|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 | 43.75% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
14 | 43.75% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
3 | 9.38% |
2 gwiazdki - Zgroza |
1 | 3.13% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
0 | 0% |
Głosujących: 32. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#51 |
Guest
|
![]()
[QUOTE=Nasty]Chcę odpocząć i przemyśleć całą sytuację. Czuję się pusta w środku. Wypoczynek w jakimś kurorcie pozwoli mi na szybsze załatanie dziur żalu, smutku i rozpaczy. Tylko samotność pozwoli mi na szybsze zregenerowanie moich brudnych myśli. QUOTE]
Wow! Czuję się dokładnie tak samo! Szczegulnie wczoraj jak prawie cały czas płakałam, ale mniejsza z tym. FS jest super! Narazie najbardziej podoba mi się tytuł. Hmmm...moje ulubione kwiatuszki! :* Kiedy następny odcinek? ![]() |
![]() |
|
![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
No ja przyznam tylko rację Art.
Zbyt poważne, a mało opisów. Zdjęcia wszystkiego nie załatwią. Pozatym pierwsza fotka z drugiego odcinka wygląda na bardzo niedopracowaną... Więc już mało co jest do pochwały poza pozostałymi zdjęciami. Ciekawie się rozwija i bardzo mnie fabuła wciągnęła, ale z tekstem jest bardzo niedobrze... |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
Ja dla mnie bomba, choc troszke smiesznie wychodzą zwroty typu "zamilcz" podczas kłótni, niecierpliwie czekam na nastepny odcinek.Pozdro
|
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
Nie no,super!Widac,że dopracowane,bardzo mi się podoba
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Cool!Poprostu extra
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
Opowiadanie bardzo mi sie podoba. Tak trzymaj! Czekam na następny odcinek
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Moim zdaniem nie doczekamy się następnego odcinka. A szkoda, fotostory jest naprawdę świetne.
|
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
A mnie bardzo podobał się ten styl mówienia Amandy! Był taki niepowtarzalny!!! FS bardzo fajne :* Jedno z najlepszych, zapowiada się super
![]() A co do komentujących: Wydaje mi się, że wystawiacie Nasty trochę na zbyt wysoką wodę... Każdy uczy się na błędach, a ona dopiero zaczyba... Dla mnie jest super :* Nasty jak malo kto wkłada w to FS wiele pracy i serca... Czekam na kolejny odcinek i wierzę w Ciebie :* Będzie dobrze ![]() 3mam kciuki xD Pozdrawiam Kasia |
![]() |
![]() |
#59 |
Reputacja: 13
|
![]()
Nie będę oryginalna mówiąc, że FS mi się podoba. Fajnie obmyślone, ale trochę... Jakby... Przeciętne? Pomysł mi się podoba, ale trochę takie banalne. No i jeszcze dziwią mnie wypowiedzi Amandy. Niby taka młoda laska, a wali teksty jak z Szekspira...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Reputacja: 10
|
![]()
Podoba mi sie, Teksty troszkę za poważne ale fajne. Pisz dalej bo fajne.
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|