![]() |
#51 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() a miałam jeszcze coś takiego (jednak uważam, że to nie za bardzo na temat chociaż...) : grałam sobie rodzinką Biedak, a ten Daniel [?] właśnie wrócił ze szkoły i matka przerwała jedzenie (chyba no... lub coś innego co jej kazałam robić) i podbiegła do syna i nawrzeszczała na niego a on miał taką spuszczoną głowę (albo jej nie słuchał albo był smutny), ale wcześniej nie pojawił się żaden komunikat, że dostał złą ocenę czy coś takiego. A jak sprawdziłam co Balbina teraz robi, to było napisane coś takiego w stylu "daje naganę" [?] No chyba nie uciekł z domu prawda? To po prostu było coś takiego, że matce coś nie pasowało? XD heh A SIE ROZPISAŁAM ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#52 |
|
![]()
Też Tak Miałam Chyba to Naturalne Jak Synowie Balbiny
0000000 [mod] Co?!
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=52212 Moje Simki I Simowie ![]() Zapraszam. http://Anciaa.mondozoo.com Wejdziecie? ciekawa stronka! ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 21.09.2009 - 16:19 |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Reputacja: 17
|
![]()
Anique zauważyłem, że zawsze w pierwszy dzień grania Biedakami kiedy Damian wraca ze szkoły i dostaje tróję to patrzy w "dzienniczek" i spuszcza głowę wtedy Balbina przerywa daną czynność, aby wykonać "okienko" w lewym górnym rogu skarć, czyli Balbinie nie podoba się trójka Damiana i karci go za to, że się nie uczy i nie odrabia lekcji.
![]()
![]() |
#54 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Reputacja: 17
|
![]()
Nie ma za co. A jeśli chcesz się dowiedzieć jaka jest ocena pracy na lekcjach i za odrabianie prac domowych to masz ją napisaną w okienku z informacjami o szkole.
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
Nie. Mój to cały czas karmi i opiekuję się małą Nicole (siostrzyczką)
Czasem do niej koledzy lub koleżanki przychodzą ale zawsze się pyta o pozwolenie wyjścia. Moja* sorka. Ostatnio edytowane przez zelkam : 25.09.2009 - 14:49 |
![]() |
![]() |
#57 | |
|
![]() Cytat:
![]() Milencia606 a wiesz, że się nie pisze posta pod postem? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Guest
|
![]() Cytat:
[mod] To nie ma znaczenia. Jest napisane w regulaminie, którego przeczytanie zaakceptowałaś przy rejestracji, że nie pisze się posta pod postem. Sorry bardzo. Ostatnio edytowane przez Liv : 28.09.2009 - 16:09 |
|
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]()
Możesz tu być nawet 2 dni, ale regulamin trzeba przeczytać.
Poza tym jesteś od 08 więc powinnaś już trochę wiedzieć... @topic : Moim simom zawsze się udaję (zazwyczaj), ale raz dla jaj chciałam specjalnie ich przyłapać na powrocie. Te teksty dorosłych są świetne ^^ Edit: Niech to ! Liv mnie wyprzedziła ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
|
![]()
U mnie był pokłócony(sim) z rodzinką i uciekł...
Jeszcze nie wrócił! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Służba w domu gwiazdy | Lori | The Sims 1: Rozszerzenia | 17 | 25.11.2003 21:30 |