku tez jest wyjscie. szkatula pocztowa -> zapros sima na lokacje. zapraszasz kochanka np. do karczmy, wolasz go na gore i nie robi im roznicy, ze to cudze lozko. mozna tez postawic namiot na placu cwiczebnym, zaprosic tam sima i wybrac opcje "bara bara z..." w namiocie. jest duzo sposobow.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.05.2011, 11:10   #563
lusja22
Guest

Sad Odp: Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi.

Mam pytanie jak naostrzyc miecz?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.05.2011, 12:59   #564
revelry

Reputacja: 10

wejść w wyposażenie, kliknąć na miecz i wybrać opcję "ostrz miecz" czy coś podobnego
revelry jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 15.05.2011, 13:36   #565
followleajo
Guest

Co do ponownej instalacji - robiłam to już dwa razy i nic to nie dało. Wilczą jagodę i nocny cień moge kupić w kramie, ale ziele anielskie można tylko zebrać
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.05.2011, 14:18   #566
martyna6991
Guest

Cytat:
Napisał HalfmoonGirl Zobacz post
w takim wypadku tez jest wyjscie. szkatula pocztowa -> zapros sima na lokacje. zapraszasz kochanka np. do karczmy, wolasz go na gore i nie robi im roznicy, ze to cudze lozko. mozna tez postawic namiot na placu cwiczebnym, zaprosic tam sima i wybrac opcje "bara bara z..." w namiocie. jest duzo sposobow.
Ale jak próbowałam gdzie indziej np. w karczmie to jak klikne bara-bara to się całują, a jak skończą to się kasuje ta ikonka bara-bara...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.05.2011, 07:53   #567
Searle

martyna, a w karczmie jest podwójne łóżko?
stare 17.05.2011, 10:47   #568
Dżiglipaff

Cytat:
Napisał Searle Zobacz post
jak się kupi, to jest

ale to niezawsze działa

robiłam kupcem misje "królewskie wakacje" i nawet, kiedy kupiec zastępował królową, nie mógł się seksic z żoną w łóżku królowej, musieli wracac do domu
stare 17.05.2011, 15:10   #569
martyna6991
Guest

Cytat:
Napisał Searle Zobacz post
Oczywiście że jest
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.05.2011, 19:56   #570
alicja2255
Guest

Ratunkuuuu! Mojego bohatera lada chwila uśmiercą i to dlaczego? Bo nie wiem gdzie szukać zaginionego skarbu, którym mam zapłacić królowej. Można czasem wyjść z siebie grając, ale kurde, nawet brydża porzuciłam dla simsów. Pomóżcie proszę
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania