![]() |
#52 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czytałam już kilka twoich prezentacji, ale żadna nie była tak ciepła jak ta. Rodzina Rzodkiewka jest też bardzo fajna, ale brakuje w niej tego właśnie ciepła. Pamiątki z podróży stworzyły cudowny klimat w całym domu, szczególnie w sypialni Wioletty. Dom stworzony jest cudownie. Ten klimat w kuchni, jadalini i salonie trochę zimny, ale itak ładny.
Mam jeszcze kika pytań: a) Jak to robisz, że możesz ustawiać kilka przedmiotów na stoliczku? b) ---------------------------------||------------------------ na szafie? Pozdrowienia |
![]() |
![]() |
#53 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Na niektórych szafach można ustawiać po trzy przedmioty. Oczywiście nie wszystkie przedmioty dadzą się postawić na szafie. Trzeba szukać, kombinować ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
Świetne pomysły na umeblowanie
![]() ![]() 100/100 ![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Tak żeby usatwić parę rzeczy na jednym stoliku można też ściągnąć WinRaR, który to udostępnia. Dzięki niemu można też ustawiać meble na ukos i można pozbyć się cenzury
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Reputacja: 10
|
![]()
Podziwiam Cię Irbis - robisz przepiekne domy, używając prawie tylko maxisowych rzeczy. Masz fantazję. Nie mam się do czego przyczepić, więc nie dam długiej oceny opisowej, ale powiem co mi się podoba. Mianowicie:
- żółta, cieplutka sypialnia - nowoczesny salon ( dokładnie połączenie morskich ścian z czarnymi meblami ) - robisz wspaniałe ogrody, ten mi się szczególnie podoba Ocena: 10/10 ( dla formalności ) |
![]() |
![]() |
#57 | |
Guest
|
![]() Cytat:
pierwsze slysze,zeby mozna to bylo robic przez WinRaR,ja wiem,ze do tego jest ten program See Them 2.31 http://simsky.wz.cz/proggie/en_st2.php a co do domku,jest kapitalny 10/10 |
|
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
Przywieżli kapliczkę z podróży? Hmmm... zastanawiające....
|
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
fajnie tak egzotycznie
|
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|