![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
A kto powiedział, że potrzebny jest Własny Biznes? Dzięki zainstalowaniu go mogłam po prostu spakować domek. Kiedy go budowałam jeszcze nie było tego dodatku
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
Ale Eveline ja mam wszyskie dodatki. Sims 2, Sims 2 Na studiach,
nocne zycie , oraz zestaw swiateczny. Co prawda przed chwilą robiłam reinstalke simów. Może zrestartuje kompa bedzie dobrze.Na razie pisze ze ten element potrzebuje dodatku ktory nie zostal zainstalowany. Jak restart nic nie da to dam znać. EDIT: ![]() Dalej to samo, pewnie temu że parcele pakowałaś wtedy gdy miałaś już Własny Biznes. PS. A da się cos jeszcze zrobić ? Może jakiś program? Ostatnio edytowane przez Agnes : 17.03.2006 - 14:52 |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
No niestety, nic mi na ten temat nie wiadomo. W parceli po wgraniu WB niczego nie zmieniałam. Powinno działać.
|
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Aha . Bo ja nawet Clean Installerem wgrywałam i nic. No cóz bede czekac na WB (az kupię
![]() Podałabyś mi link? |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
Bryła - ładna typowa dla wiejskiego domku 9/10
Wnętrze - Cóż w tym wnętrzu poczułam się jak nawakacjach.(wtedy wyjeżdżam najczęściej na wieś) 10/10 Ogród - Drzewka, krzaczki nie za dużo ale nie zamało, ładnie poukładane (nie nackane) Dużym plusem są zwierzaki. 10/10 29/30 (5+) ![]() |
![]() |
#57 | |
Guest
|
![]() Cytat:
http://thesims2.ea.com/mysimpage/mys...user_id=439074 |
|
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
ladny domek jednak nie w moim stylu.... 8/10
|
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
Dlaczego nie mozna sciagnac tego cuda???
|
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
Właśnie...
A jeśli "można" to jak?! |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|