|
|
#571 |
|
Guest
|
Wy tylko potraficie narzekać.
Mi to zdjęcie nasuwa dwa słowa - Merry Christmas ? Po co te lampki http://sims.arhn.eu/wp-content/uploads/2013/08/mmm.jpg Źródło: DOTsim Edit: Przeglądnąłem wszystkie polskie fora i wszystkie mają narzucony ten sam temat :x Porozmawiajmy nt. oczekiwań dot. dodatków i akcesorii Ostatnio edytowane przez Damian : 28.08.2013 - 20:32 |
|
|
|
|
|
#572 |
|
Administrator
Reputacja: 102
|
|
|
|
|
|
|
#573 | |
|
Guest
|
Cytat:
![]() Gra będzie świetna i tyle. |
|
|
|
|
#574 |
|
Reputacja: 14
|
Damian, ja gram w dwójkę
![]() po kupieniu kompa tylko chwilę pobawiłem się w trójkę ale szybko mi się znudziło i wróciłem do poprzedniczki. Wiesz czemu? Bo jest najlepsza i coraz bardziej obawiam się tego, że czwórka nie odbierze jek tego tytułu :< |
|
|
|
|
|
#575 |
|
Reputacja: 10
|
@upup - ja też gram w dwójkę. Trójka niby mi się podoba, ale zawsze po jakimś czasie przestawiam się na jej poprzedniczkę. To przez sentyment - dwójka towarzyszy mi przez prawie pół życia, a trójką zajmuję się od 2,75 roku XD
|
|
|
|
|
|
#576 | |
|
|
Cytat:
![]() Na razie nie narzekam chyba na nic czwórkowego, poza może plastikowymi włosami, i każdy news na temat tej gry mnie cieszy Jak do tej pory twórcy nie ujawnili takiego aspektu, który by mi się nie spodobał, dlatego uważam, że to może być najbardziej epicka odsłona simów. Głównie ze względu na gameplay, o ile nie odbiega on za bardzo od zaprezentowanego dema ![]() Edit: no dobra, nie podoba mi się brak pór roku i zwierzaków w podstawie
Ostatnio edytowane przez Kerbi : 28.08.2013 - 22:41 |
|
|
|
|
|
|
#577 |
|
Guest
|
Cytuję, Karol "GlossyGlem"
Budowanie do 11. września, animacja do 19. września. Z animacją związane są najlepsze informacje, po których narobicie w gacie. Klaskaliśmy przy każdej pokazanej rzeczy Do powyższych dat jest zakaz pisania / mówienia / udostępniania informacji nt. powyższych rzeczy. Ostatnio edytowane przez Damian : 28.08.2013 - 23:20 |
|
|
|
#578 | |
|
Administrator
Reputacja: 102
|
Cytat:
No ja nie wiem jak teraz jest w gaming industry, ale chyba kiepsko. The Sims było świetne, The Sims 2 wręcz genialne i do dzisiaj gram. Jednakże jeśli odgrzany kotlet w kiepskiej oprawie to wszystko, na co Maxisa stać(a jak na razie tylko o tym pierdzą nonstop) to nie martw się, zostanę przy dwójce. W końcu tak też zrobiłem w przypadku katastrofalnej trójki. ![]() Czekam aż gra wejdzie w fazę beta, wtedy wyrobię sobie pełne zdanie na ten temat. Ostatnio edytowane przez Caesum : 29.08.2013 - 00:00 |
|
|
|
|
|
|
#579 |
|
|
Wróciłam z wakacji, a tu tyle nowych informacji na temat czwóreczki, aż oczopląsu dostałam
![]() Podoba mi się CAS i brak suwaków i zastąpienie go przeciąganiem myszki - daje to większe możliwości. Mam nadzieję, że nie zrezygnują z kreatora stylów, bo to jest świetna sprawa. Tryb budowania też jest fajny - bo już od jakiegoś czasu marzyło mi się stawianie "gotowych" pomieszczeń i dostosowywanie ich za pomocą przesuwania ścian i przenoszenie w dowolne miejsce wraz z meblami. Podobają mi się emocje i mimika simów ![]() Fajnie, że simy będą mogły robić kila rzeczy na raz, np. prowadzić konwersację podczas spożywania posiłków - chociaż z pełną buzią nie powinno się rozmawiać ![]() Do ostatniej chwili marzyłam, że wprowadzą w podstawie pory roku i zwierzaki, ale przecież skupiają się na emocjach, wiec nie mają czasu na pierdoły. W zamian oczekuję tych dwóch dodatków jako pierwszych. Czekam na kolejne informacje, bo na pewno jeszcze nie raz twórcy nas zaskoczą. Oby tylko pozytywnie. |
|
|
|
|
|
#580 |
|
|
Czwórka zapowiada się nieźle i chociaż sceptycznie do niej podchodziłam na początku, to w sumie nie podobają mi się tylko dwie rzeczy, plastikowe włosy i brak "Stwórz Styl". O ile pierwszą bolączkę załatwią dodatki nieoficjalne, o tyle kreatora stylów nie da się niczym zastąpić... Jest to minus tak wielki, że choćby z tego powodu gry nie kupię. A nie kupię z trzech powodów, dla mnie trójka jest i będzie najulubieńszą odsłoną Simsów, szkoda mi kasy na czwórkę, skoro lubię trójkę, no i mój komp mógłby już nie wytrzymać kolejnych Simsów. Teraz największe emocje budzi we mnie ostatni dodatek do trójki, bo zapowiada się jak dla mnie milion razy ciekawiej niż czwórka
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|