Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 4 > The Sims 4: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.08.2013, 19:27   #571
Damian
Guest

Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Wy tylko potraficie narzekać.

Mi to zdjęcie nasuwa dwa słowa - Merry Christmas ?
Po co te lampki

http://sims.arhn.eu/wp-content/uploads/2013/08/mmm.jpg

Źródło: DOTsim

Edit: Przeglądnąłem wszystkie polskie fora i wszystkie mają narzucony ten sam temat :x

Porozmawiajmy nt. oczekiwań dot. dodatków i akcesorii

Ostatnio edytowane przez Damian : 28.08.2013 - 19:32
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.08.2013, 19:47   #572
Caesum
Administrator

Reputacja: 101

Cytat:
Napisał Damian Zobacz post
Wy tylko potraficie narzekać.
A co mamy robić? Jest źle, to narzekamy. Po co chwalić w niebiosa coś, co się zwyczajnie nie podoba.
Caesum jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28.08.2013, 20:36   #573
Damian
Guest

Cytat:
Napisał Caesum Zobacz post
A co mamy robić? Jest źle, to narzekamy. Po co chwalić w niebiosa coś, co się zwyczajnie nie podoba.
To widocznie zawsze jest źle, nie ma gry idealnej a tutaj już są takie drobnostki wypominane, toć się starają ile można pisać o The Sims 2 było minęło, chcemy to gramy w dwójkę. Jeszcze się zdziwicie i wspomnicie me słowa

Gra będzie świetna i tyle.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.08.2013, 20:52   #574
Mroczny Pan Skromności

Reputacja: 14

Damian, ja gram w dwójkę
po kupieniu kompa tylko chwilę pobawiłem się w trójkę ale szybko mi się znudziło i wróciłem do poprzedniczki. Wiesz czemu? Bo jest najlepsza i coraz bardziej obawiam się tego, że czwórka nie odbierze jek tego tytułu :<
Mroczny Pan Skromności jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28.08.2013, 21:09   #575
redmoon

Reputacja: 10

@upup - ja też gram w dwójkę. Trójka niby mi się podoba, ale zawsze po jakimś czasie przestawiam się na jej poprzedniczkę. To przez sentyment - dwójka towarzyszy mi przez prawie pół życia, a trójką zajmuję się od 2,75 roku XD
redmoon jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28.08.2013, 21:38   #576
Kerbi

Cytat:
Napisał Mroczny Pan Skromności Zobacz post
Damian, ja gram w dwójkę
po kupieniu kompa tylko chwilę pobawiłem się w trójkę ale szybko mi się znudziło i wróciłem do poprzedniczki. Wiesz czemu? Bo jest najlepsza i coraz bardziej obawiam się tego, że czwórka nie odbierze jek tego tytułu :<
Phi. "Bo jest najlepsza" to żaden argument, raczej subiektywna ocena. Ja o wiele bardziej lubię TS3 i mógłbym to samo o tej części powiedzieć
Na razie nie narzekam chyba na nic czwórkowego, poza może plastikowymi włosami, i każdy news na temat tej gry mnie cieszy Jak do tej pory twórcy nie ujawnili takiego aspektu, który by mi się nie spodobał, dlatego uważam, że to może być najbardziej epicka odsłona simów. Głównie ze względu na gameplay, o ile nie odbiega on za bardzo od zaprezentowanego dema

Edit: no dobra, nie podoba mi się brak pór roku i zwierzaków w podstawie

Ostatnio edytowane przez Kerbi : 28.08.2013 - 21:41
Kerbi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28.08.2013, 22:17   #577
Damian
Guest

Cytuję, Karol "GlossyGlem"

Budowanie do 11. września, animacja do 19. września. Z animacją związane są najlepsze informacje, po których narobicie w gacie. Klaskaliśmy przy każdej pokazanej rzeczy

Do powyższych dat jest zakaz pisania / mówienia / udostępniania informacji nt. powyższych rzeczy.

Ostatnio edytowane przez Damian : 28.08.2013 - 22:20
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.08.2013, 22:46   #578
Caesum
Administrator

Reputacja: 101

Cytat:
Napisał Damian Zobacz post
To widocznie zawsze jest źle, nie ma gry idealnej a tutaj już są takie drobnostki wypominane, toć się starają ile można pisać o The Sims 2 było minęło, chcemy to gramy w dwójkę. Jeszcze się zdziwicie i wspomnicie me słowa
O tak, z pewnością wspomnimy. Szczególnie, jeżeli gra będzie równie świetna co cudowna trójeczka. No ja nie wiem jak teraz jest w gaming industry, ale chyba kiepsko. The Sims było świetne, The Sims 2 wręcz genialne i do dzisiaj gram. Jednakże jeśli odgrzany kotlet w kiepskiej oprawie to wszystko, na co Maxisa stać(a jak na razie tylko o tym pierdzą nonstop) to nie martw się, zostanę przy dwójce. W końcu tak też zrobiłem w przypadku katastrofalnej trójki.

Czekam aż gra wejdzie w fazę beta, wtedy wyrobię sobie pełne zdanie na ten temat.

Ostatnio edytowane przez Caesum : 28.08.2013 - 23:00
Caesum jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.08.2013, 11:19   #579
Searle

Wróciłam z wakacji, a tu tyle nowych informacji na temat czwóreczki, aż oczopląsu dostałam

Podoba mi się CAS i brak suwaków i zastąpienie go przeciąganiem myszki - daje to większe możliwości. Mam nadzieję, że nie zrezygnują z kreatora stylów, bo to jest świetna sprawa.

Tryb budowania też jest fajny - bo już od jakiegoś czasu marzyło mi się stawianie "gotowych" pomieszczeń i dostosowywanie ich za pomocą przesuwania ścian i przenoszenie w dowolne miejsce wraz z meblami.

Podobają mi się emocje i mimika simów
Fajnie, że simy będą mogły robić kila rzeczy na raz, np. prowadzić konwersację podczas spożywania posiłków - chociaż z pełną buzią nie powinno się rozmawiać

Do ostatniej chwili marzyłam, że wprowadzą w podstawie pory roku i zwierzaki, ale przecież skupiają się na emocjach, wiec nie mają czasu na pierdoły. W zamian oczekuję tych dwóch dodatków jako pierwszych.

Czekam na kolejne informacje, bo na pewno jeszcze nie raz twórcy nas zaskoczą. Oby tylko pozytywnie.
stare 29.08.2013, 12:28   #580
anie_1981

Czwórka zapowiada się nieźle i chociaż sceptycznie do niej podchodziłam na początku, to w sumie nie podobają mi się tylko dwie rzeczy, plastikowe włosy i brak "Stwórz Styl". O ile pierwszą bolączkę załatwią dodatki nieoficjalne, o tyle kreatora stylów nie da się niczym zastąpić... Jest to minus tak wielki, że choćby z tego powodu gry nie kupię. A nie kupię z trzech powodów, dla mnie trójka jest i będzie najulubieńszą odsłoną Simsów, szkoda mi kasy na czwórkę, skoro lubię trójkę, no i mój komp mógłby już nie wytrzymać kolejnych Simsów. Teraz największe emocje budzi we mnie ostatni dodatek do trójki, bo zapowiada się jak dla mnie milion razy ciekawiej niż czwórka
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości)

Zasady Postowania