![]() |
#571 |
Reputacja: 10
|
![]()
A jak klikniesz na ten hmm, taki budynek na cmentarzu [katakumby?] to nie ma opcji "Zajmij się zmarłymi" ?
|
![]() |
#572 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
|
![]()
A masz zainstalowane wszystkie aktualizacje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
Guest
|
![]()
Klitamnestra-czy chodzi Ci o coś takiego,jak opisałam w tym poście (u mnie działo się tak tylko w jednym zapisie gry)? Jeśli tak,to ja rozwiązałam problem w taki sposób:
Stworzyłam sobie nową grę,weszłam do pierwszej lepszej rodziny i powysyłałam Simów na wakacje po kolei do każdego kraju,żeby w folderze Moje Dok.->Electronic Arts->The Sims 3->Saves->[nazwa nowego zapisu] pojawiły się 3 pliki zaczynające się na China,Egypt i France. Skopiowałam je i wkleiłam do folderu 'mojego' zapisu gry (tzn.zamieniłam te uszkodzone pliki otoczeń wakacyjnych,które już tam były) i wszystko jest w jak najlepszym porządku (a nawet tym lepiej,bo otoczenia te mi się zresetowały i dawniej splądrowane grobowce również powróciły do stanu pierwotnego ^^). Mam nadzieję,że w miarę dobrze to wytłumaczyłam,ale nie ręczę,bo predyspozycji niestety do tego nie mam-jak coś,to pisz na PW ![]() |
![]() |
![]() |
#575 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Tak, mam wszystkie aktualizacje. Update: Włączył się Egipt, simowie byli, ale nie ci co trzeba! To była rodzinka z gry, z której przeniosłam pliki... Tak na prawdę, to ZAWSZE, kiedy grzebię w nieznanych mi plikach, cosik naknocę i są potem problemy -,-" Ostatnio edytowane przez Klitamnestra : 21.05.2010 - 17:11 |
|
![]() |
![]() |
#576 |
Guest
|
![]()
A wróciłaś tamtą rodziną do domu? Tzn. tą,z której save'a kopiowałaś?
|
![]() |
![]() |
#577 |
|
![]()
mam pytanie
dlaczego w wersji na telefon jest francja, egipt, chiny i USA, a na PC jest tylko egipt chiny i francja? to mnie zaczęlo wkurzać i to pytanie nie daje mi spokojnie grać.
![]() |
#578 |
Guest
|
![]()
Mam mały problem. Otóż moja simka Kythra Evil znalazła 10 części Sarkofagu Królów i 5 słojów. Złożyła z tych pierwszych 2 Przeklęte Sarkofagi Królów. Słoje miała w wyposażeniu. Klikając na Sarkofag wybrałem opcję "Wezwij mumię". Kythra podeszła do Sarkofagu, a polecenie znikło. Żadna mumia się nie pojawiła, nawet Kythra przespała się później w sarkofagu. Co można na to poradzić?
![]() |
![]() |
![]() |
#579 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#580 |
Guest
|
![]()
Elizabeth Swann- Może dlatego że gra WP na telefon jest mniej rozbudowana i musieli coś dodać żeby było troszkę ciekawiej? W każdym razie nie radze porównywać The Sims 3 na komórkę i na komputer. Dla mnie to są dwie różne rzeczy. Ja mam główną część simsów 3 na telefonie i to jest takie nudne że zasypiam po pół minucie, a na kompie mogłabym grać całymi godzinami...
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|