![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
OKROPNY 2 /10 Różowy fuuuu..... tylko ogródek może być reszta okropna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
Ogulnie ładny
![]() nie podoba mi się podłoga na tarasie fontanna w łazience i ściana w pokoju dziecka |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
A mi się podoba szczególnie pokuj dziecka jakbyś mogła to napiszesz mi skąg ściągnełaś te mebeliki i jak zrobiłaś że na półce są zabawki
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
tak szzeze mowiąc ja np w takim dmu obnlesnym nie chcialabym mieszkac xD ale to tylko moja odpowiedz . innym moze sie podobac wiec bez obrazy ;p dobra daje wiec 2/10 ;p
|
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
według mnie wszystko by było gdyby nie te płytki na tarasie. Ocena 7/10
|
![]() |
#57 |
Reputacja: 10
|
![]()
Teraz ja xD
na początku mówię że było nieco błędów ortograficznych . . . Ale przechodze do domku : - Bryła ---> No, taki klocuszek ;]] Ale nie podoba mi się ta podłoga ... a fleee .7,5/10 - Kuchnia ---> Zaraz od wejścia ? No cóż 6,5/10 - Salon ---> Czy to salon ? Ależ skąd ! , a wiesz czamu tak myśle?! Bo dałaś tam czerwony dywan z gwiazdkami .! Nie uważasz, że to dziecinne? I te brązowe meble! W tym pokoju nic nie podoba mi się i jeszcze ta nie wykorzystana przestrzeń. . . . ----> 0/10 Pokój dziecka ---> Ładnie, że mebelki z neta, masz za to + . Tylko sciany mi nie pasują ... , a tak to nawet goot ...9,5/10 -Łazienka ---> znowu gwiazdki ? ja się zaraz zż......... Po co ta fontanna? po co? 7,5/10 - Pokój matki ---> Stoi tam tylko łóżko i biurko <PUSTKA> 3/10 ---------------------------------------------------------------------
#58 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Pozdr. ![]() |
|
![]() |
#59 |
Reputacja: 10
|
![]()
Domek, na pierwszy rzut oka jest brzydki, ale jak wejść dalej robi się nawet, nawet.
Kuchnia - Hmm... No dam Ci 8/10 Łazienka - Ładna (Oprócz fontanny) 9/10 Salon - Tapeta, podłoga - A fuj! Meble też źle dopasowane. 2/10 Pokój dziecka - Nawet może być. 9/10 Pokój matki - Brak zdjęcia. Bryła - 10/10 Ogólnie: 38/50 <---- Ni jest źle, ale mogło by być lepiej. Strasznie salon obniżył Ci ocenke. Pozdro!
#60 |
Guest
|
![]()
Piękny!
Łazienka 11\10 ![]() pokój dziecka 10\10 Salon 9,5\10 Kuchnia 10\10 Pokój mamy 9\10 Ogródek 10\10 Cud,miód i orzeszki ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|